Op het scherm charmeerde ze ons met haar onberispelijke huid, rokerige ogen, gebeitelde gelaatstrekken, drop-dead prachtige looks en met sterren gevulde uitvoeringen. Buiten het scherm heeft ze ons omarmd met haar stijl en gratie. Heb je je ooit afgevraagd wat er achter dat smetteloze gezicht van Bhanurekha Ganesan schuilgaat, vooral bekend als Rekha? Is Rekha net zo voortreffelijk, onberispelijk en smetteloos in het echte leven? Het is moeilijk om haar te herkennen zonder haar eyeliner en kajal en kenmerkende rode lippenstift, maar we hebben het beste gemaakt van een compilatie van foto’s waarop ze nauwelijks make-up lijkt te dragen. Dus laten we een kijkje nemen in die zeldzame momenten waarop Rekha is betrapt zonder make-up.

Prachtige Rekha zonder make-upfoto’s:

De verzameling prachtige veteraan bollywood-actrice Rekha zonder make-upfoto’s die je vooral verwonderen.

1. Moment van de waarheid:

Een zeldzame foto van Rekha is gemaakt in een gevangenis zonder make-up. Hoewel de foto zwart-wit is, kan men duidelijk de afwezigheid van make-up opmerken. Gekleed in een eenvoudige salwar met haar dupatta om haar heen gedrapeerd en haar haar in een knot naar achteren getrokken, behoudt ze nog steeds haar evenwicht.

Foto's van Rekha zonder make-up 1

2. Ontploffing uit het verleden:

Een onbetaalbare foto van Rekha en Sridevi in ​​een warme omhelzing. Deze foto is het bewijs dat Rekha’s schoonheid verder gaat dan de glitter en glamour van een geschilderde gevel. De pure schoonheid van de jeugd wordt vastgelegd in deze foto van haar, terwijl haar charisma en charme worden weerspiegeld in haar glimlach, zelfs zonder make-up.

Foto's van Rekha zonder make-up 2

3. Verleidelijke Rekha:

Rekha in een still uit de film Namak Haraam ziet er gewoon mooi uit zonder de magische aanraking van make-up. Haar oranje besmeurde gezicht samen met de oranje sari die ze draagt, geeft een zekere levendigheid aan haar bleke maar knappe uiterlijk. De witte choker, bijpassende oorbellen en opvallende neusring maken de look compleet. In deze oude foto draagt ​​ze alleen maar weinig make-up.

Foto's van Rekha zonder make-up 3

Lees ook: Shilpa Shetty zonder make-up

4. Vlekkeloze actrice:

Hoewel Rekha buiten het scherm en in het huidige tijdperk niet te zien is zonder haar kenmerkende rode lippenstift en opvallende oogmake-up, in haar hoogtijdagen kon ze in haar films worden gezien met een minimale hoeveelheid make-up. Dat was alleen maar bedoeld om haar klassieke goede uiterlijk te verbeteren, waardoor iedereen ontzag voor haar had.

Foto's van Rekha zonder make-up 4

5. Gekoesterde herinneringen:

Een treurig einde van wat een gelukzalige verbintenis leek, als deze foto iets is om door te gaan. Rekha ziet er het gelukkigst uit in deze duidelijke en eenvoudige weerspiegeling van haar schoonheid zonder make-up, samen met echtgenoot Mukesh Agarwal.

Foto's van Rekha zonder make-up 5

6. Khoon Bhari Maang:

Kan iemand Rekha’s optreden in de film Khoon Bhari Maang vergeten? Ze is weduwe met twee kinderen en is verliefd op de altijd charmante Kabir Bedi die haar voor dood achterlaat bij de monden van de alligators. Het eerste deel van de film zag Rekha een onnozele uitbeelden, gekleed in sari’s en helemaal geen make-up dragen. De enige make-up op haar gezicht was om haar huid een verminkte uitstraling te geven na de alligatoraanval, maar Rekha, Rekha, droeg de look vlekkeloos terwijl ze haar rol tot in de perfectie deed.

Foto's van Rekha zonder make-up 6

Lees ook: Sridevi Geen make-upfoto’s

7. Gespot zonder make-up:

Deze foto is een van die zeldzame gevallen waarin Rekha, gespot met actrice Vidya Balan om haar film Kahaani te kijken, geen make-up had, behalve haar lippenstift en bijpassende gekleurde bindi. Hoewel ze wel wat eyeliner en kajal zou kunnen gebruiken, is ze nog steeds haar charmante zelf met een make-upvrij gezicht.

Foto's van Rekha zonder make-up 7

8. Politieke Rekha:

Hier gezien terwijl ze uit haar auto stapte voor een parlementsdebat, Rekha gekleed in een goud-witte sari met nauwelijks andere make-up dan de rode lippenstift die ze gewoonlijk draagt, ze ziet eruit als een tijdloze schoonheid die gracieus ouder is geworden met de leeftijd.

Foto's van Rekha zonder make-up 8

9. Rekha blootgesteld:

Rekha sierde in haar tijd de covers van verschillende tijdschriften. Ze ging echter de weg die veel actrices zijn gegaan door naakt op de cover van Film Mirror te verschijnen. Terwijl de gewaagde beweging voor opschudding zorgde, zorgde de subtiele make-up ervoor dat ze er sensationeel uitzag.

Foto's van Rekha zonder make-up 9

10. Zinderend genot:

Rekha zag er op 18-jarige leeftijd uit als de jonkvrouw van de klatergoudstad die ze later werd. Met geen spoor van make-up op haar gezicht, wordt haar inherente schoonheid blootgelegd, wat slechts het begin was van een sensatie die het Indiase publiek van hun voeten zou blazen met haar stijlvolle uiterlijk, stijl en elegantie.

Foto's van Rekha zonder make-up 10