10 beste Kajol Devgan zonder make-upfoto’s

De meeste Indiërs geloven dat Bengalen mooie ogen hebben; ze verwijzen naar Kajol wanneer ze een dergelijke verklaring afleggen. Kajol, de oudste dochter van Tanuja en regisseur Shomu Mukherjee debuteerde tijdens haar opleiding met de film ‘Bekhudi’ in Bollywood. Haar eerste succesvolle film was ‘Baazigar’, gevolgd door verschillende familiefilms die haar waardering kregen van de critici. Ze heeft een record van het winnen van 6 ‘Filmfares for Best Actress’ en werd ook bekroond met ‘Padma Shri’ in 2011.

Kajol zonder make-up:

De Bong-avatar:

Kajol Devgan zonder make-up 1

Gespot op een evenement, zag de actrice er helemaal Bong uit in een crèmekleurige ‘sari’ met gouden rand en prints erop. Ze draagt ​​een halsketting die zo lang is dat hij tot in de buurt van haar buik reikt. Ze heeft een grote rode ‘bindi’ op haar voorhoofd en haar haar is aan de achterkant in een knot gestyled.

Still geschoten uit een film:

Kajol Devgan zonder make-up 2

Een momentopname uit haar film ‘My Name is Khan’ legt een brede lach vast op de foto die we hieronder zien. Ze draagt ​​een zwarte jurk bedekt met een lichter getint zwart jasje en heeft een demper om haar nek. Haar haar is netjes achteraan vastgebonden als een pony.

Lees ook: Karishma Kapoor zonder make-up

Geklikt op een evenement:

Kajol Devgan zonder make-up 3

Kajols zijgezicht klikte op een gebeurtenis waarbij ze naar iemand kijkt en lacht. Ze draagt ​​een mouwloze zwart-wit gestreepte top. Ze draagt ​​een paar zilveren oorbellen met ketting en heeft haar rechthoekige oranje bril op haar hoofd gezet.

Een eeuwige glimlach:

Kajol Devgan zonder make-up 4

Met een schattige glimlach die alle soorten make-up verslaat, werd de actrice buiten het scherm op een evenement geklikt. Ze draagt ​​zwarte kleding en heeft een oranje demper om haar nek. Haar haar wordt opengehouden en lijkt ongelijk geborsteld.

Lees ook: Zonder make-up Shilpa Shetty

Kajol met haar zoon Yug:

Kajol Devgan zonder make-up 5

De jonge moeder werd gezien terwijl ze haar zoon Yug naar buiten droeg. Ze is in haar vrijetijdskleding, draagt ​​een rode mouwloze top en een blauwe spijkerbroek. De dunne rechthoekige bril die haar ogen bedekt en haar dat als een knot aan de achterkant is vastgebonden.

Op de evenementen:

Kajol Devgan zonder make-up 6

We zien de actrice in een stijlvol marineblauw en bruin shirt met witte vierkante prints erop, samen met een blauwe spijkerbroek voor het broekje. Haar nagels zijn goud gelakt en ze draagt ​​een gouden horloge om haar pols. Een lange gouden ketting in de nek en een bruine zonnebril maken haar trendy.

In haar vrijetijdskleding:

Kajol Devgan zonder make-up 7

De actrice werd geklikt in haar casuals op de onderstaande foto. Ze draagt ​​een grijs T-shirt dat haar beide armen volledig bedekt en een spijkerbroek. Ze draagt ​​een witte tas op haar linkerschouder en kijkt door haar oranje rechthoekige bril naar de camera.

Lees ook: Sridevi zonder make-upfoto’s

Bij de gebedsbijeenkomst van Yash Chopra:

Kajol Devgan zonder make-up 8

De foto klikte tijdens de gebedsbijeenkomst van Yash Chopra, waar ze in een wit ‘salwar-pak’ is en een ketting met witte kralen draagt. Ze heeft een kastanjebruine zonnebril met een gouden frame en houdt het etui van de zonnebril aan haar linkerhand samen met haar mobiele telefoon.

In de buitenlucht van Mumbai:

Kajol Devgan zonder make-up 9

Kajol was met haar man, Ajay Devgan, buiten in Mumbai toen ze geen plotselinge flitsen verwachtte die een foto creëerden waarbij ze haar oogleden even deed vallen om de cameralichten te ontwijken. Ze werd geklikt met een witte top die haar nek bedekte en een zwart-wit gestreepte stola eromheen. Ze draagt ​​dezelfde zonnebril als op de foto’s hierboven en draagt ​​een gele tas.

Op een vliegveld:

Kajol Devgan zonder make-up 10

Een foto klikte terwijl Kajol aan het telefoneren was op de luchthaven van Jaipur. Ze droeg een losvallend, zandkleurig synthetisch overhemd, weggestopt in een spijkerbroek. Ze heeft een haarband over haar haar en een zwarte zonnebril. Haar linkerhand was bezet met een rode zak.