Zarine Khan, een aspirant-arts die plotseling haar koers veranderde en haar carrière aan entertainment wijdde, wordt aangeduid als een van de ware schoonheden van de Hindi-filmindustrie, vaak vergeleken met de zoveelste verrukkelijke schoonheid, Katrina Kaif. Haar carrière begon met haar hoofdrol tegenover de veel beroemde Salman Khan in haar debuutfilm Veer en met babystapjes begon ze één voor één een plaats voor zichzelf in de industrie te veroveren, haar klassieke itemnummer “karakter dheela” gaf haar de laatste opstap tot er nog velen zullen volgen. Dit artikel richt zich op Zarine Khan zonder make-up selfie-foto’s, die behoorlijk populair zijn geweest op de sociale media.

Zarine is gezegend met scherpe gelaatstrekken en een gladde, stralende huid. Ze wordt vaak gezien met haar mooie huid zonder make-up bij veel gelegenheden. Hoewel de actrice wordt gezien terwijl ze kiest voor een make-uplook, laat ze soms haar rauwe vorm los en veegt ze haar gezicht schoon. Bekijk deze prachtige foto’s van deze beroemdheid.

1. Rozeachtige gloed:

Zarine Khan zonder make-up 1

Is ze niet schattig op deze foto? Zarine Khan werd gespot terwijl ze poseerde voor deze foto waarin ze er heel schattig en mooi uitzag in een roze top. Haar huid was vrij van allerlei soorten make-up en ze liet haar haar los. Deze dame geeft ons grote schoonheidsdoelen met haar mooie glimlach en prachtige huid.

2. Klaarmaken voor de opname:

Zarine Khan zonder make-up 2

Deze foto is genomen enkele minuten voordat Zarine Khan zich klaarmaakte voor een shoot. Ze zag er heel mooi en verfrissend mooi uit op deze foto. Haar haarband met vlinderdas deed haar eruitzien als een schattig klein meisje. Met zo’n schoon canvas om op te werken, welke artiest zou niet goed zijn??

3. Hallo wereld!

Zarine Khan zonder make-up 3

Zarine Khan heeft onlangs deze mooie foto op haar Instagram-account geüpload. Ze ging bloot, maar zag er onberispelijk uit. Haar gearceerde pilotenbril en haar gemarkeerde haar maken deze foto echt Instagram-waardig. Deze hottie is absoluut een hartenbreker voor haar volgers en fans.

4. In een relaxmodus:

Zarine Khan zonder make-up 4

Zarine lijkt in een ontspannen modus te zijn in deze selfie van haar. Ze zag er helemaal op haar gemak en vredig uit. Er waren geen sporen van make-up op haar gezicht en toch zag ze eruit als een diva. Haar melkwitte huid, heldere ogen, roze lippen en superscherpe gelaatstrekken zullen je scherm zeker in vuur en vlam zetten.

5. Houd het nuchter:

Zarine Khan zonder make-up 5

Hier zien we Zarine bij een van haar begrafenisbezoeken die de gelegenheid met pijn in het hart bijwoont. Ze kleedde zich passend bij de gelegenheid en heeft haar gezicht ontdaan van alle resten van make-up terwijl ze een wit Salwar-pak aantrok. Zelfs met eenvoud en geen extra kleur toegevoegd aan haar gezicht, zag ze er behoorlijk verbluffend uit.

6. Selfie met vriend:

Zarine Khan zonder make-up 6

Zarine Khan is altijd degene geweest die zich zou onderscheiden van de menigte. Dit model integreerde een heleboel westerse kenmerken en liet actrice haar lichte ogen en melkachtige, vlekkeloze huid op deze foto zien terwijl ze poseert voor een informele foto met haar vriend. een zachte glimlach rolde om haar roze lippen terwijl ze aandachtig naar de camera staarde.

7. Schoon en natuurlijk:

Zarine Khan zonder make-up 7

Een druk meisje moet soms een beetje stoom afblazen en dat is precies waarom Zarine besloot om make-upvrij te gaan toen ze koos voor een avondje uit. Bij voorkeur neergeschoten terwijl ze op weg was naar haar bestemming, ze pronkte met haar onberispelijke zelf, ook al was de harde werkdruk duidelijk op haar onder ogen.

8. Verbluffende diva:

Zarine Khan zonder make-up 8

Deze foto stamt uit een van haar debuut fotoshoots waar ze koos voor een minimalistische look. De spread liet dit mooie gezicht zien in een monochrome tint en zelfs met de lichte tint van schaduw, kunnen we zien hoe echt mooi ze is zonder dat zware professionele make-up haar gezicht oplicht.

9. Huiselijk meisje:

Zarine Khan zonder make-up 9

Zarine Khan was altijd gehecht aan haar etniciteit en cultuur en bracht een religieus bezoek waar ze biddend werd gefotografeerd. Haar blik was fantastisch toen ze haar hoofd lichtjes naar beneden boog, haar roze wangen blozen terwijl haar zwarte mantel over haar hoofd was gedrapeerd terwijl ze haar handen vouwde in een gebed.

10. Kittenliefde:

Zarine Khan zonder make-up 10

Huisdieren zijn je beste vriend en Zarine Khan denkt er net zo over. Dat is de reden waarom we haar op deze foto kunnen zien poseren met haar twee knorrige katten en terwijl ze allemaal naar de lens staarden, zag Zarine er met haar voorovergekrulde haar behoorlijk jeugdig en anders uit.

11. Indiase schoonheid:

Zarine Khan zonder make-up 11

Een van de straatwaarnemingen van Zarine Khan zou ons vertellen hoe ze eigenlijk nooit echt make-up nodig heeft om mooi te zijn. Terwijl haar grote tinten de meeste van haar mooie gluurders bedekten, straalde haar gezicht zonder make-upsporen nog steeds helder. De zwarte werkjurk van chikankari paste goed bij haar lichte huid.

12. Geen filterselfie:

Zarine Khan zonder make-up 12

Hier is nog een selfie van de schoonheid zelf die haar porseleinen Barbie-gezicht toont dat geen make-up heeft, omdat ze er verrukkelijk mooi uitziet. De actrice had absoluut geen teken of puistje op haar huid. Het zag er zo mooi uit als een stukje volle maan. Ze is echt jaloersmakend!

13. De perfecte steenbolk:

Zarine Khan zonder make-up 13

Achter de schermen van Houseful 2 laat je een leuke, liefdevolle cast zien van een van de belangrijkste mannelijke hoofdrolspelers die poseert met Zarine Khan en nog een andere vrouwelijke hoofdrol van de film, allemaal pruilend voor de perfecte foto. Ze heeft een griezelige gelijkenis met Katrina Kaif op deze foto.

Zarine Khan is misschien geen mainstream Bollywood-actrice, maar haar films in andere talen maakten haar tot een rijzende superster. Ondanks scherpe kritiek vanwege haar gebrek aan uitdrukkingen en gemiddelde acteervaardigheden, heeft Zarine er een punt van gemaakt om consequent te bewijzen dat haar critici ongelijk hadden. Terwijl ze kiest voor zwoele, zinderende rollen in haar films, onthult ze ook haar eenvoudige, sobere stijl wanneer ze in het openbaar stapt. Zarine is nooit verlegen voor de camera die haar constant in de gaten houdt. Ze is klaar om deze journalisten met haviksogen onder ogen te zien, zelfs zonder make-up. We hopen dat je deze verfrissende foto’s van Zarine Khan zonder make-up selfies leuk vond.