Имаше време, когато Айшвария Рай се бе превърнала в икона на индийската красота и култура! Тя олицетворява стил и елегантност, както никой досега! Айшвария Рай е редовна на много международни събития като Кан, където често е забелязвана в сари. Аш със сигурност знае как да издигне красотата на скромното индийско сари с нейната грация и елегантност. Тя напълно обича саритата си, което личи по начина, по който ги носи без усилие! Нищо чудно защо тя е наслада на всеки дизайнер! В тази статия ще разгледаме някои от най -добрите изображения от колекция Aishwarya Rai saree!

Прекрасни снимки на Сари на Айшвария Рай, които не можете да си позволите да пропуснете!

Ако сте упорит фен на Aishwarya Rai, тази статия е задължителна за четене! Влюбете се в тази красота повече от всякога, като разгледате някои от най -добрите снимки в Сари.

1. Айшвария в Golden Net Saree:

Айшвария в Golden Net Saree

Айшвария със сигурност изглежда като златно момиче в това великолепно дизайнерско облекло. Тя е забелязана да носи златен мрежест сари с фин блясък. Блузата има яка на врата, която тя го отнесе само с чифт изящни обеци. Тя носеше чист кок на върха на основната си афера!

2. Айшвария Рай Кан Сари:

Айшвария Рай Кан Сари

Ето още един поглед, който си заслужава да бъде откраднат! Айшвария Рай накара главите отново да обърнат Кан. Тя е щракнала в шифоново сари в жълт цвят и основна блуза с къс ръкав. Сарито има бродерия за бродерия, която изглеждаше сензационна. Тя избра лъскава коса с централен дял и опушени очи!

3. Айшвария Рай в копринено сари:

Айшвария Рай в копринено сари

По време на обяд с френския президент, Айшвария избра този спиращ дъха красив външен вид! Тя потисна високопоставените с чувството си за стил и грация. Аш избира този розов копринен сари от Fuchsia розов Berhampuri за събитието, което й изглежда зашеметяващо. Тя избра Полкис и чиста прическа!

4. Айшвария Рай в розово сари:

Айшвария Рай в розово сари

Айшвария изглежда смазващо в това светло розово сари. Актрисата присъства на събитие в този деликатен сари, което украси тялото й като чар! Тя изглеждаше като милион долара в това облекло и стилът й беше минимален и елегантен. Бялото и розово сари беше съчетано с блестяща блуза с ниско деколте, която тя успя да запази достойно!

5. Aishwarya Rai Blue Saree:

Айшвария Рай Синьо Сари

Не можете да откъснете очи от нея? С теб сме! Да се ​​опише красотата й с думи е доста трудно. Пепелта изглеждаше очарователно в синьо -черен прозрачен сари с мрежа, който беше идеален за точката! Тя носеше блуза с ръкав спагети, която прикриваше спретнато. Нейната безупречна прическа и гримът й струват милион погледи.

6. Айшвария в сватбеното сари:

Айшвария в Сватбено Сари

Айшвария Рай изглежда твърде добре, за да е истинска на тази снимка! В един от сватбените си ритуали Рай използва този традиционен кафяв копринен сари, който е ръчно изработен до съвършенство. Цялото сари има безупречни детайли, което прави тази Дива още по -красива. Прилича на кралска принцеса, очаквайки очарователния си принц!

7. Розовата кралица на прасковата:

Розовата кралица праскова

Айшвария винаги е била пчела -царица и на всичкото отгоре, в едно от събитията си извън студиото тя заслепяваше просто да представи своето кралично себе си по по -прецизен начин, опаковано в доста традиционен пакет. Сарито в праскова и сметана изглежда красиво с меко докосване на бляскави ослепители тук и там, докато границата е просто фантастична в сребърна бродерия.

8. Шифонът в червено:

Шифонът в червено

За една красива принцеса като нея цветовете не смущават обстановката й и въпреки че мнозина ще се придържат към малките си черни тоалети, Айшвария се осмели да излезе смело в прекрасен сари от шифонова мрежа. При появата си в наградите за звезден екран тя изгледа сарито с доста малки украшения, които се движат по ръба на сари, покриващи граничните граници. Очертанията на сари са обикновени сини.

9. Chanderi Gold:

Чандери злато

Златото Chanderi е материал от специалността на Южна Индия, където тази тъкан от копринен материал е широко използвана в производството на сари. Айшвария тук, във връчването на наградата на Франция, реши да направи най -доброто от външния си вид, като се уви в красив златистожълт сари. Границата на широкия сари, обаче, има матово сатенено светло жълто оттенък.

10. Украшения:

Украшения

Това е фантастично сари от известния дизайнер Sabyasachi и тук Aishwarya просто изглежда страхотно в силно украсеното сари. Дрехата в фин мръсен сив цвят се подсилва допълнително от красивите малки маргаритки, докато крайните очертания на сари в чакрите и украшенията изглеждат просто екстатични.

11. Бялото чудо:

Бялото чудо

Като се има предвид нейният тон и тен, на жизнена актриса като нея може да се разчита, че ще извади всеки вид, който желае, и следователно в същата бележка красив и екстравагантен сари е забелязан, когато простият модел от шифонова мрежа формира основата на сари. Сарито е оцветено в безупречно бяло с по -широка граница в пайети и бродерия.

12. Нетната екстравагантност:

Нетната екстравагантност

Тук, в този сари, Айшвария изглежда невероятно красива. Основните дизайни на визията, заедно с моделите, нарисувани в украшения, принадлежат на блузата. Прекрасната граница само засилва малката черна блуза, която изглежда фантастично на сари, на фона на красив бял и ослепителен диамантен вид.

13. Ангелът в бяло:

Ангелът в бяло

За пореден път хванахме Айшвария, изглеждаща величествена и ангелска, в тази бяла мрежа украсена сари. Цялата сари е боядисана в безупречно млечно бяло, което има слаба граница на бродиран блясък на зари. Тялото на сарито остава възможно най -гладко с меки кръгли и около шарки с украшения в чисто бяло.

14. Приказната красота:

Приказната красота

Самата Айшвария е ангел и сарито, което украсява, е просто възхитително. Сарито като всеки друг е силно украсено, но този път в себе си. Целият сари в златни блясъци и отблясъци, докато под слоевете е сребрист сатен в бяло.

15. Мекото черно и златно:

Мекото черно и златно

Дори тази дива има дните си да играе на сигурно, когато се увива в красиво черно сари. Златната граница подобрява вида на простото черно сари в средата на цялото черно, изпълнено с флорални шарки.

Съвети за оформяне на Aishwarya Rai Saree:

Следвайте тези стилни съвети, за да вземете някои реплики от тази дези Дива:

  • Айшвария вярва в експериментирането. Така че смейте и играйте във вашия потенциал!
  • Опитайте различни блузи със саритата си. Те могат незабавно да повишат вашия glam коефициент
  • Дръжте аксесоарите си минимални, освен ако не сте булката
  • Вашият стил на драпиране има голямо значение. Така че, уверете се, че тренирате добре
  • Гримът и прическата са котирани основно за вашия външен вид. Не правете компромиси с тях

Това са едни от най -добрите образи на Айшвария Рай в сари! Тези снимки са едни от най -търсените в интернет, което показва тяхната популярност. Айшвария е известна с чувството си за обличане и с приемането си да се промени. Така че, ако се стремите да приличате на нея, започнете да приемате различни стилове, вместо да се придържате към обикновените модели. Също така, ако имате още някой от нейните любими образи, които искате да споделите с нас, уведомете ни!