Създайте ред у дома кухненски плот дървен бар стол

Кампанията „Обратно към училище“ може да засегне всяка стая в дома ви

В края на лятото много семейства обмислят идеите за „обратно към училище“ за идващата есен и как да организирате всичко у дома. Много родители вярват, че това действие засяга само детската стая. Но всъщност става въпрос за цялата къща, тъй като изисква цялото семейство да се организира.

Имаме 10 страхотни съвета за вас как да започнете успешно учебната година!

1. Организация в сърцето на къщата – кухнята

В учебните дни кухнята е сцената за бърза закуска, кафе и домашна работа вечер. Организирайте кухнята според предпочитанията и стила на живот на вашето семейство. В зависимост от възрастта на децата си, поставете отделения в хладилника за обяда им. След училище дръжте закуски на място в хладилника, до което децата имат достъп. Насърчете цялото семейство да се събере на вечеря.

Дръжте семейната си стая като неутрална, без стрес област от семейния живот

Създаване на ред у дома хол дивани масичка за кафе парти

2. Дръжте семейната си стая като неутрална зона

С училището цялата къща става пълна с учебни пособия. Но запазете семейната стая като неутрална зона, където децата и родителите могат да се отпуснат, да гледат телевизия, да разговарят, без да пречат на останалите членове на семейството. Организирайте съхранението на видеоигри, списания и книги на отоман, рафтове или вградени системи.

3. Всяка стая в дома може да използва организацията „обратно към училище“:

Учебният ден включва рутина във всяка стая в къщата, дори помощното помещение и мазето. Подгответе летния си дом за есента и го персонализирайте според вашия стил. Помислете за какво губите по -голямата част от времето си и го организирайте по -добре!

4. Входната точка – ключът към започване навреме:

Излизането навреме зависи от това колко организирана е къщата ви. Без значение къде е най -много трафикът сутрин и вечер, пространството, където висят палта, раници и шапки, е много важно. Седалката е абсолютно необходима. Родителите имат нужда от място с дамски чанти, портфейли, зарядни устройства за смартфони и ключове. Научете се да имате всичко на правилното място, така че рутината да протича по-гладко сутрин.

Осигурете добре организиран вход за всички

Организирайте дома си с дървени мебели в коридора

5. Започнете с нещо по -малко и изградете по -широка организация:

Започнете с по -малки ъгли, където са изкуствата и занаятите на вашите деца от миналата година и ги почистете за новата година. Някои от тях могат да бъдат окачени в рамка, други могат да бъдат фотографирани или сканирани по електронен път, за да контролират безпорядъка.

6. Организация на най -мръсната стая в къщата – пералното помещение:

В къща с деца в училищна възраст пералнята със сигурност ще бъде най-мръсната стая в къщата. А през учебната година винаги е пълно с мръсни спортни костюми. Организирайте пералните с индивидуални кошници за заключване за всеки член на семейството, така че облеклото да е отделно. Помислете за седмичен график за пране на семейството, така че трафикът в стаята да не стане твърде интензивен. Организирайте перилни препарати в по -високи шкафове или рафтове.

Всеки член на семейството трябва да има своя кошница за пране

Поддържайте дома си подреден перални перални машини бели мебели

7. Организирайте детските гардероби:

Започнете сезона, като подредите старите дрехи в детските гардероби. Старите, малките или несезонните могат да бъдат дарени или оставени за по-малките братя и сестри. Правете го заедно с децата, за да не се карате. Организирайте облеклото според училищната функция, организацията, спорта и други дейности, така че всичко да върви гладко рано сутрин.

Подредете детските дрехи, за да освободите място за новата учебна година

Създайте ред у дома в детска стая момичета розови цветове

8. Организирайте пространството за игра и обучение на вашите деца:

По време на учебната година детето ви се нуждае от зона, където може да си прави домашните, да учи, да чете и да играе. Проектирайте пространство, което е креативно, но и продуктивно за учене. Понякога премествайте телевизора и медийното оборудване в друга стая, за да могат децата да учат спокойно. Ако децата използват стая за това в семейната стая, организирайте картотекирането на своите вещи и офис консумативи за всяка функция.

Създайте пространство за децата си да учат и да играят

Създаване на ред у дома на работното място студент

9. Организирането на банята може да бъде полезно за цялото семейство

Семейството прекарва много време в банята. След като ремонтирате кухнята, организирайте банята според начина си на живот. Помислете какво ще бъдат децата толкова дълго. Организирайте детските тоалетни принадлежности в маркирани пластмасови кошници или кутии в забавни цветове. По -големите деца и тийнейджъри могат да съхраняват нещата си на по -високи рафтове в специални шкафове за бельо. Рафтовете зад вратата също са ефективно решение за кратък престой в банята рано сутрин.

Поддържане на дома подредена баня за спално бельо шкаф

10. Насладете се на новата учебна година в организирания си дом

Независимо дали децата ви обичат да ходят на училище или не, всички в семейството ще се възползват от организиран дом, който да се справи с тежките времена. Това позволява на всички членове на семейството да прекарват по -приятни часове заедно след вечеря. Кажете ни, ако имате свои трикове за организиране на къщата в началото на учебната година.

      Модерен интериор на градски домашен офис – атрактивна контрастираща лилава стена

Създаване на ред в домашния офис бюро конзоли минималистичен

Организирайте студентското бюро в американски стил

Създайте ред у дома детска стая бюро офис дърво