От началото на хилядолетието на 2000 г. единствената актриса и героиня, които познаваме, които са съвместими с хитовете и стила заедно, е Карина Капур. Сега, когато е Карина Капур Хан, тя все още не е загубила чара, тялото и стила в себе си. Тя може напълно да приковава всички погледи, които приема, независимо дали е традиционна или западна. Ето някои от най -новите снимки на Карина в сари. Нека всички се вдъхновим от стил и образ чрез нейните снимки. Перфектната завеса може да се научи сега!

Невероятна колекция на Sarees на Kareena с изображения:

Нека да разгледаме най -добрата Карина Капур в Сари.

1. Ярко традиционно сватбено облекло:

Ярко традиционно сватбено облекло

Това облекло на сватбеното сари на Карина Капур е вечнозелено и ярко. Това е най -последваният поглед от мнозина, докато получават сари поради правилното количество аксесоари, ярки цветове сари, работа и елегантност, вложени тук. Не изглежда ли невероятно?

2. Обикновен син поглед:

Обикновен син поглед

Този прост Kareena Kapoor син сари вид също е елегантен. Дясната завеса придава прост, но смазващ вид и изглежда невероятно. Сребърната и златната рамка допълнително подобряват простотата и ослепителната елегантност.

3. Най -новата тенденция в роклята на Saree:

Най -новата тенденция в роклята на Saree

Как можем да пропуснем тази най -нова тенденция в роклята на сари? Тенденцията в рокли на Карина Капур започна наскоро и сега много известни личности дори следват външния вид. Не изглежда ли тя безупречно и невероятно? Този люлеещ се стил е възможен с добре тонизирано тяло.

4. Поддържайки го копринено и просто:

Поддържайки го копринено и просто

Копринените сари са вечнозелени. Карина Капур в копринен сари е най -новата тенденция, тъй като това подхожда на много поводи наведнъж. Този външен вид е без усилие и безупречен заедно и го прави невероятно и добре пригоден

5. Дизайнер Сари:

Дизайнер Сари

Тази Карина Капур в сари Manish Malhotra е най -добрият дизайнерски вид, който може да носи. Това напълно й подхожда и тя напълно убива външния вид по възможно най -елегантния начин. Коприненият сари е това, което й подхожда най -добре по този дизайнерски начин.

6. Прозрачност и горещо:

Прозрачност и горещо

Тази Карина Капур в прозрачен сари е гореща и модерна за нея. Тя го убива напълно с елегантния поглед в прозрачния черен сари. Смелият вид подхожда на тези, които имат доверие в тялото си, което е добре тонизирано.

7. Лъскавите пайети:

Лъскавите пайети

Ето ястие, сервирано най -добре с блясъци. Винаги можете да разчитате на Карина, за да подправите погледа й и все пак да бъдете трезви, докато е в това. Перфектното шоу с пайети на голото бежово сари наистина е прекрасно, тъй като самата Карина изглежда ослепително. Тъй като пайетите пасват перфектно, тя изглежда зашеметяващо. Това всъщност е добър парти вид и сред любимите ни в колекцията сари на Kareena Kapoor.

8. Цветът и традиционният ярък вид:

Цветът и традиционният ярък вид

Ето един прекрасен, изпълнен с цветове дизайн на Kareena Kapoor saree, който би ви накарал да изглеждате просто елегантно и в същото време да разкрие забавната страна във вас. В нормален ден бихте били скучни, но ако искате да играете хладно, вземете реплика от Карина тук, която включи този поп лимонов цвят с гарнитура от доста бебешко розово. Бялото в блузата допълва привлекателността. Това изображение на Карина Капур в сари със сигурност ще ви вдъхнови да опитате!

9. Ослепителният вид:

Ослепителният поглед

Често бихте забелязали актриса, която играе на сигурно и кой е най -безопасният цвят освен черен? Черното често е най -добрият цвят за експериментиране, когато става въпрос за нов външен вид, и тук Карина Капур Хан в сари над този шифонов сари Джорджет изглежда фантастично. Блузата в метален сребърен нюанс придава омф на външния вид, докато по-голямата част от сари е украсена с орнаменти, подобни на диаманти.

10. Яркостта на Ombre:

Яркостта на Ombre

Когато споменаваме омбре, имаме предвид прехода от един цвят към друг, като всеки цвят избледнява красиво в друг. Цялостта на сари е изпълнена с украси от диамант, докато чистото бяло бавно преминава в коралово розово. Също така границата има сребрист контур зари за допълнителни ефекти. Не е ли невероятна последната снимка на Сари на Карина Капур?

11. Черното и ярко розовото:

Черното и ярко розовото

Тук на тази снимка Карина Капур носи сари, което изглежда огнено горещо, въпреки че се е увила в доста розово и черно комбо. Обикновено розовото е много силен цвят, който е женствен и в същото време изявен. Сега, когато това се комбинира с черно и сребро, парчето изглежда много красиво.

12. Ангелското бяло:

Ангелът бял

Уайт винаги изглеждаше прекрасно на Карина Капур в сари и затова, когато работеше толкова добре със сари; останахме без думи. Сарито в бял сатен изглежда страхотно с палубата на сари, ослепителна с блестящи украшения с бижута.

13. Неоновият поглед:

Неоновият поглед

Изглеждайки ярка и красива, Карина отново избира ярки неонови цветове. Тя веднъж блестеше в жълта блуза, но този път сарито е в ярко оранжево с текстура на шифон, докато жълтата и синя граница изглеждаха страхотно с ослепителни диамантени външни линии.

14. Удебелено горещо червено:

Удебелено горещо червено

Червеното е друг смел и красив цвят. Карина изглежда най -добре в този червен сари с красива граница. Черната граница на зари с тежки орнаменти също получава специално споменаване. Блуза, вдъхновена от спагети, върви добре с това.

15. Карина в естествен вид:

Карина в естествен вид

Ето едно красиво лимонено зелено сари на Карина. Той е прост с блуза с къс ръкав и има меки лъскави бордюри. Тя го съчетава с подходящи обеци с почти никакви бижута. Тя управлява стила си с усмивка. Лимоненожълтото е леко за очите и е добро парти облекло. Това е нещо, от което да се вдъхновите.

16. Сватбен сари вид:

Сватбен вид на Сари

Току -що ли се прегърнахте? Карина пробва чисто сватбено сари. Тя изглежда изключително привлекателна и допълва традиционната визия с бинди и проста огърлица. Джъмките също играят своята роля за получаване на правилния вид. Червеното й червило идеално съвпада със сватбеното сари на Карина Капур и е удачен избор.

17. Колекцията Designer:

Колекцията дизайнери

Дизайнерските сари са популярен избор в градчето с тенжери. Карина със сигурност има своя път с тежка блуза, дизайнерският комплект със стилно драпирано сари около нея. Сарито има златен зари с черни рамки. Тя е съчетала визията с няколко висящи обеци.

18. Простият поглед:

Простият поглед

Този е съвсем прост и е комбинация от синьо, бяло и черно. Синият сари KarenaKapoor със сини рамки, заедно с черни рамки, пресичащи сари, прави черната тънка блуза с презрамки идеалният мач. Тя има само гривна и предпочита минималистичен тоалет.

19. Черно -белият поглед:

Черно -белият поглед

Ето още един прост горещ поглед, който само вероятно ще успее. С нюанси на черно и бяло, тя изглежда гореща, заедно с блузата, изрязана на врата, която е черна. Тя има само едно дебело колие около врата си без други бижута.

20. Традиционен вечнозелен вид:

Традиционен вечнозелен вид

Това е поредната снимка на Карина Капур, на която тя изглежда гореща. Нейното сари е комбинация от цвят сандал и синьо, с блуза с черна каишка без ръкави. Тя има само шипа като обица и успява да изведе тази минималистична превръзка до най -горещото ниво! Вероятно трябва да научим това от нея.

Е, това е! Толкова можете да се вдъхновите от външния й вид. Идеята е проста. Вземете ярки контрастни цветове и ги съчетайте подходящо с блуза. Това, което е направено, няма значение дали наистина украсявате бижута. Вашето отношение и увереност ще говорят! Започнете и опитайте сега!