Leighton Meester is een Amerikaanse actrice en zangeres. De schoonheid van “Gossip Girl” staat ook bekend om haar modellencarrière en is populair vanwege haar onberispelijke gevoel voor stijl en make-up. Ze wordt vaak gezien zonder make-up en is een voorbeeld voor haar leeftijdsgenoten die zijn aangekoekt met tonnen poeder. De populariteit van Leighton’s make-up zonder make-up is zo populair dat veel mensen zijn begonnen met tutorials over het gebruik van make-up om eruit te zien als Leighton zonder make-up. In dit artikel presenteren we enkele van de beste foto’s van Leighton Meester zonder make-up

Beelden van Leighton Meester zonder make-up:

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van Leighton Meester zonder make-up

1. Stralende ster:

Leighton Meester zonder make-up1

Stel je voor dat je een ritje gaat maken en zo uit de auto stapt? Deze prachtige vrouw wordt gezien terwijl ze het vliegveld binnenloopt met een zwarte pet en los haar. Ze heeft een schitterende glans op haar gezicht zonder het gebruik van glow make-up.

2. Het spontane selfie-moment:

Leighton Meester zonder make-up2

Deze selfie van Leighton zal zeker als wallpaper op je scherm eindigen. Met alleen maar lang haar, oorringen en ronde brillen is ze helemaal klaar voor de ramp. We houden van de manier waarop ze haar lippen accentueerde met een natuurlijke lichtroze lippenstift.

3. Vers als een dauwdruppel:

Leighton Meester zonder make-up 3

Zoals je kunt zien op de foto zoals hierboven gegeven, is Leighton Meester een persoon die absoluut minimalistisch is als het op make-up aankomt, omdat ze haar natuurlijke schoonheid liever portretteert voor haar fans van over de hele wereld.

4. De Oh-Oh! Moment:

Leighton Meester zonder make-up 4

Deze openhartige foto toont Leighton absoluut klaar voor het dagje uit, maar zonder make-up op haar gezicht te gebruiken die te dominant is. Dit is een van de beste foto’s gemaakt van Leighton.

5. Wandelen in stijl:

Leighton Meester zonder make-up 5

Deze foto die op de set is gemaakt tijdens de populaire dramashow van Leighton, is de beste foto die op de set is gemaakt en laat zien hoe Leighton ook heel weinig make-up op het scherm gebruikt. Haar stylist weet heel goed hoe ze de wereld het ware uiterlijk van Leighton Meester moet laten zien.

6. De sensuele diva:

Leighton-Meester-zonder-make-up 6

Deze foto toont Leighton Meester geen make-up klaar voor de rode loper en ziet er net zo oogverblindend uit als altijd als ze poseert voor de camera. De intensiteit van haar natuurlijke uiterlijk brengt veel beroemdheden te schande tijdens dit massale celebrity-evenement

7. Denimmeisje:

Leighton Meester zonder make-up 7

Deze foto laat zien hoe Leighton Meester-make-up geniet van haar dagje uit zonder zorgen en zonder uitgebreide make-up op haar gezicht. Dit is weer een heel goede foto van Leighton die als openhartig is genomen.

8. Een pose aannemen:

Leighton Meester zonder make-up 8

Een van de belangrijkste dingen om te weten over deze geweldige dame is dat ze haar uiterste best doet om niet dagelijks make-up te gebruiken, omdat ze liever een gezond leven leidt met voldoende lichaamsbeweging en een gezond dieet, zodat ze haar lichaam er goed uit kan laten zien zowel van binnen als van buiten.

9. Als blikken konden doden:

Leighton Meester zonder make-up 9

Ja. Leighton gebruikt wel make-up, maar slechts tot op zekere hoogte vanwege haar grote aanwezigheid op het scherm, maar zelfs hier vergroot haar stylist haar schoonheid gewoon met basismake-up in plaats van haar te overdrijven met wat ze niet nodig heeft.

10. Kuilde wangen:

Leighton Meester zonder make-up 10

De glimlach van Leighton is eigenlijk wat de show steelt voor deze geweldige dame en dit is eigenlijk vrij duidelijk uit de bovenstaande foto.

11. Vlekkeloze Belle:

Leighton Meester zonder make-up 11

Essentials zijn alles wat deze geweldige dame dagelijks bij zich draagt ​​en omvatten een eyeliner en lippenstift. Dit is een van onze favoriete afbeeldingen van Leighton Meester zonder make-up.

Leighton Meester is een van de weinige gelukkige sterren die gezegend is met een geweldig uiterlijk en een goede huid. Ze kan elke look perfect verslaan zonder het gebruik van make-up. Ze slaagt erin om elke outfit moeiteloos uit te trekken en illustreert dat de beste make-up die je ooit kunt dragen, die glimlach op je gezicht is. Geen wonder dat ze op sociale media op de voet wordt gevolgd door haar fans en de pers. Deze foto’s bewijzen dat niemand de make-up zonder make-up er beter uit kan laten zien dan Leighton.