Als je Gwen Stefani niet kent, mag je haar multi-getalenteerde karakter in de muziek-, acteer-, beauty- en mode-industrie niet missen. Haar muzikale talent is over de hele wereld bekend en kan niet worden onderschat, zelfs niet met modekeuzes in de industrie. Maar heb je ooit het echte gezicht van Gwen Stefani zonder make-up gekend??

Hoewel de meesten van ons uitvoeringen van het pictogram op het scherm hebben gezien, hebben we haar echte en natuurlijke uiterlijk nauwelijks opgemerkt. De artiesten komen nauwelijks in het openbaar zonder hun make-up, gezien hun imago en naam. Maar hier konden we op dit moment virale foto’s van haar natuurlijke uiterlijk verzamelen. Als je je afvraagt ​​hoe Gwen Stefani eruit ziet zonder make-up, moet je blijven lezen om meer te weten te komen!

10 Beste Gwen Stefani aller tijden Geen make-upfoto’s:

Hier zijn de ongeziene foto’s van Gwen Stefani zonder make-up waardoor je je geweldig voelt.

1. Zwart op de witte:

Gwen Stefan zonder make-up

Op deze foto rockt Gwen een zwarte overjas en een casual wintermuts. Haar blonde haar fleurt haar gezicht op en zorgt ervoor dat ze er het beste uitziet onder alle vrouwen in die supermarkt. Het kan duidelijk worden gezegd dat Gwen geen make-up nodig heeft om haar schoonheid te onthullen. Met dat schattige gezicht en verwarde wenkbrauwen ziet ze er klaar voor het podium uit. Gwen Stefani zonder make-upfoto ziet er volkomen natuurlijk uit en wordt geklikt wanneer ze in haar openhartige moment is. Ze ziet er zo lief uit in haar uiterlijk.

2. In Avontuurlijke Wandeling:

gwen stefani geen make-up

Gwen Stefani ziet er hier niet uit als de beroemdheid op avontuur is. Hierin ziet ze er schattig en trendy uit. Het enige dat we hier zien, is dat ze wat lippenbalsem en mascara opdoet met een vrij natuurlijk en echt gezicht. We houden van haar uiterlijk hiervan, het lijkt erop dat Gwen het leuk vindt om in haar vrije tijd buiten te wandelen.

3. Steel de looks:

gwen stefani nul make-up

Toen ze uit een warenhuis stapte, werd Gwen Stefani gespot in een zwarte top met het rommelige haar. Gwen droeg geen make-up en zag er nog steeds heel fris en gelukkig uit. Deze Amerikaanse zangeres heeft geen make-up nodig om gelukkig te blijven. We zijn verliefd op deze Gwen Stefani geen lippenstift foto’s.

4. Volledig natuurlijk:

gwen zonder make-up 4

Deze foto staat op het punt alle haters van Gwen Stefani voor altijd te sluiten. Hier draagt ​​ze haar peuter terwijl ze naar het gymnasium gaat. Met de grijze top boven het zwarte t-shirt dat weer verder is weggewerkt met een andere doek, ziet ze er zelfs zonder make-up erg schattig uit. Deze foto kwam echter met een behoorlijke schok binnen voor veel mensen, aangezien we ons Gwen Stefani niet zonder make-up hadden voorgesteld om er op deze manier uit te zien!

5. Wild rennen:

foto's van gwen stefani zonder make-up 5

Gwen Stefani werd in de straten van LA joggend in een witte tanktop gezien. Ze zag er een beetje anders uit met een make-upvrij gezicht dan ze er eigenlijk op het podium uitziet, maar nog steeds behoorlijk indrukwekkend. Hier zorgt Gwen voor haar gezondheid terwijl de kijkers zich in het zweet werken. En wat hier het meest spraakzaam is, is dat Gwen, ondanks het feit dat ze de status van beroemdheid heeft, natuurlijk niet de moeite neemt om haar vrije tijd op straat te hebben! Best indrukwekkend, toch?!

6. Laten we casual zijn:

geen make-up gwen stefani 6

Op deze foto heeft Gwen haar lange blonde haar, wat een van de belangrijkste kenmerken is van de schoonheid van Gwen Stefani. De fotograaf laat deze beroemdheden geen seconde toe als hij op deze foto van Gwen klikt terwijl ze uit haar huis kwam. Ze draagt ​​de zwarte jas vrij goed. Dit is een van de beste foto’s van Gwen Stefani zonder make-up.

7. Perfecte vergelijking:

Gwen Stefani voor en na make-up 7

Hier is een foto van Gwen Stefani met en zonder make-up. Ze ziet er heel anders uit als ze alleen een blauwe pet en geen make-up draagt, maar ze is nog steeds voldoende om veel beroemdheden te inspireren om nee te zeggen tegen make-up voordat ze voor de camera komen. Deze foto van Gwen zonder make-upgezicht is in het begin behoorlijk schokkend, omdat ze er hier ook erg moe uitziet.

8. Voordat u de kit aanraakt:

Gwen Stefan zonder make-up gezicht 8

Gwen Stefani plaatste deze foto waarop haar gezicht te zien was voordat ze haar make-up deed. Ze pakte echter net het penseel om haar wenkbrauwen te definiëren, wat betekent dat ze geen make-up droeg. Deze foto is het ideale bewijs van haar natuurlijke schoonheid. Deze selfie zonder make-up van Gwen Stefani is een van onze favorieten, hij ziet er rauw en natuurlijk uit.

9. Zwanger zijn is cool:

Gwen Stefani zonder make-up 9

Gwen heeft deze uitstekende huidskleur waardoor ze er zo levendig en fris uitziet in de zon. Terwijl ze angstig op haar tweede kind wachtte, ging ze een stukje wandelen en kreeg een klik. Ze droeg een fatsoenlijke blacktop. Hoe mooi is ze ook zonder make-up. Haar uitdrukking is ook onze favoriet, gezien haar natuurlijke en vrolijke uiterlijk.

10. Leuke selfie:

Gwen Stefan zonder make-up selfie 10

Gwen Stefani, geen make-up-selfie hier is een van onze favorieten. Deze foto is gemaakt door beroemdheid zelf wanneer ze ontspannen op haar bed ligt. Het lijkt erop dat ze een vrije dag neemt en haar echt gezellige en ontspannen tijd voor zichzelf heeft. We houden ook van haar uitdrukking op deze foto! Ze blijft bewijzen dat leeftijd slechts een getal is met haar natuurlijke en stralende uiterlijk.

Aanvullende tips:

Ondanks haar leeftijd en transformatie ziet Gwen er schattig uit zonder make-up. Laten we enkele tips bekijken voor een beter en natuurlijker gezicht,

  1. Eet gezond en eet goed om er jeugdig uit te zien en de huid ziet er natuurlijk altijd helder uit. Dit helpt enorm voor de huid om er stralend uit te zien.
  2. Reinig het gezicht zo vaak mogelijk per dag met gewoon water om onzuiverheden en gifstoffen weg te spoelen
  3. Scrub de huid regelmatig om dode huidcellen en andere onzuiverheden te verwijderen. Dit helpt het gezicht er altijd stralend en glanzend uit te zien.
  4. Werk elke dag zonder fouten. Een actieve levensstijl helpt en heeft ook een positief effect op de huid.

Deze foto’s van Gwen Stefani zonder make-up zijn voor weinigen schokkend en onthullend voor anderen. Het is echter wel zo dat men de hoeveelheid zorg moet waarderen die ze neemt om haar er stralend uit te laten zien ondanks leeftijdstransformatie. Laat ons hier uw opmerkingen weten.

Mensen vroegen ook:

1. Wie is Gwen Stefani visagist??

Gwen heeft haar belangrijkste artiest, Gregory Arlt, bij de meeste evenementen. Terwijl ze andere make-upartiesten voor haar heeft, was ze altijd dol op Greg’s make-up. Ze gelooft in minimale make-up met intense looks en gedurfde lippen.

2. Wat is de verzorging van Gwen Stefaniskin??

Gwen gelooft in het regelmatig reinigen en hydrateren van haar gezicht. Verder slaat ze het gebruik van zonnebrandcrème nooit over als ze naar buiten gaat en ook binnenshuis. Haar geheim voor de beste huid, ondanks haar leeftijd, is om de huid regelmatig te verwennen.

3. Wat is het geheim van Gwen Stefani fitness??

Gwen gelooft in regelmatig en op een harde manier trainen om zichzelf fit te houden. Ze is een fan van circuittraining, intensieve krachttraining en cardio-oefeningen.