декориране на дома по -красиво бели рафтове за хол

Обзаведете дома си по -красиво – 10 съвета да обичате дома си повече

Понякога да си доволен от дома си не означава непременно да правиш големи промени, а по -скоро да се научиш да цениш малките неща. Демонтажът, пребоядисването на вратата, смяната на чаршафите или просто промяната на гледката ви – може да направи дома ви по -щастлив, по -здрав, по -тих или по -енергизиращ.

Имаме 10 съвета за вас как лесно и евтино (дори безплатно) да видите къщата си по различен начин и да й се насладите повече.

Свържете се!

обзавеждане на дома по -красиво отвън вход за градинска ограда

Преместването, разрушаването или комбинирането на домакинства е част от живота и да имат дом завинаги не е практично за мнозина. Но ако не сте сигурни колко дълго ще останете там, все пак трябва да имате връзка с къщата – включете по -малките си мечти там, вземете детските си спомени със себе си, вземете любимо животно.

Създайте уютна зона за сядане на верандата – бяла фасада

обзавеждане на дома по -красиво извън верандата

Оценка. Мисленето за това колко е красиво да седиш на дивана вечер може да ти помогне да обичаш дома си повече. Малките радости от това да се научите да обичате дома си могат да бъдат по -трайни и ефективни от закупуването на нов килим или диван.

Сортирайте и организирайте

декориране на дома по-красиво бели рафтове в хола

 Планирайте къде ще събирате вашите неща, като например семейни снимки, най -добрите произведения на изкуството на вашите деца или банкови извлечения. Може да бъдете приятно изненадани къде можете да създадете такива места за съхранение.

Приемете го лично

декориране на дома по -красиви антре детски рисунки

От вас зависи как се чувствате, без значение в къща, построена за вас, по -стара къща или дом под наем. Демонстрирайте своя вкус – в цветове, изкуство, декорация и реликви.

Забравете идеалното състояние

декориране на дома по -хубаво чекмедже брошура химикалка

Гледането на снимки на красиви къщи може да ви разочарова. Мислите ли, че никога няма да го получите? Започнете с нещо малко.

Създайте тих ъгъл

декориране на дома по -красиво трапезария дървени мебели

Лесно е да разпознаете такива места в снимки, но да се проектира нещо подобно у дома е трудно. Какво всъщност ви трябва – спокойни цветови комбинации, филтрирана светлина и много съвети за подреждане.

Популяризирайте творчеството си

декориране на дома по -красиво детска стая прозорец маса

 В края на дългия ден е по -лесно да седнете на дивана с чаша за вино, отколкото да вземете четките и цветовата палитра. Но трябва да организирате частен кът за себе си, където можете да се концентрирате и където са вашите материали.

Опростяването на живота ви може да ви донесе повече време, пространство и щастие

декориране на дома по -красиво, кухня, плочки, чинии, рафтове

Демонтирайте. Не, не е нужно да бъдете претоварени от мебелите си – става въпрос за това да можете да оставите нещата, които наистина обичате, и да оставите останалите да си отидат.

Следвай сърцето си.украсяват дома по -красиво ароматни цветя масло баня

Може да се каже обилно, но може да включва пребоядисване на входната врата, поставяне на нов сапун в банята, сервиране на масата.

Отпуснете се. Оставете работата на прага и преди да вземете дистанционното, се отпуснете в градината. Повярвайте ми, вие заслужавате това!

Много различни саксии за цветя до прозореца

декориране на дома по -красиво саксия мивка кухненски модул