a Yo! Home Апартамент дивани червени възглавници маса черен хол

Преоткрийте центъра на града – апартамент Yo! Home

Ръстът на населението продължава да расте с тревожни темпове. Опасява се, че подходящото настаняване ще се превърне в постоянна тема за дискусии. Урбанизацията на хората е факт, все по-голям брой хора от селските райони идват в по-големите градове в търсене на по-добра работа и по-добро качество на живот.

Тъй като тези градски райони се борят да приютят голям брой хора, новите домове се появиха по -бързо от всякога. За да се възползват максимално от наличното пространство в центъра на града, градоустроителите, предприемачите и архитектите се стремят да построят много нови апартаменти на малки парцели, което означава, че нашите апартаменти стават все по -малки с всяка изминала година. За да се справи с липсата на място в апартаментите в центъра на града, английският предприемач и милионер, Саймън Уудроф, основател на Yo! Sushi и Yotel, е разработил нова концепция за гъвкав живот.

Революционна и новаторска концепция за жизнено пространство

Саймън Уудроф а апартамент за дома!

Yo! Home е революционна и новаторска концепция за жилищно пространство, лансирана в 100% Design London през септември 2012 г. С 300 000 паунда собствени пари Уудроф създава прототипа – интелигентно проектирано и обмислено жилищно пространство, което включва голяма част от съвременните технологии като яхти и автомобилен дизайн и механиката на театралната сцена. На площ от 80 квадратни метра – стандартен апартамент с една спалня, в просторната всекидневна има много лукс.

При издърпване на стената и с натискане на бутон, подът се отваря и пространството се променя: главна спалня с вана, спалня, потънал хол, кино, трапезария, офис в пълен размер, кухня , зала за закуска, баня и СПА, стая за парти, винарска изба и други скрити складове сега излизат наяве.

Малки и средни стаи

a Yo! Home Апартамент дивани червени възглавници дървен под легло

Какво казва Саймън Удроф за новия си проект: „Няма нищо лошо в начина, по който живеем и мнозина ще продължат да живеят по този начин още много години напред. Но за някои, които искат най -доброто в живота – оставят жизненото пространство да работи за нас. Те правят малките и средните стаи да изглеждат като големи и много големи. Първо за чиста логика, второ, защото е забавно да имаш много място за живеене “:

Голямо бяло пространство

a Yo! Home Апартамент кухня

– Какво ви вдъхнови да направите този проект?

Разбира се, Япония има голямо влияние върху мен. Обичам тази страна и я наричам последната неоткрита тайна на Изтока. Не толкова много хора са били там или не извън Токио и големите градове. Бях вдъхновен от японските шоджи стени, лекотата, с която японците използват пространството и начина, по който подреждат нещата. Мисля, че е страхотно и също го приемам като нормално.

Вградени мебели с лъскави повърхности

a Yo! Home Апартамент всекидневна зона диван вградени мебели

– За коя целева група е предназначен проектът??

Ще го кажа накратко: за всеки, който е млад по душа. Но за да бъдем по -конкретни, неженени или съпрузи, които работят в града през седмицата, а също и от време на време за семейството, за модни работещи двойки, млади професионалисти със същата концепция и за мениджъри и купувачи.

Елегантен кът за хранене

a Yo! Начало апартамент трапезария диван маса елегантна

С толкова много вградена механика в Yo! Home, колко е безопасно за семейства с малки деца?

Когато електричеството беше изобретено, беше зададен същият въпрос. Решенията винаги са в детайлите и ние сме щастливи да живеем във време на технология, където се намират все по -надеждни решения за безопасността на децата.

Непряко осветление на тавана – голям ъглов диван

a Yo! Home Апартамент дивани стена декорация на стена

– Ами ако механиката се провали?

Противотежестите са отлични, те се грижат за всичко. Мога да вдигна механизма на леглото до тавана на ръка и когато токът изчезне, всичко, което трябва да направя, е да си легна.

Баня обзаведена със стил – светлозелена мивка

a Yo! Home Апартамент Мивка Green Vanity Unit

– Кога и къде домът на Yo! Ще стане реалност?

Очаквам първите Yo! Homes да бъдат построени през следващите няколко години. Все още не сме обявили първия уебсайт, ще направим това, когато първите апартаменти са готови.

Решения за обзавеждане за съхранение

мебели за съхранение на домашни апартаменти Yo!

– Бихте ли живели в Yo! House в бъдеще?

Със сигурност ще живея в дом на Yo! пътува много.

  Модерна, иновативна кухня с функционален дизайнa Yo! Начало Апартамент мебели за съхранение червени повърхности

Компактна спалня – спално бельо с ярки ивици

a Yo! Home Апартамент чаршафи цветни ивици

Голямо удобно двойно легло с тапицерия

a Yo! Home Апартамент с двойно легло, тапицирано стъкло

  Офис стая – синьо бюроa Yo! Home Апартамент домашен офис син бюро бар стол металенМодерен сандък, където можете да съхранявате предмети

a Yo! Home апартамент скрин магазин скейтборд

Впечатляващи вградени рафтове и шкафове с плъзгащи се врати

a Yo! Home Апартамент спалня дрешник вграден

Обширно пространство, където се намират вградената кухня, домашния офис и дневната

a Yo! Home Апартамент всекидневна зона диван вградена мебелна декорация