12 prachtige foto’s van Huma Qureshi zonder make-up

Herinner je je de film The Gangs of Wasseypur nog? De naam van de film doet je meteen denken aan de prachtige Huma Qureshi. Deze uiterst getalenteerde artieste staat bekend om haar prachtige looks en haar mooie lokken. Ze is een curvy schoonheid en weet zich goed te gedragen, zowel op het scherm als daarbuiten. Huma wordt vaak gezien door haar natuurlijke kant te laten zien door geen make-up te dragen. Ze ziet er prachtig uit ondanks dat ze geen make-up heeft. Bekijk enkele van de beste foto’s van Huma Qureshi zonder make-up.

Huma Qureshi zonder make-upafbeeldingen:

1. De mooie diva:

Huma Qureshi zonder make-up

Huma Qureshi is op dit moment de echte make-upvrije schoonheid in Bollywood. Haar schattige gezichtshoeken en engelachtige ogen zijn de perfecte combinatie die nodig is voor een superhitfilm. Daarnaast brengt ze zoveel intensiteit in haar personages dat haar fans haar harten. Deze onberispelijke schoonheid heeft vaak te maken met complicaties bij het aanbrengen van make-up, maar ze ziet er ook verdomd goed uit zonder make-up op te doen.

2. Reizen in stijl:

Huma Qureshi zonder make-up 2

Voor Huma Qureshi is stress zeker geen factor om er slecht uit te zien of niet op zichzelf te zijn. Er is op deze foto geklikt terwijl ze vertrok vanaf een luchthaven in Delhi. Hoewel ze er na een vermoeiende en vermoeiende vlucht toch in slaagde er aantrekkelijk genoeg uit te zien om de cameralenzen op haar te richten.

3. Minimalistische schoonheid:

Huma Qureshi zonder make-up 3

Deze foto van Huma Qureshi is een still uit een van haar vele succesvolle films. Zonder make-up te dragen, slaagt ze erin er erg aantrekkelijk uit te zien en de blikken van de kijkers te stelen. Huma’s prestaties en looks in haar films gaan hand in hand en dit feit is de reden achter haar succesvolle carrière.

4. Vermoeide maar mooie look:

Huma Qureshi zonder make-up 4

Werkelijk! Wie heeft er mascara nodig als je Huma Qureshi op de set hebt staan. Haar glamoureuze natuurlijke schoonheid en schattige gezichtslijnen zijn genoeg om indruk te maken op het publiek. Op deze foto sport ze, volgens haar karakter, haar natuurlijke gezicht en helemaal geen make-up. Haar magnifieke uiterlijk is gewoon door God begaafd en kan niet worden gemeten aan de hand van de maatstaf van zelfs ‘s werelds beste schoonheidsproducten.

5. Zoete glimlach:

Huma Qureshi zonder make-up 5

Dit is een oude foto van Huma Qureshi. Hier ziet ze er zo nonchalant uit en toch mooi genoeg om ons allemaal te beïnvloeden. Haar glimlach toont haar enorme hart en haar heldere ogen brengen haar innerlijke schoonheid naar voren. Deze vrouw laat alle schoonheidsproducten van topklasse er nietig uitzien voor haar ogen.

6. Klaar om te winkelen:

Huma Qureshi zonder make-up 6

Huma brengt altijd haar beste zelf voor het scherm en draagt ​​dat personage ook naar de straat. Ze is gedurfd, slim en prachtig. Wat kan de veeleisende wereld nog meer van een vrouw verlangen om succesvol te zijn? Deze foto is genomen terwijl ze door de straten van Bombay liep en aan het winkelen was.

7. Schoonheid buiten het podium:

Huma Qureshi zonder make-up 7

Huma Qureshi is de all-time prachtige natuurlijke schoonheid die het graag simpel houdt. Hier zien we de onberispelijke schoonheid van haar beste zelf door een lichtgroene top te dragen over een witte en een gescheurde spijkerbroek.

8. Gloeiend in wit:

Huma Qureshi zonder make-up 8

Hier draagt ​​Huma Qureshi een casual witte salwar kameez en heeft hij een make-upvrije look. Ondanks de eenvoudige blik, zag Huma er erg mooi uit en haar aanwezigheid beïnvloedde de mensen om naar haar te staren.

9. Woodland-productlancering:

Huma Qureshi zonder make-up 9

Huma Qureshi werd gespot in een Woodland-winkel en hielp het bedrijf bij de lancering van hun wintercollectieproducten. Hier vertoonde ze een gezicht zonder make-up, maar zag er nog steeds erg aantrekkelijk uit.

10. Het uiterlijk van de luchthaven:

Huma Qureshi zonder make-up 10

We zijn het helemaal eens met deze look van Huma op de luchthaven. Ze laat ons zien hoe je in stijl reist en comfortabel blijft. Lange vluchten zijn geen probleem meer met deze comfortabele tanktop en vest. De oversized transparante bril staat haar geweldig.

11. De Slay-Queen:

Huma Qureshi zonder make-up 11

Huma woont een filmvertoning bij in deze schattige outfit. Ze heeft een make-up zonder make-up en ziet er nog steeds chic uit. Haar blauwe outfit met een vlecht van een vissenstaart en een zwarte tas kan haar nooit de verkeerde kant op laten gaan.

12. On-top-of-the-world selfie:

Huma Qureshi zonder make-up 12

Deze volledig make-uploze selfie van Huma is gemaakt op het Ballonfestival. Ze maakte de look compleet met haar winterjas en donker getinte pilotenvliegers. Ze draagt ​​geen accessoires en gelooft in minimalisme. Wij houden van deze look!

Huma Qureshi is een van de weinige actrices die de make-up zonder make-up kan rocken. Ze is gezegend met een onberispelijke huid en haar golvende, dikke haar is een groot pluspunt. Huma staat ook bekend om haar keuze voor simpele outfits en wordt meestal gespot zonder zware accessoires. In plaats daarvan speelt ze graag met haar zonnebrillen en tassen. Met een huid als die van Huma, die tijd heeft voor make-up?