Zijn we niet allemaal verliefd geweest op Izzie uit de beroemde serie Grey’s anatomy? Katherine Heigl, een bekende Amerikaanse actrice, fotomodel en filmregisseur, is de gelukkige dame in ons artikel van vandaag. Deze langbenige blondine is in veel romcoms verschenen en heeft meteen onze harten gestolen van 27 jurken tot oudejaarsavond, van killers tot Knocked up en in het artikel van vandaag gaan we kijken naar enkele van de beste looks die Katherine Heigl ons heeft gegeven . Het ding met grote supersterren is dat ze constant onder de loep worden genomen, wat hen dwingt om altijd op te fleuren en te perfectioneren, een van de redenen waarom ze zelden zonder make-up worden gezien. Hier in dit artikel gaan we enkele van de beste Katherine Heigl zonder make-up selfie-foto’s bekijken.

1. Op reis:

Katherina Heigl zonder make-up

Katherine ziet er prachtig uit op deze foto, ondanks dat ze geen make-up heeft. Ze hield haar look heel natuurlijk en had geen sporen van lippenstift, concealer, mascara of andere cosmetica. Katherine had een vette glans op haar gezicht, maar ze hield er vol vertrouwen van om het te onthullen. Ze ziet eruit alsof ze ergens heen gaat vliegen en de voorkeur geeft aan comfort boven stijl.

2. Hou ervan om mama te zijn:

Katherina Heigl zonder make-up 2

Katherine zag er zo blij uit met haar kleine baby op deze schattige foto. Deze intieme foto met haar zoontje van 2 maanden geeft ons belangrijke mama-doelen. Ze zag er geweldig uit in haar make-free huid en eerlijk gezegd, haar gezicht was net zo mooi als dat van haar kleine baby. Drie hoera voor de mama, baby duo!

3. Geen moederproblemen:

Katherina Heigl zonder make-up 3

We kennen de problemen die elke nieuwe moeder doormaakt. Ze zag er gespannen uit in haar heldere huid. Met absoluut geen make-up op haar gezicht en haar vastgebonden haar, zag Katherine er fris uit. Katherine, gekleed in een eenvoudig geruit overhemd en een wit t-shirt, zag eruit alsof ze meer tijd met de kinderen wilde dan met haar make-updoos.

4. Zon gekust:

Katherina Heigl zonder make-up 4

Deze mooie foto genomen op het strand onthult haar mooie huid, precies onder de schijnwerpers van de zonnestralen. Ze heeft wel een paar rode bultjes op haar gezicht, waarschijnlijk als gevolg van acne, maar haar gezicht is best mooi. Ze heeft een egale huidskleur en een gezonde teint. Haar tweekleurige oorbellen passen goed bij haar gezicht.

5. Familie-selfie:

Katherina Heigl zonder make-up 5

Dit zorgt voor zo’n schattige familiefoto. Katherine zag er zo gelukkig uit in het gezelschap van haar lieve kinderen. Ze was make-upvrij en toch brandschoon. Haar onberispelijke huid zag er net zo goed uit als de liefde van haar baby’s. Katherine is een trotse ouder die ons weer belangrijke mama-doelen kan geven.

6. Voor en na:

katherine heigl zonder make-up 6

Hier hebben we een vergelijking van een make-up en geen make-uplook waarmee we het artikel beginnen. Katherine Heigl zonder make-up op de eerste foto ziet er absoluut prachtig uit in haar natuurlijke zelf. geen spraytans of gevleugelde eyeliners maar haar ware zelf schitterde terwijl haar smetteloze huid er stralend en gezond uitzag.

7. Hondenshow:

katherine heigl zonder make-up 7

Hier is de knaller weer in een van haar off-eventdagen waar ze werd afgebeeld met een kleine pup, zowel knuffelend als ze er absoluut mooi uitzag in haar natuurlijke zelf. de gouden lokken vielen gevaarlijk over haar gezicht terwijl ze een parelwitte glimlach naar de camera wierp.

8. Gastronomische tijd:

katherine heigl zonder make-up 8

Katherine Heigl op deze foto werd gefotografeerd op straat, mogelijk tijdens haar bezoek aan New Orleans, waar ze gekleed ging in een modieuze kleding en er absoluut prachtig uitzag, zelfs zonder de aangekoekte make-up of het professioneel gezette haar. We houden van haar schattige kleine parelketting.

9. Voor en na make-up:

katherine heigl zonder make-up 9

Net als de normale wij hebben zelfs de sterren hun slechte haardagen en hangen ze ‘s ochtends vast en dit is mogelijk een van die dagen waarop Katherine Heigl zonder make-up een rommelige speld op haar achterhoofd droeg terwijl ze haar weg baande. Haar ogen vertoonden een vleugje vermoeidheid, maar haar huid straalde voor altijd.

10. Tijd voor was:

katherine heigl zonder make-up 10

Ja mensen, zelfs de sterren moeten boodschappen doen, net zoals Katherine hier, die haar natuurlijke gezicht durfde te ontbloten terwijl ze haar weg baande met wat lijkt op een enorme stapel kleren in haar handen. Katherine Heigl zonder make-up zag er nog steeds fris en vlekkeloos uit.

11. Schoonheidstijd:

katherine heigl zonder make-up 11

Hier zien we de ster een vrije dag nemen terwijl ze zich een weg baant naar de spa in haar blauwe tank en causale denim. Met haar haar in een knot en haar gezicht volledig ontdaan van elk spoortje make-up, zag Katherine er hier uit als haar natuurlijke zelf, een beetje moe, misschien verlangde ze meer naar de spa-tijd dan wat dan ook.

12. Zonder en met make-up:

katherine heigl zonder make-up 12

Katherine Heigl-make-up en Katherine geen make-upfoto komen opnieuw naar voren waar ze op de eerste foto lijkt te zijn zonder make-up en er perfect mooi uitziet. Haar huid was op de eerste foto vrij van make-up. Behalve een beetje saai uiterlijk, zag ze er mooi en fris uit.

13. Chique op straat:

Katherine Heigl gespot en ongeveer in New York 13

Hier zien we de ster opnieuw in een van haar makkelijke stijlen die met veel gemak en gratie een nonchalante look in haar niet verzonnen zelf uitdraagt. Ze had een moeiteloze uitstraling in deze mooie en casual outfit. Ze koos voor een zeer minimale make-up op haar gezicht, maar zag er betoverend uit. Dit heet, een oprit uit de weg maken.

14. De gezellige uitstraling:

katherine heigl zonder make-up 14

Nog een andere Katherine-foto zonder make-up vertelt ons hoe deze knaller in het echte leven ook een schoonheid is zonder make-up of professionele verlichting. Kat ziet er prachtig uit in haar warme en gezellige trui. Het maakt niet uit hoe koud het weer is, een hottie als deze die over de weg loopt, zal het klimaat zeker opwarmen.

Sterren zijn voor altijd voorbereid en mooi voor de camera, terwijl professionele lichten en filmische technieken ze voor altijd mooi zullen houden. Het is echter het uiterlijk van de camera dat bepaalt of de ster in het echt een knaller is of niet. Katherine Heigl, de blonde buurmeisje die bekend staat om haar kenmerkende gouden lokken en zoete romcoms, is inderdaad een echte schoonheid, zowel op als naast de camera. Deze ster met 27 jurken ziet er prachtig uit ondanks veroudering en meerlingzwangerschappen. We hopen dat je deze Katherine Heigl selfie-foto’s zonder make-up leuk vond.