Peyton List is een zeer gerenommeerd Amerikaans model en actrice. De actrice werd beroemd nadat ze het personage Emma Ross speelde in de comedyserie die Jessie speelde op Disney Channel. Ook haar rol in de filmreeks ‘Diary of a Wimpy Kid’ werd door iedereen gewaardeerd. Na haar succesvolle stunt in deze twee Disney Channel-series, circuleert er nieuws dat Peyton List samen met Skai Jackson en Brar hun rol zal hernemen in een nieuwe serie genaamd ‘Bunk’d’. De actrice heeft op 16-jarige leeftijd een niche voor zichzelf gecreëerd.

Mooie foto’s van Peyton List zonder make-up:

Bekijk deze geweldige foto’s van Peyton Roi List zonder make-up die haar natuurlijke schoonheid laat zien.

1. Lachende schoonheid:

Peyton-lijst zonder make-up 1

Als jongste beroemdheid op televisie, wordt Peyton List geschonken met uitstekende gelaatstrekken en natuurlijke acteervaardigheden. Deze foto toont haar zonder een spoortje make-up te dragen en haar hartverwarmende glimlach is alles wat ze nodig heeft om haar aanwezigheid te laten opvallen.

2. Oh zo cool en mooi:

peyton lijst zonder make-up

Dit is weer een foto zonder make-up van Peyton List en de actrice ziet er hier super fantastisch uit. Haar geeky verschijning in het openbaar toont haar kwetsbare leeftijd en toch zal het vertrouwen in haar ogen haar zeker een lange weg kosten! Wij wensen jullie het allerbeste voor hetzelfde.

3. Perfecte selfie:

peyton lijst zonder make-up

Dit is een foto zonder make-up van de ‘Jessie’ & Hollie Hills’ ster die ze zelf uploadde op Instagram. Deze naakte selfie laat zien dat ze zichzelf niet met meerdere lagen make-up hoeft te bedekken om er mooi uit te zien. Peyton List is brutaal genoeg om haar foto zonder make-up te delen met haar fans.

4. Geen make-up maandag:

peyton lijst zonder make-up

Zoals bijschrift op deze foto, is dit een niet-make-up-afbeelding van Peyton List die laat zien hoe prachtig ze eruit kan zien, zelfs zonder make-up. De onberispelijke schoonheid die begaafd is, heeft geen kunstmatige middelen nodig.

5. De prachtige koningin:

Peyton-lijst zonder make-up 5

Peyton Roi List werd pas op 16-jarige leeftijd succesvol en haar acteercarrière ziet er net zo rooskleurig uit als altijd, dankzij haar natuurlijke acteervaardigheden en schoonheid. Op deze foto is de actrice te zien met alleen haar vrolijke glimlach en helemaal geen spoor van make-up. Door haar tienerschoonheid kan ze zonder make-up opvallen in de menigte.

6. De fashionista:

peyton lijst zonder make-up

Net als elk meisje van haar leeftijd gaat de Disney Channel-ster graag winkelen. Ze experimenteert graag met haar uiterlijk en op deze foto pronkt de actrice met haar kleding en schoenen. Peyton List is niet bang om in het openbaar te verschijnen zonder make-up te dragen en ze vindt het heerlijk om te zijn zoals ze is.

7. Schoonheid komt van binnenuit:

peyton lijst zonder make-up7

Als tiener heeft Peyton List, net als iedereen, te maken met huidproblemen. De actrice is van mening dat een goede huidverzorgingsroutine in combinatie met een gedisciplineerd dieet een einde kan maken aan alle huidgerelateerde problemen. Op deze foto van Peyton List zonder make-up straalt haar huid zonder enig gebruik van cosmetica. De actrice zweert bij Renee, een huidverzorgingsexpert met een geweldige productlijn.

8. Ik schreeuw om ijs:

peyton lijst zonder make-up

Op deze foto wordt Peyton List vastgelegd terwijl ze een grote lepel van haar favoriete ijs eet. Ze draagt ​​geen make-up en we houden gewoon van haar meisjesachtige charme.

9. Een perfecte mix van eenvoud en elegantie:

peyton lijst zonder make-up

De beroemde ster ‘Jessie’ is een jong meisje in hart en nieren en deze foto laat het heel goed zien. Peyton List ziet er ongelooflijk mooi uit zonder enige make-up en zoals geciteerd door haar fan ‘haar innerlijke en uiterlijke schoonheid kan dit universum verlichten’.

10. De diva:

peyton lijst zonder make-up10

In deze afbeelding van Peyton List zonder make-up ziet de actrice eruit als een diva. Haar blonde haar is achteloos losgelaten en ze wordt gezien in een zwarte jurk, in schril contrast met haar wit glanzende huidskleur.

Dit waren enkele van de beste foto’s van Peyton List zonder make-up. Laat ons weten welke je het leukst vond en deel je mening.