Индийка в най-добрия си вид, Рани Мукерджи е класифицирана като актриса ветеран, която управлява индустрията на B-града в разцвета си и въпреки че сега тя я е намалила до минимум, на екрана, нейните внезапни връщания ни оставиха без думи. Все още се държи на пазара със своите скандални умения и таланти, Рани Мукерджи също е една от най -известните бенгалски актриси и като една, която познавате, облечена в сари, Рани ще изглежда еднакво хипнотизиращо. Ето списък на всички моменти, в които Рани е решила да подкрепи бонговата си страна и да ни накара да се припаднем.

Прекрасна Рани Мукерджи в Сари със снимки:

1. Черно в червено:

рани мукерджи в сари

Една от най -високите цветови комбинации, завинаги управляващи комбинациите от тъкани, не е нищо по -добро от знойно горещо червено, покрито с черно, и точно затова Рани реши да смеси и съчетае двете в това красиво дизайнерско сари. Това, което ни харесва най -много при сарито, е простото червено сияние без никакво разкрасяване, което поддържа сари трезвен, докато черните и тъпи златни детайли по границата изобразяват докосване на забавление.

2. Чисто бяло:

Чисто бялото

В едно от интервютата си преди това Рани призна, че белият цвят е нейният любим и затова никога не пропуска възможността да облече бял ансамбъл, както направи тук. Сарито има влажна блестяща привлекателност в бяло, докато стрелките надолу, насочени надолу, образуват границата точно под червеното.

3. Меко розово:

Нежно розово

Най -девическият от всички цветове, розовото е много красив женствен и овластяващ цвят и тази звезда от „Mardaani“ е свързана с това да позволи на момичешката си страна да се покаже. В наградно шоу Рани, облечена в розово, валсираше по пътеката, държейки ръката на съактьор, докато розовото сари в черно-лилава граница блестеше на върха.

4. Ансамбълът:

Ансамбълът

Ето една страхотна сари направо от гардероба на Рани Мукерджи, където тя в кремаво и черно сари заслепява като звезда. Сарито отдолу ниско започва трезвен с основно кремово сатенено покритие и докато се приближава нагоре към палу, се вижда отчетлив дизайн на черната мрежа с бяло.

5. Още веднъж розово:

Рани в розово

Тук отново виждаме Рани в розово, но този път в много украсено с бижута състояние. сарито е силно украсено с украшения, оцветени в синьо, най -светлия нюанс, който може да осигури и след това покрит с бели пайети. Това натоварено розово сари е по -скоро нейният партиен вид, докато самата Рани, облечена с розова сянка, блестеше и грееше.

6. Матовото злато:

Матовото злато

Рани, кралицата на английски наистина е една в действителност. Тя е елегантна и грациозна, силна и смела и затова, когато се облече в матово злато със сатенено мека червена рамка, облицована със сари, тя ни помете от краката ни и докато се лигавехме, тя стоеше статуетна и горда.

7. Простото черно:

Простото черно

Тази снимка на Рани е малко по -млада, когато Рани реши да носи този класически черен прост шифонов сари. Сарито само по себе си е меко и трезво, без украшения, но все пак изящно парче само по себе си.

8. Перфектната Ева:

Перфектната навечерието

За страхотна вечерна визия по напълно традиционен начин, вземете реплика от Рани, която толкова леко комбинира двата най -предпочитани цвята за този сезон и излезе изглеждаща изцяло бляскава и златна. Сарито отново има своя любим оттенък, перлено бял този път с проста подплата от златна рамка.

9. Изгледът на Hotchpotch:

Изгледът на hotchpotch

Sabyasachi, един от галантните дизайнери на индийската филмова индустрия, реши да придаде на Rani строго модерен вид, който се смесва с най -новата култура на пулове в сари. резултатът беше това много готино сари със сатенен червен цвят и тъпи проверки, което беше противодействано със златно докосване към края.