Saif Ali Khan is een beroemde Indiase filmacteur die producer is geworden. Hij begon zijn acteercarrière in het jaar 1992 in de directe film ‘Parampara’ van Yash Chopra. De acteur speelde daarna in verschillende films, maar hij proefde voor het eerst succes en roem in 2001 in de film ‘Dil Chahta Hai’. Saif Ali Khan’s carrière was een achtbaanrit en hij heeft 6 Filmfare Awards, een National Film Award en zelfs een Padma Shri Award ontvangen in deze hele filmachtige carrière. hier brengen we je het beste van Saif Ali Khan, geen make-upfoto’s waardoor zijn vrouwelijke fans nog meer over hem kwijlen.

Saif Ali Khan zonder make-up:

1. De coole kerel:

Saif Ali Khan zonder make-up

Saif Ali Khan is een van de weinige Bollywood-acteurs die er natuurlijk goed uitziet. Naast een goed uiterlijk heeft hij ook een geweldig gevoel voor stijl zoals te zien is op deze Saif Ali Khan geen make-up foto waar de acteur werd gefotografeerd in oranje korte broek en wit overhemd.

2. Saifeena samen gespot zonder make-up:

saif ali khan zonder make-up2

Deze foto van Kareena Kapoor en Saif Ali Khan zonder make-up werd genomen vlak na hun huwelijk toen ze op weg waren naar het voorouderlijk huis van Saif. Het duo zag er prachtig uit samen, genoeg voor de paparazzi om ze samen te komen fotograferen. De pasgetrouwden werden ook vergezeld door hun vrienden en familie.

3. Ontspannen na een vakantie:

saif ali khan zonder make-up3

Saif Ali Khan werd samen met Kareena Kapoor samen gefotografeerd nadat het stel terugkeerde naar Mumbai na een vakantie in Parijs. Verwacht werd dat ze aan het einde van het jaar het huwelijk zouden sluiten. In deze Saif Ali Khan geen make-up afbeelding is hij nonchalant gekleed in tracks en t-shirt en draagt ​​hij een blauwe pet. Het paar leek het absoluut heel leuk te hebben.

4. Geen zorgen voor prestaties op het scherm:

saif ali khan zonder make-up4

Saif Ali Khan ging brutaal door te verklaren dat hij natuurlijk zou gaan voor zijn rol in de film ‘Bullet Raja’. De acteur stelde voor om natuurlijk bruin te worden voor de rol van een landelijke gangster. Om de natuurlijke kleur te krijgen, zat Saif naar verluidt elke dag buiten in de middag. De film deed het niet zo goed aan de kassa, maar we hielden van de natuurlijke looks van Saif Ali Khan.

5. De bebaarde look:

Saif Ali Khan zonder make-up.5

Saif Ali Khan verloor zijn gladgeschoren look en koos voor deze baardlook. De acteur ziet er knapper uit, zelfs met zijn baard die enigszins wit wordt. Hij is een van de weinige acteurs die elk jaar populairder wordt onder zijn vrouwelijke fans.

6. De lange sloten:

saif ali khan zonder make-up6

Saif Ali Khan werd bekritiseerd vanwege zijn keuze van personages in zijn laatste paar releases. De acteur hield een persconferentie en verscheen zonder make-up te dragen. Hij werd geciteerd en vertelde dat hij opnieuw zal proberen om betekenisvolle films als ‘Hum Tum’ en ‘Parineeta’ te maken. Zijn natuurlijke goede looks kwamen naar voren en we houden van zijn lange haar, net boven zijn schouders.

7. Bollywood heetste koppel:

saif ali khan zonder make-up7

Saif en Kareena vullen elkaar goed aan. Hier werd Saif Ali Khan zonder make-up gespot met Kareena Kapoor tijdens een promotie-evenement. De chemie tussen hen is duidelijk en net zo ontstoken als tijdens hun vroege verkeringstijd. We zijn helemaal weg van de bril van Saif, waardoor hij er moeiteloos cool uitziet.

8. Vergeten herinneringen:

saif ali khan zonder make-up8

Dit is een foto van Saif Ali Khan zonder make-up genomen met zijn ex-vrouw Amrita Singh. In zijn vroege dagen had de acteur een beeld van een lieve en romantische jongen. Saif’s huwelijk met Amrita duurde 13 jaar en de acteur is nu gelukkig getrouwd met Bollywood-actrice Kareena Kapoor.

9. Knappe broers en zussen:

saif ali khan zonder make-up9

Saif Ali Khan en zijn zus Soha Ali Khan hebben het knappe uiterlijk geërfd van hun ouders Sharmila Tagore en wijlen Mansoor Ali Khan Pataudi. Omdat ze uit een koninklijke familie komt, kan de broer-zus opvallen in hun niet-make-upfoto’s. Op deze foto is Saif gekleed in blauw om te doden!

10. Het coole stel:

saif ali khan zonder make-up10

Saif en Kareena zien er onmiskenbaar te goed uit samen. Het stel werd samen gespot op vakantie in Goa. Saif Ali Khan zonder make-up zag er moeiteloos cool uit in een zwart t-shirt en grijze tracks. Met Kareena Kapoor zonder make-up, mooi in zijn arm, hoeven we niet veel te zeggen over deze foto.

Dit waren de beste openbare optredens van Saif Ali Khan zonder make-up te dragen. Met een goed uiterlijk zoals hij, wie geeft er om make-up?