Анушка Шети се превърна в марка за съвършенство във филмовата индустрия! Тази актриса, превърнала се в учител по йога, е доставила много блокбастъри като Арундхати, Бахубали, Бхагамати и др. Наред с актьорската си сила, Анушка Шети е известна със своята безупречна красота. Въпреки че може без усилия да носи всякакви дрехи, Анушка е най -известна с любовта си към саритата. Често я виждат да се изфука с добре очертаните си извивки в различни сари като шифони, коприни, кандживарами и дори прости памучни сари, както в макарата, така и в реалния живот. В тази статия ще разгледаме някои от най -добрите снимки на Анушка Сари, за да ви накараме да се влюбите в нея отново и отново!

Елегантни снимки на Анушка Шети в Сари:

Ако сте пламенен почитател на Анушка Шети, ние сме почти сигурни, че тази статия ще ви хареса! Разгледайте последната ни колекция от снимки на Anushka Shetty saree, за да намерите повече причини да я обичате!

1. Дейвасена от реалния живот:

Дейвасена от реалния живот

Ролята на Анушка като Девасена в Бахубали е крайъгълен камък в цялата й кариера. Тя уби ролята на кралска красавица като парче торта. Нейният интро поглед, където тя се бори срещу злодеите под бял воал, ни кара да пропуснем сърцебиене. Розовото й сари със синя блуза се превърна в плакат на тази роля. Тя изглежда на всеки сантиметър като принцеса в своя прост, но все пак аристократичен избор на бижута и разбира се, отношението й!

2. Бяла сари Анушка Шети:

Бяла Сари Анушка Шети

Анушка Шети предприема хитър призив за смесване на безпогрешната комбинация от червено и бяло за промоционално събитие. Тя сдвои прост, бродиран бял сари със скромно изработена червена блуза, която предлага пълно покритие. Метален цип отпред добавя фактор на облеклото към тоалета. Не пропускайте нейния удобен, но шикозен стил на драпиране. Червените й сандали на висок ток издигнаха цялостната красота с няколко сантиметра!

3. Анушка Шети в половин сари:

Анушка Шети в половината Сари

Анушка Шети изглежда като перфектна селска красавица в този яркочервен и розов полусари. Актрисата избра да запази сдържаността си, като избра проста прическа и аксесоари. Докато блузата се държи в трезвен модел, lehenga се добавя с нотка на бродерия. „Voni“ се поддържа чист, като контрастен елемент и на двете парчета. Тя завърши визията си с добре подстригана коса, няколко стъклени гривни и златна верижка.

4. Оранжевата красота:

Оранжевата красавица

Анушка е особено известна с колекцията си от копринени сари. Забелязана тук е Анушка, облечена в красиво направено копринено сари Kanjivaram за търговско събитие. Тя избра изряден грим и отворена коса. Освен грандиозното на сарито, тук не са направени много аксесоари. Тя просто носеше запазената си усмивка, заедно с прекрасна перлена гривна, за да завърши външния вид.

5. Изгледът на шоуто:

Погледът на запушалката

Забелязана тук е Анушка, която хвърля усмивката си за милиони долари по време на сватбеното събитие на близък приятел. Видяна е в обичайния си минимален стил на обличане. Черното й сана от Бенарас беше добре комплиментирано със сложно бродирана работна блуза от Zardosi. Тя избра да се предпази от всички аксесоари, с изключение на пръстен за пръсти и чифт обеци. Ето защо я обичаме още повече!

6. Елегантният вид на Бхагамати:

Елегантният вид на Bhagamathi

Анушка изглежда сензационна във филма „Bhaagamathie“. Наред с това, че създаде знак за себе си на екрана като обсебена жена, Анушка помогна и за възраждането на изгубената слава на сари от ръчна изработка. По време на ролята си на Чанчала, Анушка беше видяна да носи сари от ръчен памук с блузи в стил Ikkat, което я накара да изглежда професионално и достойно. Тя извади всеки един поглед във филма и стилът й беше много ценен.

7. Перфектният външен вид на прасковата:

Перфектният външен вид на прасковата

Ето едно абсолютно приказно прасковено сари в коралов оранжев нюанс, където прасковата на сари е великолепна, ако не и трезвена и фантастична. Сарито само по себе си спомага за някои фини линии на цветни произведения на изкуството в бяло, което се съчетава добре с матирания оранжев вид на сарито и в същото време прави външния вид на сарито красив и безценен.

8. Кораловият розов поглед:

Кораловият розов поглед

Ето още един облик на този сезон, изпълнен от красивата Анушка Шети. Сарито изглежда великолепно в мек коралов оранжев и топъл розов оттенък с мрежести и шифонови шарки. Обратът към сари е простата работа с модели и украшения в бяло, подобни на ослепителни диаманти по галактическия начин.

9. Черната красавица:

Черната красавица

Черното е този цвят, който би ви накарал да изглеждате просто елегантно и затова най -безопасният цвят, с който да играете, когато става въпрос за експериментиране с външния вид, не е по -добър от този нюанс. Тук Анушка в този черен цвят изглеждаше фантастично с подробните шарки, нарисувани върху нея. Границата има красиво червено, което прави сари поп.

10. Шикозният поглед:

Шикозният поглед

Точно когато си помислихте, че Анушка е просто гореща, тя извади този изключително шикозен външен вид, който я накара да изглежда не само елегантна, но и направо възхитителна. Сарито има дълбок морски зелен оттенък по тялото си, което прави сарито топло и дълбоко в нюанс, докато по външните линии са украсените граници на зари.

11. Червеният шифон:

Червеният шифон

Наскоро Анушка Шети посети рекламна среща по телефона, на която се украси в розово сари от коралова фуксия с подробни рисунки с пайети. Границата на сари изглежда хипнотизиращо и перспективата също. Украсена в зари, лъскавата и стройна граница на фона на този червен шифонов сари я кара да изглежда толкова красива. Това е чудесен вид за посещение на сватбения прием на най -добрия ви приятел и можете да го опитате.

12. Натовареното черно:

Натовареното черно

Този сари е традиционен южноиндийски сари, който изглежда зает с всички силни произведения на изкуството, нарисувани и гравирани върху него. Сарито главно притежава минимума от дизайни, понякога облицовани с бели и бледо златни цветя. Същото това злато е илюстрирано по много екстравагантен начин в границите на сари, като цялото сари е заето с бяла работа.

13. Неоновият шик:

Неоновият шик

Тук на тази снимка актрисата, Анушка е облечена в неоново оцветено поп синьо сари. Сарито е просто и наивно по следния начин с малко докосване на украшения отстрани, за да изглежда сари красиво и елегантно.

14. Обширното произведение на изкуството:

Обширното произведение на изкуството

Този полусари започна като просто меко кадифено черно в горната половина, но когато слязохме, долната половина на сарито ни свали от краката, тъй като много талантливата Анушка носеше това обширно флорално произведение във фонов нюанс на гола.

15. Сватбеният облик:

Сватбеният поглед

Ако се притеснявате какво да облечете в покана за сватба, вземете реплика от Анушка тук, която е облечена най -добре в този автентичен ченайски копринен сари. Сарито на долната половина е златисто в отблясъци, докато горната половина на магента розово изглежда красиво, когато се комбинира.

Съвети за оформяне на Anushka Shetty Saree:

Ако искате да подминете нейния вид на полубогиня, защо да чакате? Следвайте тези съвети от нашите експерти по модата, за да започнете:

  • Просто следвайте мантрата „Просто е красиво“! Анушка винаги вярва в поддържането му минимално и елегантно
  • Ако носите тежко сари, отидете на сдържана блуза и обратно
  • Изхвърлете тези накичени работни блузи от маггам и вместо това изберете прости кройки и ръкави на лактите
  • Изберете кокетни аксесоари като златна верижка или перли
  • Дръжте косата си отворена или я оформете спретнато със съединител
  • Строго няма тежки дросели, диаманти или други забележителни украшения
  • Не забравяйте красивата си усмивка!

Все още сте в махмурлук на Анушка? Обзалагаме се, че сте! Анушка е красив човек отвътре навън и нейната личност е доста вдъхновяваща. Тя е отворена за експерименти на екрана, но избра да бъде себе си в реалния живот. Нейната колекция от сари включва главно ръчно изработени естествени материи като коприна или памук, които често се забелязват с тях. Тя също е човек „по -малко е повече“ и не обича да показва своя ръст. Ако имате някоя от любимите й снимки на Сари на Анушка Шети, уведомете ни в секцията за коментари и с удоволствие ще ги добавим към този списък!