Kristen Stewart maakte haar sporen als actrice nadat ze de rol van Bella Swan in The Twilight Saga in de wacht sleepte. Als kind had ze haar familie achter de camera zien werken, dus zelfs zij raakte geïnteresseerd in het schrijven of regisseren van scripts. Maar haar lot bracht haar ertoe actrice te worden. Ze is een dame met grijze ogen en een mooie glimlach.

Kristen Stewart zonder make-up:

Gespot buiten een café:

Kristen Stewart zonder make-upfoto's 1

Kristen lacht en zwaait naar de camera terwijl die een foto van haar maakt. Ze draagt ​​een grijze top bedekt met een zwarte schouderophalen en dan ook een geel en zwart jasje over de schouderophalen. Haar benen zijn bedekt met een marineblauwe spijkerbroek en ze draagt ​​een zwarte retro zonnebril. Ze heeft een polshorloge met bruine band aan haar linkerhand en aan haar vingers zijn een paar ringen te zien.

Eenvoudig en degelijk:

Kristen Stewart zonder make-upfoto's 2

De actrice ziet er eenvoudig en fatsoenlijk uit op de onderstaande foto. Ze draagt ​​een casual blauw t-shirt met groene prints erop, en aan de onderkant heeft ze een gelijkaardige blauwe spijkerbroek gedragen. Ze draagt ​​een enorme ronde geek bril en haar haar wordt open gehouden.

Lees ook: Selena Gomez Geen make-up

Kijkt terug op The People:

Kristen Stewart zonder make-upfoto's 3

Kristen kijkt terug naar de mensen terwijl ze de trap op liep en dat is precies het moment waarop op de foto werd geklikt. We zien haar een zwarte top dragen en een lichtzwarte spijkerbroek. Ze heeft een zonnebril met kattenogen die ook in het zwart is en haar haar heeft aan één kant een scheiding en is vanaf de linkerkant van haar schouder naar beneden gevallen.

Een close-up:

Kristen Stewart zonder make-upfoto's 4

We kunnen haar mooie grijze ogen zien en haar lieve glimlach die haar van nature mooi maakt. Ze draagt ​​een groene jurk en haar haar wordt opengehouden. Haar nagels zijn zwart gelakt en aan haar linkerhand draagt ​​ze een tinnen zilveren armband.

Geklikt na het uitstappen uit een auto:

Kristen Stewart zonder make-upfoto's 5

De actrice poseert met een verdachte blik of een serieuze blik in de camera. De zonnestralen die vanaf de linkerkant op haar gezicht vallen, laten haar blanke huid gloeien. Ze draagt ​​een casual grijs en haar haar is open en valt vanaf de linkerkant van haar schouder.

Lees ook: Emma Watson zonder make-upfoto’s

Golven bij de camera:

Kristen Stewart zonder make-up foto's 6

Nog een foto van de actrice, zwaaiend naar de mensen of gewoon de camera terwijl deze haar buiten aanklikt. Ze is in een grijze kleur top onder een jasje. Ze draagt ​​een spijkerbroek en voor het contrast zijn haar schoenen grijs.

Buiten op een avond:

Kristen Stewart zonder make-upfoto's 7

Kristen lijkt ‘s avonds of op een evenement buiten te zijn, toen deze foto werd genomen. Ze draagt ​​een marineblauw topje en daarboven een jasje. We kunnen zien dat haar haarclip aan de jas is geknipt. Aan de onderkant droeg ze een blauwe spijkerbroek. Er zijn drie zilveren ringen aan haar rechterhand.

Bekijk meer: ​​foto’s van actrice zonder make-up

Tomboy-uiterlijk:

Kristen Stewart Tom-jongen ziet er 8 . uit

Deze foto geeft een tomboy-look van Kristen weer, wat vooral zo is vanwege de kastanjebruine muts op haar hoofd. De foto is van achteren genomen en we kunnen zien dat ze een blauwachtig jasje draagt ​​met roze prints erop.

In een stijlvolle witte jurk:

Kristen Stewart zonder make-upfoto's 9

De foto wordt gemaakt wanneer Kristen op een bank zit. Ze is in een heel mooie jurk. Het is een witte jurk gestikt met glanzende stoffen accessoires die eruit zien als kleine kralen en aanwezig is om de jurk stijlvol te maken.

Lees ook: Miley Cyrus Geen make-up

Op het vliegveld:

Kristen Stewart zonder make-up foto's 10

Geklikt op een luchthaven waar ze een tas op haar rechterschouder draagt. Ze draagt ​​een witte t-short en een spijkerbroek die is omwikkeld met een doek en vastgebonden met een knoop op de voorkant van haar spijkerbroek. Ze draagt ​​een trendy zonnebril en een pet.