Мъжката мода винаги е била дискутирана тема в модната индустрия. Пазарът за тяхната грижа, стил и външен вид обаче доста се заражда в наши дни и с това дори имаме няколко индийски мъжки модела, които навлизат в сферата. Като актьори и знаменитости, мъжките модели в Индия са новата тенденция за създаване на нови тенденции и са лицето на големи реклами.

Днес ще разгледаме всички горещи индийски модели мъжки модели, които са в тенденция в момента. Те са сред най -добрите мъжки модели, най -търсени от дизайнери, марки и реклами за лайфстайл. Така че нека ги опознаем повече!

Топ 20 най -добре изглеждащи мъжки модели в Индия 2021:

1. Punit Beniwal:

Punit Beniwal

Punit Beniwal е първият вицешампион на г-н Индия през 2014 г. Punit е известен с лицето си на няколко дизайнери и марки, които включват Manish Malhotra, Rohit Bal, Kenneth Cole, Sabyasachi, Raghavendra Rathore и много други. Той е сред най -търсените модели за дизайнери на модни тоалети за реклами, ревюта и разходки по рампата. Поразителното красиво лице на Punit с уверена личност често привлича марките. Той е на около 32 години.

2. Рохит Ханделвал:

Рохит Ханделвал

Обзалагаме се, че повечето от вас вече са чували популярното име на тази Индия, Рохит Ханделвал. Човекът на г -н Индия през 2015 г. е доста известен в Instagram със своите последователи. Индийският мъжки модел сега е вътрешно признат, когато спечели Мистър Свят през 2016 г., първият азиатец, който го спечели. Оттогава е работил с няколко шоута и марки и е сред най -търсените мъжки модели в Индия. Горещите му и красиви погледи с привлекателност и изявление на стила ни карат да се влюбим в него. Към момента той е само на 31 години. Рохит е сред топ индийските мъжки модели в Instagram.

3. Гаурав Рана:

Гаурав Рана

Суровият външен вид и сексапил на Гаурав Рана, лихвен коефициент на стил и уверена личност го отличават от другите. Gaurav е популярен мъжки модел, който предстои в момента и работи с няколко реклами и дизайнери за лайфстайл. Къдравата му коса, секси вид и поразителен, остър външен вид го отличаваха доста.

4. Хришант Госвами:

Хришант Госвами

32-годишният Хришант Госвами е най-известното лице на седмицата на модата в Лакме. Хришант идва от Джаму и Кашмир и е навлязъл в моделния свят с мечти да го направи голям с привлекателните си и горещи погледи. Неговата любезна личност често ни привлича към него. Той е работил с няколко модни дизайнери и наистина ще остане известно лице през следващите години.

5. Меер Али:

Меер Али

30-годишният Меер Али първоначално е добре известен и моден телевизионен актьор и модел. Той се появява в няколко предавания като Майли Джаб Хум Тум, Дализ и Супер ченгета. По -късно Meer премина към оферти за моделиране и също се появи в реклами и фотосесии. Meer все още управлява както телевизионния свят, така и кариерата на модели рамо до рамо. Неговата фина и ясна личност със земен подход го прави доста достъпен.

6. Ангад Беди:

Ангад Беди

Всички познаваме Ангад Беди, след като се ожени за звездата Неха Дупия. Ангад като такъв е сред най -известните лица за индийската моделна индустрия. Той е на 38 години и първоначално е влязъл в телевизионната и боливудската индустрия през 2011 г. Въпреки че не постигна голям успех с кариерата си в киното, офертите за модели започнаха да идват изключително много. Работил е с няколко дизайнери на модни ревюта и разходки и дори участва в няколко известни филма като Сурма и Пинк. Поразителният външен вид на Ангад с красива гореща привлекателност ни привлича и привлича към неговата личност.

7. Каран Оберой:

Каран Оберой

Каран Оберой е предстоящ моден модел, спечелил няколко титли и конкурси, като икона на младежки модел на годината и топ индийски фитнес модел за мъже. Известно е, че Каран се сблъсква със своята фитнес и перфектно тяло с фитнес фитнес. Неговият суров секси привлекателен външен вид и нахална личност са нещо, в което абсолютно се влюбихме. Каран е бил лице на няколко реклами, включително известните Royal Enfield и Reebok. Работил е и с няколко модни дизайнери. Той е сред най -известните лица в Instagram от няколко години насам. Той е на 33 години.

8. Мудит Малхотра:

Мудит Малхотра

Mudit Malhotra е предстоящ млад мъжки модел в Индия. Той спечели Rubaru Mister International India през 2016 г., с което стартира кариерата му в областта на моделирането. Той е фитнес изрод и известно лице със своята тонизирана перфектна физика и тяло. Неговият буен външен вид и прости функции често карат феновете му да го следват с вдъхновение. Mudit се разглежда главно като лице на няколко модни дизайнери.

9. Харшад Арора:

Харшад Арора

Харшад Арора е популярен телевизионен актьор и модел. Той е популярен с предавания като Beintehaa, SuperCops срещу Super-Villains, Dahleez и Khatron Ke Khiladi. Харшад е на 33 години, а също и в кариера на модел, предимно с лайфстайл марки и дизайнери. Неговото фино и младо лице с очарователна, красива усмивка е това, което го отличава от другите.

10. Анкур Бхатия:

Анкур Бхатия

Анкур Бхатия е индийски актьор и модел. Той е в света на модата през последното десетилетие, след като спечели слава във филми като Zanjeer и Haseena. Анкур е на 38 години, също е работил с дизайнери с техните шоута и фотосесии. Той е от Бопал и живее в Мумбай и Ню Йорк за работните си задачи. Силният външен вид и личността на Ankur със сурова привлекателност и красив, дръзък външен вид са възхитителни.

11. Нитин Чаухан:

Нитин Чаухан

Ако следвате модните кампании на Реймънд, вече бихте познавали Нитин Чаухан. Индийският модел е известен със своя мъжествен и красив външен вид. Неговата дълга коса, мачо личност и твърд привлекателен външен вид са това, което го отличава. Нитин внася нетрадиционния стил на изявление в мейнстрийма със своето чувство за талант за стил. Това красиво парче е работило с няколко марки като V Rennaisance, Titan, освен Raymond. Нитин също работи за няколко дизайнери като част от Седмицата на модата в Лакме.

12. Prabh Uppal:

Prabh Uppal

Prabh Uppal е сред любимите модели на няколко дизайнери, като Sabyasachi, Manyavar и TarunTahilani. Родом от Ludhiana, Prabh отне известно време в индийската модна индустрия, за да даде старт на кариерата си. Силният му външен вид и чувството за привлекателност със сурови и мъжки стилови изявления привлякоха много внимание към него. Prabh също е фитнес изрод и е известен със своите кореми и тонизирана превъзходна структура на тялото.

13. Мохит Нандал:

Мохит Нандал

Ако търсите нестандартен стандарт за моделиране и външен вид, Mohit Nandal е този, който трябва да видите. Дългата му коса, силно чувство за отношение, увереност и уникален стил го отличават. Мохит работи предимно за индийски дизайнери и фотосесии в списания. Динамичната личност се появява в няколко модни списания и ревюта. Мощната привлекателност с елегантен стил го прави най -желаният модел в момента.

14. Пратик Байд:

Пратик Байд

Prateek Baid произхожда от индийския щат Раджастан. Въпреки че е завършил инженерната си степен, Пратик винаги е имал око за мода и моделиране. Кариерата му започва, след като печели конкурса за икони на Glam през 2015 г. След състезанието той започва кариерата си с телевизионни предавания, а по -късно дори стъпва в моделирането. По -късно Prateek е спечелил няколко награди, включително Mister Global, Best Model Award и Mr. India от Rubaru. Той е на 30 години.

15. Тахер Али:

Тахер Али

26-годишният Тахер Али вече се издигна до слава на млада възраст и е работил с първокласни дизайнери като TarunTahilani, Varun Bahl и др. Taher е известен със своя изчистен и мъжествен мачо груб външен вид, силна личност и структура на тялото. Работи за лайфстайл и модни марки, които също включват Levi’s и Sony. Той обаче е млада изгряваща звезда в моделната индустрия и все още има да извърви дълъг път.

16. Химаншу Бхати:

Химаншу Бхати

Himanshu Bhatti е млад индийски модел мъж, който вече се издига в кариерата си за много кратък период. Химаншу работи с дизайнери и моделираща индустрия и работи предимно за фотосесии и разходки по рампата, модни ревюта. Той се появи и за списание Vogue. Химаншу е аплодиран за външния си вид с отношение, горещ стил и чувство за груб външен вид. Неговата очарователна личност и уникално усещане за стилизиране го правят отделен от връстниците си.

17. Сахил Шроф:

Сахил Шроф

Sahil Shroff е австралийски NRI от корените на синди. Кариерата му на модел стана известна, когато Sahil се появи за дизайнер като Manish Malhotra и дори работи с марки като Cadbury’s и Tata Indica. Sahil е фитнес изрод и поддържа перфектното фитнес тяло с корем. Неговият мъжки външен вид, с емблематични изяви и стил, е това, което повечето дизайнери харесват. Сега Sahil е зает модел с няколко проекти във фотосесии с лайфстайл и дизайнерски марки.

18. Ману Бора:

Ману Бора

Ману Бора е предстоящ индийски модел, който е популярен през последните дни със своите сурови и смели издънки с дизайнери. Знаете ли, че Ману не е просто модел, но е завършил и курс по ортопедичен хирург? Колкото и да сме шокирани, ние също се възхищаваме на неговата интелигентност. Двойният пакет от горещ външен вид и интелигентност идва от този модел. Работил е с няколко моделиращи кампании и издънки, като Sabyasachi и Leconet Hemant.

19. Милинд Соман:

Милинд Соман

Всички познаваме това стилно и известно лице. Както се казва, възрастта е само цифра! Това е абсолютно вярно за нашия актьор и модел Милинд Соман. Милинд изглежда само по -млад, когато остарее, а кариерата му на модел се издига до слава година след година. Той е и първият мъжки супермодел в Индия от няколко десетилетия и все още работи с няколко лайфстайл марки и кампании. Милинд е фитнес изрод и експерт досега. Той е сред топ и известните модели на мъжки личности в Индия.

20. Асиф Азим:

Асиф Азим

Асиф Азим! Той идва от Бангладеш и се появява в няколко национални и международни списания и издънки. Asif е предимно популярният избор за Vogue в Индия и Германия също. Работи предимно с модни дизайнери и се появява в няколко шоута, снимки и разходки. Как ви харесва този красив и горещ стилен индийски мъжки модел?

Надяваме се да ви хареса да изследвате и проверявате най -новите и популярни индийски мъжки модели. Тези мъжки модели са доста известни и се набират на слава със своя горещ и дръзък външен вид, сурова привлекателност и изявление в мъжки стил. Как ги харесвате? Кажете ни и вашите мисли!