15 foto’s van Miranda Kerr zonder make-up

Miranda Kerr is een Australisch model en ze is eigenlijk de eerste Australische vrouw die meedoet aan deze campagne van Victoria Secrets. Ze is waarschijnlijk een van de mooiste vrouwen in de campagne en haar schoonheid is vrij uniek. Ze heeft een enorm stralend gezicht en haar natuurlijke schoonheid is vanuit elke hoek van haar gezicht te zien, ook al is ze meestal bedekt met overvloedige make-up. Ze is geboren in 1983 en is nu 34 jaar oud. Maar deze keer heeft ze veel bereikt, maar het beste moet nog komen.

Veel mensen zijn van mening dat Miranda, net als andere modemodellen, er zo mooi uitziet, alleen omdat ze zich onder haar mascara verstopt. Maar dit is niet waar. Ze heeft een kant van haar natuurlijke schoonheid en de bovenstaande foto’s bewijzen het.

Nieuwste en ongeziene foto’s van Miranda Kerr zonder make-up:

Laten we kijken naar de Miranda Kerr zonder make-up met afbeeldingen.

1. De gloeiende vrouw:

Miranda Kerr zonder make-up 1

Miranda’s gezicht heeft een natuurlijke glans waardoor ze er altijd zo levendig uitziet. Er werd op deze foto geklikt op een avond, waar Miranda nonchalant ging zonder make-up op te doen. Ofwel, ze maakte zich die dag niet al te veel zorgen over haar uiterlijk of ze wilde gewoon haar natuurlijke schoonheid laten zien. Ze zag er in ieder geval fantastisch uit. Dit is de beste foto van Miranda Kerr zonder make-up.

2. De verbazingwekkende schoonheid:

Miranda Kerr zonder make-up2

Miranda heeft een mooi gezicht en haar glimlach is absoluut goddelijk. Haar glimlach en haar lippen passen bij en vullen haar gezichtsstructuur aan. Haar ogen zijn ook heel aantrekkelijk en haar oogverblindende glimlach is niet te vergelijken. Deze foto bewijst ook hoe mooi Miranda Kerr eruit kan zien zonder enige vorm van make-up.

3. Stranddag:

Miranda Kerr zonder make-up3

Deze foto stamt uit de tijd dat Miranda Kerr besloot om naar het strand te gaan, niet voor een shoot. Ze ging daarheen zonder mascara te dragen en leek redelijk comfortabel, toen mensen foto’s van haar begonnen te maken, ook al droeg ze geen make-up.

4. Met en zonder make-upfoto:

Miranda Kerr zonder make-up4

Er is een geweldige vergelijking tussen beroemdheden met en zonder make-up, omdat sommigen er totaal anders uitzien als ze die mascara afwassen. Sommige zijn niet te identificeren. Niet deze vrouw. Aan de linkerkant is een foto van Miranda Kerr zonder make-up, die haar van nature mooie gezicht laat zien en hoe aantrekkelijk ze eruitziet zonder make-up. Iedereen kan zich gemakkelijk met haar inleven, na eerst de foto rechts te hebben gezien.

5. Uitje:

Miranda Kerr zonder make-up5

Miranda Kerr werd betrapt zonder make-up te dragen, toen ze op een dag alleen ging winkelen. Ze droeg die dag geen make-up, maar ze leek zich redelijk op haar gemak te voelen met haar natuurlijke look, inclusief haar outfit.

6. De ontspannende schoonheid:

Miranda Kerr zonder make-up6

Hier hebben we een geweldige foto van Miranda, waaruit blijkt dat een vrouw er behoorlijk verbazingwekkend uit kan zien, zelfs als ze geen make-up draagt. Deze foto is best mooi en laat zien hoe mooi Miranda eigenlijk is. Na het zien van deze foto zal iedereen waarschijnlijk verliefd worden op haar natuurlijke schoonheid en ze zullen zelf willen pronken met hun natuurlijke gezicht (zonder make-upgezicht), gemotiveerd door dit model.

7. Meisje in vrijetijdskleding:

Miranda Kerr zonder make-up7

Wanneer meisjes zoals Miranda hun casual outfits rocken, zien ze er heel schattig uit. Hier toont Miranda haar nonchalante kant samen met haar immens mooie gezicht. Ze draagt ​​geen make-up en weet toch de aandacht van heel wat mensen te trekken.

8. In stijl door de straten rocken:

Miranda Kerr zonder make-up8

Zin in wat Miranda Kerr geen make-up foto’s? Hier is er een. Deze vrouw heeft nauwelijks make-up nodig om er plezierig uit te zien. Hier kunnen we zien dat Miranda een aantal aantrekkelijke kleren heeft aangetrokken om er mooi uit te zien, maar geen make-up.

9. Met haar kind:

Miranda-Kerr-zonder-make-up9

Dit is zo’n schattige foto van Miranda Kerr zonder make-up te dragen. Hier kunnen we Miranda zien met haar baby die de auto instapt en tegelijkertijd haar natuurlijke schoonheid uitstraalt. Miranda is duidelijk een van de mooiste modellen die er zijn en ze is ook een inspiratie voor veel vrouwen, die nog honderd keer nadenken voordat ze naar buiten gaan zonder make-up te dragen.

10. Op de luchthaven:

Miranda Kerr zonder make-up10

Miranda werd gespot op het vliegveld met haar gezicht zonder make-up. Op deze foto heeft ze haar volledig natuurlijke gezicht, omdat ze geen make-up op heeft. Ze ziet er absoluut prachtig en schattig uit, net als haar kind.

11. Genieten van zichzelf:

Miranda Kerr zonder make-up11

Dit is zo’n mooie foto van Miranda. Het lijkt erop dat ze de tijd neemt om te genieten. Ze krijgt nauwelijks tijd vrij van haar drukke agenda die bestaat uit het tekenen van contracten voor nieuwe modecampagnes en modeshows over de hele wereld. Deze strandfoto van Miranda toont haar van nature mooie gezicht samen met haar schattige glimlach.

12. De Australische cheatmeal:

Miranda Kerr zonder make-up12

Deze foto laat zien dat zelfs supermodellen cheat-maaltijden hebben. Hier zien we Miranda een burger met stijl eten, wat de best mogelijke manier is. Tegelijkertijd kunnen we haar make-upvrije gezicht zien, waarmee ze zonder enige aarzeling trots pronkt.

13. De oude familiefoto:

Miranda Kerr zonder make-up13

Dit is een oude familiefoto van Miranda Kerr zonder make-up. Ze was toen nog vrij jong en ziet er nog steeds heel mooi uit. Het wit past bij haar en haar glimlach maakt dit een van de beste Miranda Kerr zonder make-up foto’s die je ooit zult vinden. Deze foto laat zien dat een vrouw geen make-up nodig heeft om er aantrekkelijk uit te zien.

14. Uit het familiealbum:

Miranda Kerr zonder make-up14

Dit zijn allemaal foto’s van Miranda Kerr voordat ze de krantenkoppen van elk modetijdschrift en artikel schudde. Hier kunnen we het werkelijke en het make-uploze gezicht van Miranda zien, die laten zien hoe mooi deze vrouw eruit kan zien, zelfs zonder de hulp van schoonheidsproducten.

15. Leven in het moment:

Miranda Kerr zonder make-up15

Miranda ziet er zo mooi uit op deze foto terwijl ze een kort lachje oefent aan de voedselbalie.

Dit artikel onthult enkele van de beste momenten van Miranda Kerr, waar ze geen schoonheidsproduct gebruikt. Hier is het blote gezicht ook behoorlijk aantrekkelijk en mensen zullen daar gemakkelijk voor vallen. Volgens haar fans zijn dit enkele van de beste die er zijn waar je naar kunt zoeken.