Priyamani is een naam om rekening mee te houden in de Zuid-Indiase filmindustrie. Als voormalig model channelde ze haar acteercarrière met haar debuutfilm in Telegu – Evare Atagaadu. Sindsdien heeft ze haar weg gevonden naar de Tamil- en Malayalam-cinema met verbluffende uitvoeringen die haar brede erkenning opleverden en 3 Filmfare Awards in de Zuid-Indiase bioscoop in de categorie Beste Actrice..

Priyamani is ook een nicht van Bollywood-actrice Vidya Balan, dus het is geen wonder dat ze in staat is om een ​​aantal met sterren bezaaide uitvoeringen te leveren. We weten allemaal hoe de glamoureuze Priyamani eruit ziet, dus laten we eens kijken naar enkele van haar foto’s waar ze is zonder haar gepoederde gezicht maar er nog steeds aangenaam uitziet.

10 onzichtbare foto’s van Priyamani zonder make-up:

Kleuren van The Rainbow:

Priyamani is niet bang om zonder make-up voor de camera te staan. Het kleurrijke T-shirt dat ze aantrekt, voegt een vleugje helderheid toe aan haar make-upvrije look terwijl ze naar de camera zwaait.

priyamani zonder make-up

Als blikken konden doden:

Priyamani komt niet over als een oogverblindende schoonheid als ze geen make-up draagt, maar ze ziet er wel evenwichtig en zelfs verfijnd uit met een blote look en een eenvoudige witte top. Het ontwerp met het woord “Kills” dat het hart aan de onderkant van de blouse omhult, is niet zonder connotatie.

Sexy sterretje:

Voor de meesten wordt het ontbloten van het lichaam als sexy beschouwd, maar voor sommigen zoals Priyamani kunnen ze er sexy uitzien, volledig gekleed en met het minste spoor van make-up. Haar cowboy-achtige look is compleet met een geruit overhemd en denim met een zilveren polshorloge en ringvingers voor extra effect.

Overvloedig haar:

Het haar van een vrouw is haar schoonheid, zo luidt het gezegde en hoe waar is het. Een dikke en glanzende manen kan iemands gelaatstrekken aanzienlijk veranderen. Het gezegde geldt voor Priyamani wiens lange glanzende haar het gebrek aan make-up op haar gezicht compenseert.

Naakt uiterlijk:

Veel actrices gaan tegenwoordig liever voor de nude-look waardoor ze er natuurlijker uitzien. Met een vleugje make-up en een feloranje blouse als aanvulling op de tinten, ziet Priyamani er levendig en glanzend uit.

Lees ook: Trisha zonder make-up

Dorpsmeisje look:

Priyamani verliet haar gebruikelijke kleding voor een indo-westerse look met bijpassende gele en contrasterende bruine “bala’s” en een dikke leren riem om haar middel. De roze en gele combinatie is net zo levendig als zij. Ze lijkt bijna op een dorpsmeisje en schildert een mooie foto terwijl ze poseert met de olifant wiens voorhoofd is besmeurd met dezelfde roze kleur die bij haar top past.

Make-up gratis:

De donkere spijkerbroek en de mauve top met de col en de hals verzacht Priyamani’s vermoeide en gestresste blik op deze foto waarop haar naakte gezicht te zien is. Haar gewelfde figuur is echter een pluspunt dat haar uiterlijk een boost geeft.

Priyamani Make-up Gratis

juffrouw zelfverzekerd:

Een gedurfde en gedurfde Priyamani poseert voor de camera met niets anders dan een wrange glimlach op haar gezicht. Ze lijkt er geen moeite mee te hebben om het echte gezicht achter alle make-up te onthullen. Haar houding straalt zelfvertrouwen uit, bijna alsof ze zich koestert in de schoonheid die van binnenuit straalt.

Douche Koningin:

Priyamani rockt deze douchescène uit een film waarin ze haar nog steeds in niets anders dan een handdoek laat zien. Ook al is haar gezicht ontdaan van alle make-up, ze is nog steeds in staat om een ​​provocerende blik over te brengen die bij het territorium past. Veel van haar films bevatten scènes die vereisen dat ze weinig of geen make-up draagt, en in elk ervan draagt ​​ze die onbeschaamde look tot in de perfectie..

Lees ook: Tamil actrice zonder make-up

Krekelventilator: