De Hollywood-industrie is bezaaid met sterren die niet alleen absoluut mooi zijn, maar ook de afgunst en rolmodellen zijn geworden van veel mensen van over de hele wereld. Kirsten Dunst is zo’n lieve dame die de Hollywood-wereld stormenderhand veroverde met enkele van haar beste uitvoeringen in de trilogie van Marvels Spiderman. Kirsten Dunst wordt een Hollywood-diva genoemd, niet vanwege het sterrendom, maar vanwege haar zeer natuurlijke uiterlijk dat helderder schijnt dan de meeste sterren in de industrie. Kirsten is een geboren schoonheid die eigenlijk goed voor zichzelf zorgt en zoveel mogelijk uit de buurt van cosmetica probeert te blijven zodat ze zo lang mogelijk gezond en natuurlijk kan blijven. Hieronder vindt u enkele van de beste looks van Kirsten Dunst zonder make-up, zodat u kunt zien hoe mooi en natuurlijk mooi deze superster eigenlijk is. Bekijk ook het beste van Kirsten Dunst zonder make-up selfie-foto’s.

1. Emotioneel voelen:

Kirsten Dunst zonder make-up 1

Deze emotionele foto van Kirsten werd genomen op het rode loper-evenement voor Cannes. Ze heeft onbedwingbare tranen en liet haar fans zich afvragen wat haar zo dwars zat. Ze zag er een beetje mollig uit en had heel weinig make-up. Haar statement oorbellen laten haar er prachtig uitzien. We kunnen deze jonkvrouw gewoon niet zien huilen, kunnen we??

2. Lekkere mama:

Kirsten Dunst zonder make-up 2

Deze foto is genomen toen Kirsten in haar eerste maanden zwanger was. Ze behield een rustige uitstraling, in haar schattige kleine jurk. Haar netjes gekamde haar en zonnebril zorgden voor een nette zomerse look. Kirsten weet het zeker simpel te houden, maar ziet er elke keer weer prachtig uit als ze haar huis uitstapt.

3. Het vintage shot!

Kirsten Dunst zonder make-up 3

Kirsten neemt ons mee terug naar het goede oude vintage-tijdperk. Haar grijsschaalfoto onthult haar verbluffende uiterlijk. Ze zag er onberispelijk en stralend uit. Er is geen spoor van make-up op haar gezicht, maar de actrice trok deze look vol vertrouwen uit. Haar geborduurde spijkerjasje is zeker kwijl waardig.

4. Selfie met vrienden:

Kirsten Dunst zonder make-up 4

Ziet Kirsten er niet sensationeel uit op deze foto? Deze groepsselfie met haar vrienden legt de glimlach vast van dit prachtige trio. Kirsten zag er geweldig uit met haar look zonder make-up. Haar mooie golvende haar en frisse look maken haar de beste van de drie. Kunnen we zeggen geweldig trio?

5. Blauwogige Belle:

Kirsten Dunst zonder make-up 5

Kristen is een minimalist als het op make-up aankomt, omdat ze graag te allen tijde gezond blijft. Ze kiest liever dagelijks voor een gezonde maaltijd en veel water met dagelijkse trainingen om haar lichaam fit te houden en haar er absoluut stralend uit te laten zien.

6. Houd het elegant:

Kirsten Dunst zonder make-up 6

Dit is een foto van Kristen op een mode-evenement waar ze er eigenlijk beter uitziet dan veel van de modellen die er waren. Haar schoonheid straalt eigenlijk en zoals gewoonlijk heeft ze een heel coole en collectieve houding die deze geweldige dame vormt. De prachtige geregen zwarte jurk staat haar prachtig.

7. Picture Perfect Girl:

Kirsten Dunst zonder make-up 7

Deze foto is gemaakt van Kristen tijdens een van haar premières waar ze zich kleedde om te doden. Zeker met zulke looks en zonder dat er make-up nodig was, stond Kristen tijdens het evenement voor veel mensen in het middelpunt van de belangstelling. Overtuig uzelf van de uitgebreide verzameling foto’s van deze geweldige dame om verzadigd te raken.

8. Gewoon een casual pose:

Kirsten Dunst zonder make-up 8

Deze nonchalante foto van Kristen zette het internet in brand, want je kunt duidelijk zien dat ze heel eenvoudige make-up gebruikt, maar nog steeds enkele van de beste trends ter wereld trekt met de gratie van een natuurlijke schoonheid. Ze ziet er prachtig uit in deze casual outfit en droeg haar mooie glimlach.

9. Overwegen:

Kirsten Dunst zonder make-up 9

Een foto genomen terwijl Kristen goed in een rol zit tijdens de opnames van een film, laat zien dat de stylist die was aangesteld om het uiterlijk van Kristen te beheren, eigenlijk besloot om de natuurlijke looks van deze geweldige actrices verder te personifiëren in plaats van te veel make-up op haar te gebruiken.

10. De hele weg glimlachen:

Kirsten Dunst zonder make-up 10

Kirsten Dunst Makeup heeft een zeer stralende glimlach, wat eigenlijk het toppunt van haar uiterlijk is. Ze vereert haar glimlach en de wereld ook. Haar huid zag er heel mooi en vlekkeloos uit. Haar goed onderhouden huid was zo glad dat het het flitslicht van de camera weerkaatste. Zo’n schoonheid mag je niet missen!

11. Lady’s Day Out:

Kirsten Dunst zonder make-up 11

Dit informele dagje uit met vrienden is de perfecte situatie om Kirsten Dunst op te vangen zonder make-up, zoals je kunt zien, heeft ze zichzelf laten genieten van de dag zonder dat ze extra accessoires nodig heeft om haar er beter uit te laten zien dan ze is. Ze zag er behoorlijk glamoureus uit in deze outfit en droeg zeer minimale make-up.

12. Engel in het wit:

Kirsten Dunst zonder make-up 12

Deze openhartige foto is een zekere personificatie van de natuurlijke uitstraling van deze Hollywood-schoonheid, aangezien je kunt zien dat haar gezicht geen onnodige make-up bevat. Haar kenmerkende mascara met lange wimpers en een lichtroze lipgloss was alles wat ze nodig had om de camera’s haar te laten volgen. Ze weet zeker wie de baas is!

13. Als looks konden doden:

Kirsten Dunst zonder make-up 13

Deze foto genomen tijdens een prijsuitreiking toont Kirsten Dunst zonder make-up klaar voor de rode loper met de best mogelijke look en het beste is dat het allemaal natuurlijk is. Haar ogen zijn van nature mooi en haar wimpers zijn goed gedaan met een mascara. Ze illustreert wat er nodig is om zo’n geweldig uiterlijk te hebben.

14. Prachtige ogen:

Kirsten Dunst zonder make-up 14

Het enige dat Kirsten Dunst zonder make-up ooit nodig heeft, is misschien eyeliner en een lipstick zodat ze cosmetisch overal klaar voor is.

Kirsten Dunst staat altijd bekend om haar subtiele, maar sensationele looks. Ze houdt het altijd graag minimaal en eenvoudig. Kirsten laat zien hoe je met een goede levensstijl een mooie huid kunt bereiken. Ze geeft zich over aan een regelmatig huidverzorgingsregime, wat het geheim is achter haar smetteloze huid. Ze is een vrouw die haar toilettas niet met zo’n huid hoeft te dragen. Haar gezonde huidskleur, killer eyes en haar kuiltjesglimlach laten haar eruitzien als een pop. Ze ziet eruit als een Griekse godin, zowel op de helling als buiten het scherm. We hopen dat je deze prachtige selfie-foto’s van Kirsten Dunst zonder make-up leuk vond.