Kelly Brianne Clarkson of simpelweg Kelly Clarkson (haar artiestennaam) is een van de beste zangeressen van Amerika. Ze is de winnares van Amerika’s idool, dat de gordijnen open deed voor haar succesvolle carrière als zangeres en songwriter. Ze is niet alleen populair bij muziekliefhebbers, maar ook bij modepolitie. Deze natuurlijke schoonheid wordt vaak gespot met een blote gezicht. Zelfs zonder make-up lijkt Kelly elke look met vertrouwen af ​​te werken. Dit artikel behandelt enkele van de beste foto’s van Kelly Clarkson zonder make-up.

Beste foto’s van Kelly Clarkson zonder make-up:

1. Een openhartig schot:

Kelly Clarkson zonder make-up1

Dit is een vrij oude foto van Kelly, waar ze haar mooie glimlach en haar make-upvrije gezicht laat zien. Kelly leeft graag het eenvoudige leven en kleedt zich ook vrij eenvoudig. Ze denkt dat haar natuurlijke schoonheid genoeg is om indruk te maken op de kijkers. Dit is een van de beste foto’s van Kelly Clarkson zonder make-up.

2. Perfecte voorhoofdpony:

Kelly Clarkson zonder make-up2

Dit is weer een geweldige foto van de American Idol-winnaar, waar ze haar make-upvrije gezicht heeft. Ze ziet er zo goddelijk uit zonder zelfs maar te proberen. Haar glimlach in combinatie met haar natuurlijk mooie gezicht is genoeg om indruk te maken op mensen.

3. Triest, maar mooi gezicht:

Kelly Clarkson zonder make-up3

Hier hebben we nog een oude foto van Kelly Clarkson, waar ze geen make-up lijkt te dragen. Kelly is een van de aantrekkelijkste zangeressen aller tijden en door haar make-upvrije updates kan ze in contact blijven met haar fans.

4. Klaar voor een plons:

Kelly Clarkson zonder make-up4

Kelly is de laatste tijd behoorlijk aangekomen. Maar haar stem en schoonheid zijn niet aangetast. Mensen houden nog steeds van haar en ze is nog steeds een van de meest natuurlijke popzangers aller tijden. Kelly hoeft niet eens te proberen er mooi uit te zien. Ze kan tot het uiterste eenvoudig blijven en toch behoorlijk stijlvol zijn.

5. Lekkere mama:

Kelly Clarkson zonder make-up5

Er werd op deze foto van make-upvrije Kelly Clarkson geklikt, toen ze met haar gezin een lange reis maakte. Hier werd ze gespot in vrijetijdskleding en ze zag er ook nog eens heel mooi uit. Haar gezicht werd een beetje mollig tijdens de zwangerschap, maar ze kan nog steeds indruk maken op veel mensen.

6. ‘Wonder’ vrouw:

Kelly Clarkson zonder make-up6

Kelly houdt er niet van om veel gepubliceerd te worden en daarom probeert ze meestal een onopvallende look te houden. Hier werd ze gezien met een grijze trui en een gelezen sjaal samen met een bruine tas. Er was geen make-up op haar gezicht en ze zag er alleen op die manier behoorlijk mooi uit.

7. De vriend-look:

Kelly Clarkson zonder make-up7

Hier hebben we een prachtige foto van de geweldige Kelly, waar ze helemaal geen make-up draagt, maar er toch behoorlijk indrukwekkend uitziet.

8. Klaar voor het strand:

Kelly Clarkson zonder make-up8

Dit is een prachtige foto van Kelly die werd genomen terwijl ze aan het baden was met haar vrienden in een thema-pretpark.

9. Dame in het zwart:

Kelly Clarkson zonder make-up9

Hier kunnen we Kelly zien vertrekken nadat ze haar live optreden op een evenement had beëindigd. Ze had een coole zwarte look en zag er op die manier best goed uit.

10. Het uiterlijk van de luchthaven:

Kelly Clarkson zonder make-up 10

Kelly houdt een laag profiel, zoals eerder besproken en deze foto bewijst het. Kelly ziet er heel schattig uit op deze foto van haar, waarop werd geklikt op een luchthaven.

11. De perfecte moeder:

Kelly Clarkson zonder make-up 11

Kelly ziet eruit alsof ze wat problemen had met haar kinderen thuis. Op deze foto is ze gespot in een casual T-shirt dat bevlekt is met zweet. Hey rommelige knot en dat “Wat heb je net gedaan?” blik op haar gezicht maakt het een grappig schot. Ze slaagt er nog steeds in om er mooi uit te zien, nietwaar??

12. Glimlachen voor selfie:

Kelly Clarkson zonder make-up 12

We zijn helemaal onder de indruk van deze foto, waar we Kelly zien lachen in een selfie met haar kind. Ze heeft een schattige pet met honingbijprint en heeft geen sporen van make-up op haar huid. Die glimlach van een miljoen dollar is genoeg om je verslaafd te houden aan haar foto’s.

Kelly Clarkson heeft in een aantal interviews onthuld dat ze van haar natuurlijke zelf houdt en dat ze make-upvrij van het podium wil gaan. Ze heeft een lief gezicht dat zelfs de hardste harten kan doen smelten. Kelly is een perfecte mix van Glamour en huiselijkheid. Ze kan de schoenen van een diva dragen om het podium in vuur en vlam te zetten of gewoon de mantel van een huisvrouw dragen. Hoe dan ook, ze trekt de look met succes uit!

Kelly Clarkson is van nature mooi en de hierboven besproken foto’s zijn enkele van de beste die er zijn. De afbeeldingen bewijzen het feit dat deze vrouw er geweldig uit kan zien zonder zelfs maar voor schoonheidsproducten te gaan.