Het is een bekend feit dat bijna alle beroemdheden altijd onder de loep worden genomen voor de kleding die ze dragen, de verschijningen die ze uitbeelden en de mensen met wie ze worden gespot. Rani Mukherjee, de ooit uitgeroepen koningin van Bollywood, had alles voor haar in petto. Ze was de onbetwiste hitmaker van de kassa en produceerde bijna elk jaar hits. Ze kwam ook in de publieke belangstelling voor enkele van haar optredens met haar mannelijke co-sterren.

Haar vermogen om haar emoties aan te boren en verbluffende prestaties te leveren samen met enkele van de beste acteurs van haar generatie, maakte haar echter een begrip. Ondanks haar huidige gebrek aan rollen en zeldzame verschijningen op het scherm, zal ze altijd herinnerd worden voor die grote mooie ogen, evenals haar lange haar en onberispelijke stijl die ze met de grootste gratie en evenwicht droeg..

Ondanks het feit dat ze al een paar keer zonder make-up is gespot, is ze er toch in geslaagd om het evenwicht en de gratie te behouden waar ze bekend om staat.

Rani Mukherjee zonder make-up:

De winterlook:

rani mukherjee zonder make-up

Rani wordt hier gespot met een oversized maar zeer stijlvolle parka die perfect past bij haar lichtgekleurde ogen. Haar wenkbrauwen en haar zijn onberispelijk onderhouden en ondanks dat ze geen make-up op heeft, slaagt ze er toch in om een ​​bepaald soort gloed uit te stralen die haar opvallend maakt. Haar gelaatstrekken zijn te zien, vooral die hooggelegen jukbeenderen van haar.

Kleurrijke Rani:

Rani Mukherjee zonder make-up 2

Rani wordt hier gezien met een felgeel T-shirt dat harmonie bevordert. Ironisch genoeg zijn haar gelaatstrekken in perfecte harmonie met elkaar en laten ze een bepaalde gloed los. Ondanks dat ze geen make-up heeft en casual gekleed is, ziet ze er nog steeds waardig en stijlvol uit op een ingetogen manier. Haar witte polshorloge voegt ook een vleugje klasse toe aan haar outfit.

Trapsgewijze haar:

Rani Mukherjee zonder make-up 3

Afgezien van een prachtige glimlach, staat Rani ook bekend om haar lange lokken die ze heel goed onderhoudt. Nadat ze op het vliegveld een felicitatie heeft gekregen, slaagt Rani erin om, ondanks dat ze helemaal geen make-up heeft, de foto oplichten met haar stralende glimlach. De effen witte top en haar designertas zijn een perfecte aanvulling op haar schemerige kenmerken. De oranje slinger voegt ook een beetje pop toe aan haar garderobe.

De intelligente uitstraling:

Rani Mukherjee zonder make-up 4

In deze afbeelding channelt Rani haar intellectuele kant terwijl ze in een wachtende auto stapt. Ondanks dat ze geen make-up draagt, straalt ze toch warmte uit met die mooie glimlach van haar. De detaillering van wat een kurti lijkt te zijn, is geweldig en zorgt ervoor dat ze er goed uitziet. Haar goed verzorgde nagels zijn goed gevijld en goed onderhouden.

Rode roos:

Rani Mukherjee zonder make-up 5

Rani verbluft absoluut in deze rode trui die ze op deze foto uit haar vroege dagen als vrouwelijke acteur draagt. De trui neemt perfect de vorm van haar slanke figuur aan en accentueert haar goede lichaamsbouw. Haar glimlach, zoals altijd, is een opvallende eigenschap die ze altijd zonder mankeren sport.

Casual chique Rani:

Rani Mukherjee zonder make-up 6

Niets straalt comfort uit als een mooi sportjack. Rani dumpt haar mooie sari’s voor deze zwarte fluwelen en grijze jassen die ze met een glimlach sport. De oorbellen die ze draagt ​​zijn erg stijlvol en voegen een vleugje sprankeling toe aan haar kleding.

Sportieve Rani:

Rani Mukherjee zonder make-up 7

Rani gaat ‘s ochtends joggen in een schattig ensemble dat heel meisjesachtig maar tegelijkertijd functioneel is. De combinatie van roze, blauw en bruin past goed bij haar huidskleur. Het naar achteren getrokken haar accentueert ook haar prachtige gelaatstrekken, die ze vervolgens afmaakt met een wrange glimlach.

Rani & De Paparazzi:

Rani Mukherjee zonder make-up 8

De paparazzi doen niets liever dan een glimp van een ster op te vangen. Rani, gekleed in een heel schattig petje met stermotief, ziet eruit alsof ze klaar is om het een nacht te noemen. De specificaties zijn ook een geweldige accessoire.

Stijlvolle overalls:

Rani Mukherjee zonder make-up 9

Rani wordt gezien met een schattige zwarte overall. De grote bril past perfect bij haar ovaal gevormde gezicht. Die stralende glimlach is nooit misplaatst.

De fitnessfreak:

Rani Mukherjee zonder make-up 10

Rani staat ook bekend als een fitnessfreak. Haar toewijding aan yoga is een van de belangrijkste redenen waarom ze gespierd is. Oefening houdt ook haar huid glanzend zei ze ooit.