Тамилска актриса! Всички знаете, че тамилската актриса често носи сари, но днес стилът се променя, в който западната култура заема важна роля. Повечето актриси предпочитат да носят западни рокли като дънки, къси панталони и т.н. Въпреки това, в тази статия проучих списък с топ 11 на тамилските актриси в сари.

Тамилска актриса в Сари:-

1. Манджу Лакшми в ярко розово сари:

тамилска актриса в сари

Laxmi Manchu носят розово сари, което включва златна рамка, съчетана с контрастна зелена копринена блуза без ръкави. Тази блуза е проектирана от shilpa reddy.

2. Витика Шеру в половин сари:

тамилска актриса в сари2

Тя изглежда великолепно в полусарито на бхаргави кунам. Моделът, както и актрисата Витика Шеру, присъстват на кинопресата „mahabalipuram“, облечена в червено полусари, проектирано от bhargavi kunam. Тя носеше червено полусари със златен печат плюс златна рамка, има червена дупата, която е съчетана заедно с ръкави с дължина до лакътя със златна бродирана блуза.

[Виж повече: Изображения на тамилска актриса]

3. Anchal In Blue Saree:

тамилска актриса в сари3

Тамилската актриса Аншал изглежда толкова зашеметяваща в този прозрачен син сари. Този сари има мрежеста тъкан със златна бродерия по целия сари, с изключение на границата. Границата е чиста. Тя носи обикновена копринена блуза без ръкави.

4. Акша в булчинското сари:

тамилска актриса в saree4

тя носи булчинско сари от червена коприна от Ченай. Това копринено сари от kanjeevaram е наситено червено плюс златен цвят със златна рамка зари, това сари е сдвоено от дизайнерска блуза от зелена коприна. Тази блуза е планирана от Кавита Гута и е от булчинските бутици Golden Threads.

5. Punarnavi In Pink Lahnga Saree:

тамилска актриса в сари5

Тамилската актриса Punarnavi Bhupalam изглежда кипяща в черно -бяло lahnga saree. Това сари обхваща обикновен розов палу с цветна рамка, розово вони, обединено от оранжева блуза с ръкави до лактите, която включва бродиран флорален дизайн.

6. Реджина Касандра в Black Net Saree:

тамилска актриса в saree6

Тя се появи на аудио функцията на предстоящия си филм „Ra Ra Krishnayya“ в черно фантастично сарже, което включва работа с пайети. Заедно с това сари тя носи черна блуза с каишка за спагети.

7. Ашвини в половин сари:

тамилска актриса в saree7

Тази тамилска актриса Ашвини носи половин сари, проектирана от Trisha Trends. Тя вървеше по рампата в папагалско зелено и лимоненожълто, което е двойно засенчено полусари, създадено от Амрита Мишра. Всички тенденции на Триша са на разположение, за да разкрият последователността от магазини напречно на побратимените градове.

8. Shraddha Das In Blue Designer Saree:

тамилска актриса в сари8

Актрисата Шрадда изглежда красива и поразителна в тази синя и златна дизайнерска сари. Този сари е изработен от шифон с изглед към дъното, толкова удобен за носене, както и лесен за обличане. Освен това блузата е без ръкави, което също е дизайнерско парче.

9. Санджана в червено сари:

тамилска актриса в сари9

Тамилският акрис санджана изглежда в червено бродирано lehenga saree в компанията на златна рамка, включва и синя мрежа pallu от злато плюс червена рамка, сребърна рамка с пайети, съчетаваща се с висока врата с пълни ръкави дълбока пайети работна блуза.

10 Keerthi Blue Designer Half Saree:

Дизайнер на Keerthi Blue Half Saree

Тя изглежда вечнозелена, както винаги. Той разкрива, че си блестящ заедно с жива аура. Това е тъмносиньо изкуство коприна зари тъкан сари. Тя носи блуза за правене.

11. Priyamani In Marron And Golden Pure Silk Saree:

тамилска актриса в saree11

Тя изглежда красива в тънко копринено сари канчипурам, изтъкано в зари. Отдайте Maroon, както и Golden. Синхронизирана от неразшита копринена блуза Pure Handloom Kanchipuram от кестеняво.