Jessica Ellen Cornish, ook bekend onder haar artiestennaam Jessie J, is een beroemde songwriter uit het Verenigd Koninkrijk. Ze staat bekend om haar wilde stijl, maar toch mooie looks. Haar twitteraccount wordt regelmatig bijgewerkt met haar no makeup selfies, waarin ze via haar foto’s met haar fans communiceert. Hoewel ze kiest voor zware make-up op het podium, kiest de zangeres ervoor om het buiten het scherm simpel en natuurlijk te houden. Ze schokt iedereen voor haar kristalheldere huid nadat ze haar lagen make-up heeft verwijderd. In dit artikel bespreken we het beste van Jessie J zonder make-up selfie-foto’s.

1. De zakelijke uitstraling:

Jessie J zonder make-up

De zangeres koos op deze foto voor boardroom-look. Ze droeg sluik haar, een oversized bril en een lange trenchcoat. Jessie ging bloot op deze foto, maar zag eruit als een miljoen dollar. Ze leek helemaal opgegaan in haar telefoongesprek. We zijn helemaal weg van deze pose!

2. De geschoren hoofdlook:

Jessie J zonder make-up 2

Hoeveel van ons kunnen er zo mooi uitzien ondanks een bijna geschoren kapsel? Ze zag er geweldig uit in dit ongewone kapsel, waar ze haar haar tot aan de wortels knipte en platina verfde. Haar huid onthult een frisheid die voor veel vrouwen bijna onmogelijk is. Niet te vergeten haar mooie roze lippen!

3. Op pad:

Jessie J zonder make-up 3

Het is een prachtige dag, een dag om een ​​ritje te maken in je open dak. Jessie ziet er fantastisch uit in deze rustige look. Ze koos voor een grijze t-short en een zilveren choker. Ze had geen make-up op haar gezicht en koos ervoor om zelfs haar wenkbrauwen vervormd te houden. We houden ervan hoe comfortabel ze eruitzag op deze foto.

4. Raak de zak-selfie:

Jessie J zonder make-up 4

Ondanks een vermoeiende dag wist de zangeres er toch uit te zien als een engel. Ze gaf ons belangrijke schoonheidsdoelen op deze foto, die ze op haar sociale media-account plaatste. Ze uploadde deze collage waarin Jessie make-upvrij werd en er toch fris uitzag als een bloem. Haar witte gewaad paste heel goed bij haar stralende huid.

5. Ravenharige schoonheid:

Jessie J zonder make-up 5

Eén ding kan niet worden ontkend, dat Jessie J er anders uitziet als ze geen make-up draagt. Maar ze heeft wel een mooi gezicht en dat hoeft niet verwend te worden met behulp van gezichtsproducten. Dit is een van de mooiste foto’s van Jessie J zonder make-up.

6. Warm blijven:

Jessie J zonder make-up 6

Jessie heeft een best schattig gezicht en ze zal er nog steeds aantrekkelijk uitzien als ze die make-up afdoet. Er werd op deze foto geklikt terwijl de voor een Grammy genomineerde schoonheid het vliegveld verliet. Ze leek redelijk op haar gemak met het feit dat ze gefotografeerd werd, zelfs zonder make-up op. Ze heeft vertrouwen in haar natuurlijke schoonheid.

7. De perfecte steenbolk:

Jessie J zonder make-up 7

Jessie J pruilt haar lippen op deze foto zonder make-up. Ze zag er best goed uit, zelfs toen ze de make-up van haar gezicht haalde. Deze foto toonde haar perfecte steenbolk waardoor ze er schattiger uitzag dan ooit. Haar mooie roze lippen en haar perfecte huid zijn de droom van elk meisje.

8. Boeiende glimlach:

Jessie J zonder make-up 8

Als je Jessie’s natuurlijke schoonheid echt wilt zien, dan is dit een van de beste Jessie J zonder make-upfoto voor jou. Dit is waarschijnlijk een van de mooiste foto’s van Jessie met haar volledig echte gezicht waar je ooit doorheen zult komen.

9. De hele weg glimlachen:

Jessie J zonder make-up 9

Jessie heeft een kinderachtig gevoel voor kleding of laten we zeggen dat ze alles er goed uit kan laten zien. Haar prachtige gezichtsuitstraling stelt haar in staat om bijna alles te dragen en er goed uit te zien. Er is op deze specifieke Jessie J geen make-upfoto geklikt op een luchthaven.

10. Face Pack-tijd:

Jessie J zonder make-up 10

Als je het echte gezicht van Jessie J wilt zien, dan is hier een van de beste Jessie J zonder make-upfoto, die haar natuurlijke glans laat zien. Haar gezicht is absoluut goddelijk en ze kan bijna alles op haar gezicht (make-up) dragen, omdat haar gezicht geschikt is voor elk soort schoonheidsproduct.

11. Twinning zelf:

Jessie J zonder make-up 11

Deze specifieke Jessie J zonder make-up selfie kreeg een aantal likes. De enorme ophef achter deze foto wordt veroorzaakt door het mooie gezicht van deze zangeres. Haar gezicht heeft dat vermogen om mensen aan te trekken en bijna te overtuigen om naar deze foto te kijken.

12. Frisse huid:

Jessie J zonder make-up 12

Als je zin hebt in wat make-up-displays van het gezicht van deze beroemde zanger, dan is deze foto geschikt voor jou. Ze zag er stralend en onberispelijk uit op deze foto. Haar huid sprak van haar goede gezondheid en straalde als een diamant. Het zag eruit alsof iemand het tot in de perfectie had gepolijst. Dit is ook een van de mooiste Jessie J zonder make-upfoto’s ooit.

13. Mevrouw Funny Bones:

Jessie J zonder make-up 13

Jessie J houdt ervan om gek te worden, wanneer ze niet wordt toegegeven aan haar drukke schema. Deze foto zonder make-up zal ons zeker een lichter moment geven. Ze poseerde met een nepgebit om haar fans te verrassen. Je kunt het niet helpen door haar vertrouwen te waarderen waarmee ze dergelijke foto’s plaatste.

14. De diva:

Jessie J zonder make-up 14

Jessie J ziet er bijna hetzelfde uit, wanneer ze de minimale hoeveelheid make-up op haar gezicht draagt. Deze vrouw heeft nauwelijks schoonheidsproducten nodig om er aantrekkelijk uit te zien.

Jessie J is een perfect voorbeeld van het trekken van de grens tussen het persoonlijke leven en het professionele leven. Ze is een van de weinige beroemdheden die niet bang is om de wereld haar echte en rauwe kant te laten zien. Jessie heeft een strikt huidregime dat ze tot in de puntjes volgt. Dit is het geheim achter haar spiegelgladde huid. Ze staat bekend om haar schokkend mooie huid en haar roze lippen. Haar Instagram-account staat vol met haar selfies, die veel liefde van mensen opleveren. We hopen dat je deze beste Jessie J selfie-foto’s zonder make-up in dit artikel leuk vond.