10 foto’s van Nargis Fakhri zonder make-up

Nargis Fakhri, een voormalig Amerikaans model en getalenteerde Indiase actrice, behoeft geen introductie. De actrice maakte haar Bollywood-debuut in het jaar 2011 in de film ‘Rockstar’ tegenover de super getalenteerde Ranbir Kapoor. Al sinds haar eerste film viel Nargis Fakhri op door haar kenmerkende schoonheid en charme. Er was geen weg terug voor de actrice en ze speelde in films als ‘Madras Cafe’ en ‘Main Tera Hero’. Ze pakte ook een ondersteunende castrol in een Hollywood-film ‘Spy’ die in 2015 werd uitgebracht. De Bollywood-carrière van Nargis Fakhri ziet er veelbelovend uit en de actrice is getekend onder enkele van de prestigieuze uithangborden van de industrie.

Mooie foto’s van Nargis Fakhri zonder make-up:

In de post delen we enkele zeldzame foto’s van Nargis Fakhri zonder make-up die alleen haar natuurlijke schoonheid benadrukt.

1. Een schoonheid is altijd een schoonheid:

Nargis Fakhri zonder make-up 1

Deze foto van Nargis Fakhri zonder make-up laat zien dat de actrice niet altijd make-up nodig heeft om er mooi uit te zien. Deze geeky blik van haar gespot op een openbare plaats laat haar zien als een buurmeisje, heel anders dan haar persona op het scherm.

2. Coole chique:

nargis fakri zonder make-up

Nargis Fakhri is niet een van die Bollywood-actrices die geobsedeerd zijn door make-up. De acteur is brutaal genoeg om foto’s van haar zonder make-up te delen met haar fans. Deze foto zonder make-up van Nargis Fakhri bevestigt dat ze van binnen en van buiten mooi is.

3. Bollywood-bom:

nargis fakri zonder make-up3

Nargis Fakhri kan sensueel en mooi blijven, zelfs zonder haar make-upkit. De actrice die nooit achterom keek na haar eerste Bollywood-stint in de door Imtiaz Ali geregisseerde film ‘Rockstar’, wordt hier gezien in een blauw geruit overhemd en een spijkerbroek, zonder make-up. Toch laat ze je het hof maken.

4. De selfie zonder make-up:

nargis fakri zonder make-up

Nargis Fakhri heeft de stereotype conventie van Indiase heldinnen doorbroken om er altijd goed uit te zien. De actrice ging brutaal door een foto van haar te delen net voordat ze naar bed ging. Ja, ze ziet er moe uit en er zijn donkere kringen onder haar ogen, maar wie niet aan het einde van een vermoeiende dag. Een groot applaus voor haar overtuiging ‘Hou van me om wie ik ben’.

5. De ochtendblues:

nargis fakri zonder make-up

Op deze foto van Nargis Fakhri zonder make-up is de actrice te zien die nipt van haar koffie in de vroege ochtend vlak voor een shoot. De onschuld is haar gezicht en de vonk in die mooie ogen is alles wat ze nodig heeft om op te vallen tussen de andere Bollywood-diva’s. Deze diva heeft absoluut geen make-up nodig om er mooi uit te zien.

6. De knaller:

nargis fakri zonder make-up

Deze foto van Nargis Fakhri zonder make-up zal je doen heroverwegen dat make-up echt nodig is voor een vrouw om er mooi uit te zien. Ze ziet er prachtig uit in deze oranje jurk en wordt gezien met slechts een blikje glans op haar lippen.

7. De buurmeisje-look:

nargis fakri zonder make-up7

In deze Nargis Fakhri zonder make-up foto staat de actrice op een openbare plek naast haar vriend. Haar gezicht ziet er net zo lief uit als altijd, zelfs zonder een spoortje make-up. Het haar is perfect gevlochten en we houden absoluut van deze casual buurmeisje-charme.

8. Met haar held:

nargis fakri zonder make-up8

Dit is weer een foto zonder make-up van Nargis Fakhri, waar de actrice een selfie maakt met haar co-ster Varun Dhawan. De beroemdheden zijn gekomen voor een promotie van hun foto ‘Main Tera Hero’ en ze maken de fans helemaal het hof met hun charme en raadselachtige persoonlijkheid. Waar we het meest van houden op deze foto is haar zo perfecte steenbolk.

9. De dromer:

Nargis Fakhri zonder make-up 9