Въпреки че толкова ценим свободата си и сме отворени за света, трябва да се оттегляме от време на време. Да отидем по -навътре, да се чувстваме сигурни в себе си и в себе си, са основни нужди, които винаги са съществували в човешката природа. Същото е и с нашия дом. Нуждаем се от защита на стените, но в същото време не можем да се чувстваме наистина комфортно без светлина и ясен изглед. Затова има и врати и прозорци. Те ни дават усещане за свобода и в същото време са нашата връзка с околната среда. И когато просто се нуждаем отново от повече спокойствие и уединение, тогава имаме щорите за прозорци и плисетата – страхотни изобретения, които осигуряват поверителност и защита от слънцето и в същото време подправят стаята и я закръглят по -удобно.

Така наречените плисе щори са сред най-популярните варианти, не само когато става въпрос за поверителност и защита от слънце, но и когато искаме допълнителна функция за потъмняване. Особено тези от вас, които работят на смени или обичат да подремват, наистина оценяват тази функция.

плисирани щори за прозорци защита на личните данни защита от слънце потъмняващ коралов цвят

Можете да намерите перфектните си плисирани щори при специализиран търговец, директно в магазина или онлайн. Офертата е огромна. Можете да избирате от много различни опции. Има модели, които могат да се отварят отгоре, отдолу или от двете страни, до модели, които могат да се движат свободно.

Всеки модел обикновено е изработен както от прозрачни, така и от непрозрачни материи и се предлага в различни цветове. Изпълняват се и конкретни заявки – какво ще кажете например със собствен мотив, със специална форма или може би все още имате нужда от плисиран покрив?

Качество на марката и справедливи цени

Ако търсите най -високото качество на марката и искате да платите разумна сума за това, тогава иновативните щори на плисе от пчелна пита са определено успешен избор. Те не само изглеждат стилно, но и имат интегрирана климатична зона – в резултат на двойните си завеси те образуват естествена въздушна възглавница директно върху прозореца. Това запазва летните жеги навън и значително намалява топлинните загуби през зимата.

плисирани щори за прозорци сив сребърен екран за поверителност защита от слънце

Оптимално съотношение цена-производителност

Препоръчваме ви да опитате с качествена система за плисе щори. Евтина алтернатива с висок стандарт на качество, която ви осигурява различни качества на тъканта. Можете да се отпуснете и да изберете своя индивидуален сенник, изработен по мярка – желаната степен на слънцезащита, мотив, форма на плисираната щора.

плисирани щори прозорци плисирани щори спалня защита на личните данни защита от слънце

Сглобяването на плисе щори също не е сложен въпрос. Те могат лесно да се завинтват в стъкления фалц, да се залепят към прозоречното стъкло или дори да се прикрепят към крилото на прозореца без следа с помощта на скоби.

Заключение:

С правилните плисе щори на прозореца получавате няколко предимства и предимства едновременно. Осигурявате необходимата поверителност у дома или в офиса, когато имате нужда. Това не само спира натрапчивите погледи отвън, но и създава приятна жизнена среда и осигурява стилна декорация.

плисирани ролетни щори поверителност екран защита от слънцезащита прозорец декорация

плисирани щори за прозорци защита на личния живот защита от слънцето баня свободностояща вана