10 foto’s van Cindy Crawford zonder make-up

Cynthia Ann Crawford, beter bekend onder de naam Cindy Crawford, is een van de meest bekende Amerikaanse modellen die ooit in de mode- en schoonheidsindustrie is gekomen. Deze 50-jarige vrouw heeft de voorpagina’s gemaakt zoals geen andere vrouw ooit heeft gedaan. Ze was een van de beroemde modellen van haar tijd die uit Amerika kwam. Ze nam ook deel aan films en deed het behoorlijk goed. Nu is ze gepensioneerd en woordvoerder. Cindy is verlost van al dat gedoe in de backstage en de make-upruimte en nu is ze behoorlijk ontspannen en pronkt ze vaak met haar natuurlijke schoonheid. Dit artikel zal geweldig zijn voor degenen die denken dat Cindy alles te maken heeft met schoonheid en make-up. De top 10 foto’s van Cindy zonder make-up zijn als volgt:.

Cindy Crawford zonder make-up foto’s:

1. De selfie zonder make-upbed:

Cindy Crawford zonder make-up

Deze foto van Cindy is genomen terwijl ze naar bed ging. Ze ziet er best aantrekkelijk uit, zelfs in die houding van het bedgezicht. Deze vrouw heeft niets te verbergen en kan worden beschouwd als een van de meest aantrekkelijke vrouwen van haar leeftijd. Cindy is zonder twijfel nog steeds mooi en dit is een van de beste Cindy Crawford zonder make-up foto’s.

2. LA-sfeer:

Cindy Crawford zonder make-up 2

Cindy werd betrapt in LA, terwijl ze haar volledig make-upvrije look droeg. Ze zag er behoorlijk aantrekkelijk uit en deze foto kan worden beschouwd als een van de mooiste foto’s zonder make-up van Cindy, waar ze geen make-up op haar gezicht heeft.

3. Zorgeloos zoals Cindy:

Cindy Crawford zonder make-up 3

Deze foto van Cindy laat zien hoe zorgeloos deze vrouw kan zijn met haar aantrekkingskracht. Ze kan het scherm nog steeds schommelen, zelfs als ze geen make-up draagt. Haar natuurlijke schoonheid is alles wat ze ooit nodig had om er aantrekkelijk uit te zien.

4. Vrolijke vibes verspreiden:

Cindy Crawford verlaat een fotostudio

Deze foto van Cindy laat zeker zien hoe geweldig deze vrouw eruit kan zien, zelfs als ze door de straten loopt zonder make-up te dragen. Haar mooie lichaamsbouw gecombineerd met haar mooie glimlach is alles wat ooit nodig is om een ​​vrouw er tot het uiterste toe aantrekkelijk uit te laten zien.

5. Het gezicht van de jaren 90:

Cindy Crawford zonder make-up 5

Cindy is een vintage voor alle jonge vrouwen van deze generatie. Ze bleef mooi door fit te blijven en een gezonde levensstijl aan te houden. Je kunt er niet gewoon mooi uitzien zonder make-up op het gezicht zoals Cindy doet. Ze ziet er geweldig uit vanuit elke hoek.

6. De liegende selfie:

Cindy Crawford zonder make-up 6

Deze selfies onthullen altijd het werkelijke gezicht van een vrouw. Het toont het echte gezicht, als er geen make-up op zit. Cindy is nogal een inspiratie voor die vrouwen, die nog steeds aan make-up denken als ze aan schoonheid denken.

7. Geknapt op de luchthaven:

Cindy Crawford zonder make-up 7

Cindy werd gespot op het vliegveld terwijl ze pronkte met haar natuurlijke gezicht, zoals altijd wanneer ze niet voor de camera staat voor een fotoshoot. Deze vrouw kan er geweldig uitzien in bijna wat ze draagt ​​en dat is een kaliber dat enkelen hebben, waaronder Cindy.

8. Praten Praten:

Cindy Crawford zonder make-up 8

Cindy is ouder geworden nadat ze haar professionele modellenwerk heeft opgegeven. Maar haar schoonheid blijft haar bij. Ze ziet er heel ontspannen uit en het maakt haar niet zoveel uit hoe ze eruitziet als ze met blote ogen naar buiten gaat. Deze vrouw is zich bewust van haar natuurlijke schoonheid en is ervan overtuigd dat mensen haar alleen op deze manier zullen accepteren.

9. Vluchtfoto:

Cindy Crawford zonder make-up 9

Deze foto is gemaakt tijdens een vlucht. Cindy droeg zoals altijd haar volledig verleidelijke gezicht en daarom is deze foto een van de beste Cindy Crawford zonder make-upfoto’s ooit.

10. Het strandbeeld:

Cindy Crawford zonder make-up 10

Deze specifieke strandfoto is een onthullend feit over Cindy, die haar verleidelijke, natuurlijk mooie gezicht laat zien.

Dit artikel brengt je niets anders dan de top 10 zonder make-upfoto’s van de geweldige Cindy Crawford, terwijl ze haar totaal verleidelijke gezicht samen met haar grote glimlach beoefent. Het enige wat ze hoeft te doen is haar natuurlijke gezicht te laten zien en alleen op die manier zal ze er geweldig uitzien. Die nietige schoonheidsproducten kunnen het goddelijke gezicht niet genoeg verfraaien.