перфектният звук у дома със скрити червени акценти на високоговорителите

Перфектният звук у дома

Съвременните дизайнерски решения, пълни със стъкло и бетон, понякога са перфектна среда за отлично качество на звука.

С двете имена се свързва интересна критична ситуация. В изданието Denver Westword беше описан звукорежисьорът на веригата Chipotile – Кристофър Голуб.

Изявление на писателя Крис Утербак даде повод за скандал.

Минималистичен дизайн в ресторанта

перфектният звук в домашен ресторант в минималистичен стил

Според неговото мнение не можете да играете Radiohead в Chipotile поради тънкото виене на фронтмена Том Йорк. Това би създало ужас в сградите от бетон и стъкло.

Феновете бяха възмутени и трябваше да бъдат успокоени от следното обяснение: Ще свирите Radiohead в Chipotile, но не всички песни.

В такива сгради просто няма нищо, което да абсорбира звука!

Знаете ли всъщност за работата на специални звукови инженери в големи компании? Не бях наясно с този факт преди тази статия.

Стилът остава елегантен и отвън 

перфектният звук у дома големи стъклени стени и бели колони

Освен това такива компании наемат и специални звукови архитекти. Трябва да интегрирате специални тела, разпръскващи глина, в къщата. Просто искате да допринесете за възможно най -добрия ефект от музиката в такива стаи.

Можете да научите много от това.

Работата на такъв експерт всъщност е очевидна, ако се замислите внимателно. Нямате лесна задача. Звуковите експерти трябва да допринесат за перфектно възприемане на музиката в сложни среди. Сградите имат търговска функция и хората остават там. Стилът е минималистичен и при изграждането са използвани почти изключително стъкло и бетон.

Това е най -добрата атмосфера за звука.

Но при тях е много трудно да се абсорбира и дифузира звука. От друга страна, имате много размисъл – друга трудност! Но това е най -важната предпоставка за постигане на мек звуков ефект.

Какво решение е намерено?

Звукорежисьорът избира добре звучащи парчета в такава среда и архитектът помага за тяхното разпространение, като разпределя подходящите обекти в стаята.

Със сигурност бихте разбрали темата, ако живеете в такава атмосфера. Вероятно просто бихте искали да играете нещо като Ману Чау. Според Еми, звуковия архитект в нашия пример, те са прекрасен пример. Според тях те имат „пружиниращ“ звук с лесна за блокиране басова линия.

Мелодията е много чиста дори в много шумни коридори и може да преодолее всяка сложност на стаите.

Друга страхотно звучаща група е Buan Visat Social Club!

Любопитни ли сте? Можете да проверите плейлиста на веригата на техния уебсайт!

Луксозно, удобно оборудване с перфектен звук

перфектният звук в средиземноморската атмосфера за домашно кино

Искате ли да постигнете възможно най -добрия звук у дома? Еми има няколко съвета за вас:

1. Най -добрите звукови размери са тези на кутия за обувки. При това трите основни измерения са с различна дължина. Кубичната форма е най -лошият вариант. Обяснението се крие в начина, по който звукът в стаята се отразява в повърхностите

2. Звуковата система трябва да бъде в далечния ъгъл на стаята. В идеалния случай тя трябва да бъде поставена на по -дългата стена, така че звукът да може да излезе и да се разпространи и след това да се отрази в слушателя.

Романтичният декор никога не може да навреди Елън Грасо & Sons, LLC

перфектният звук у дома малка всекидневна тъмни дървени греди

3. Високоговорителите трябва да са на еднакво разстояние от стената. Ако това не е така, това ще допринесе за намаляване на качеството на звука.

В идеалния случай човек трябва да постигне съзвездие в геометрична форма

перфектният звук на домашната телевизия, вграден в рафта

4. Полезно е да поставите рафт за книги с висока стая зад и пред звуковата система. С други думи, трябва да има такъв от двете страни на стаята.

Един красив персийски килим върви добре с него

перфектният звук в домашна телевизия над камината

5. Поставете акустични панели! Според Еми най -добрият вариант е да ги инсталирате по време на строителството или препроектирането. Най -добре е да ги поставите зад гипсокартона или изолацията. Но ви предупреждава колко е важно да ги инсталирате правилно! Често те доминират в стаята, въпреки че са облечени в дърво или други материали.

6. Дивани, пълни с пяна, дебели килими или постелки, също са чудесна помощ за приятното разпределение на звука. Колкото по -подплатен, толкова по -добре!

Стилните рафтове от тъмно дърво са чудесно допълнение

перфектният звук у дома традиционни мебели

Според Еми можете да видите доброто качество на звука в стаите! Как звучи любимата ви музика в апартамента ви? Можете ли да оптимизирате нещо според тази статия?

Страхотна акустика може да се постигне и с по -малко усилия

перфектният звук у дома страхотна акустика