Reese Wither spoon is een veelgeprezen Amerikaanse actrice die producer is geworden. Ze begon haar acteercarrière toen ze nog maar een kind was en haar eerste professionele debuut was in de film ‘The Man in the Moon’ in het jaar 1991. Reese Wither spoon werd erkend voor haar natuurlijke acteervaardigheden en haar briljante presentatie van de personages die ze gespeeld. Ze speelde in verschillende films die haar internationale erkenning kregen, zoals ‘Jack the Bear’, ‘Election’, ‘Legally Blonde’, ‘Sweet Home Alabama’, ‘Water for Elephants’ en nog veel meer. Haar rol als June Carter in de film ‘Walk the Line’ kreeg haar immense bekendheid en prestigieuze prijzen zoals ‘BAFTA Awards’, ‘Academy Award’, ‘Golden Globe Award’ en ook de ‘Screen Actors Guild Award’ voor de beste actrice. Naast een veelzijdige actrice, bezit Reese Wither spoon ook een productiebedrijf genaamd Pacific Standard, dat het even goed doet.

Reese Wither-lepel komt uit een familie die geen acteerconnectie heeft en de actrice meent huisarrest te hebben. Ze heeft geen moeite met haar verschijning in het openbaar en heeft meerdere keren geposeerd zonder een vleugje make-up te dragen.

Reese Witherspoon zonder make-up:

Hieronder vindt u de top 10 make-upfoto’s van Reese Wither-lepels die ongetwijfeld de beste zijn.

1. De charme van het buurmeisje:

Reese Witherspoon zonder make-up

Reese Wither-lepel is een van die actrices die geen make-up nodig hebben om er altijd goed uit te zien. Ze is een mooie meid die er hoe dan ook hetzelfde uitziet. We houden van alles aan deze foto van haar.

2. De fitnessmantra:

reese-witherspoon-zonder-make-up

In deze foto van Reese Witherspoon zonder make-up ziet de actrice haar weg joggen om er goed en strak uit te zien. Ze heeft alleen haar bril en pet op ter bescherming tegen hitte. Make-up terwijl je aan het zweten bent, is een grote no-no.

3. Super stijlvol:

reese witherspoon zonder make-up3

Reese Witherspoon heeft een geweldig gevoel voor stijl, zoals te zien is op deze foto waar de actrice een zwart jasje draagt ​​​​in combinatie met denim. Reese Witherspoon make-uptruc is gewoon een felle lippenstift en mascara. We houden van haar Draper James draagtas

4. Fantastische Cheer Lady:

reese witherspoon zonder make-up4

Op deze foto van Reese Witherspoon zonder make-up zie je de actrice juichen voor de voetbalwedstrijd van de zoon in oktober 2012. De wedstrijd werd gehouden in de wijk Brentwood in L.A. en de actrice ziet er gewoon prachtig uit met een jas en pet. De foto vertelt ons duidelijk dat ze het heerlijk vindt om eerst moeder te zijn en daarna actrice.

5. Vakantietijd:

reese witherspoon zonder make-up5

Dit is Reese Witherspoon geen make-up foto toen de actrice op vakantie was. Met een sjaal om werd ze gespot bij Barneys. Reese Witherspoon heeft geen make-upkit nodig om er verrukkelijk uit te zien; haar natuurlijke goede uiterlijk doet het nodige voor haar.

6. Geen make-up van echt tot spoel:

reese witherspoon zonder make-up6

Reese Witherspoon is een van die gedurfde actrices die niet eens aarzelen om in filmmake-up te schitteren. Dus toen Jean-Marc Vallee haar een rol aanbood in zijn film ‘Wild’ waarvoor ze cosmetisch vrij moest zijn, dacht ze niet twee keer na.

7. Leeftijd tartende schoonheid:

reese witherspoon zonder make-up7

Reese Witherspoon natuurlijke goede looks zijn haar echte troeven, ze heeft geen make-up nodig om er altijd mooi uit te zien. Net als op deze foto, wordt de actrice gezien met een schattige gestippelde paraplu terwijl ze uit haar sportschool in Santa Monica stapt.

8. De zwangerschapsgloed:

reese witherspoon zonder make-up8

In deze Reese Witherspoon geen make-up foto ziet de actrice er prachtig en mooi uit. Ze heeft geen make-up nodig; haar zwangerschapsgloed zelf doet wonderen voor haar huid.

9. Uitgeput na de training:

reese witherspoon zonder make-up 9

In werkelijkheid kan niemand er altijd goed uitzien zonder make-up. Op deze foto ziet Reese Witherspoon er uitgeput uit nadat ze uit haar sportles in een privégymnastiek in Los Angeles komt.

10. Overal geluk:

reese witherspoon zonder make-up10

Deze niet-make-upafbeelding van Reese Witherspoon laat zien dat de actrice zich super opgetogen voelt als ze wordt gezien terwijl ze naast haar verloofde Jim Toth zit terwijl ze naar een wedstrijd kijkt. Ze pronkt met trots voor het eerst met haar verlovingsring.

Reese Witherspoon is een erg knappe en lieve Amerikaanse actrice die een enorme fan heeft. Haar succesverhaal is het resultaat van haar harde en consistente werk. Haar engelachtige uiterlijk droeg alleen maar bij aan de persoonlijkheid.