Sarah Jessica Parker, een van de meest bekende Amerikaanse actrices, is ook een ontwerper en een producent. Deze zakenvrouw heeft een aantal films gemaakt maar is vooral bekend van haar rol van Carrie Bradshaw in de HBO-serie Sex and the City. Deze vrouw heeft de looks en het talent en zo heeft ze de grote schermen bereikt.

Sarah Jessica Parker zonder make-up

Sarah Jessica Parker zonder make-up foto’s:

In dit artikel bespreken we enkele foto’s van Carrie Bradshaw zonder make-up.

1. Ze was ouder geworden:

Sarah Jessica Parker zonder make-up 1

Carrie Bradshaw is niet dezelfde als ze er een paar jaar eerder uitzag in de HBO-serie. Sarah ziet er tegenwoordig een beetje oud uit, maar ze aarzelt niet met betrekking tot haar botte weergave van haar volledig echte gezicht voor de media. Zelfs met haar verouderde gezichtsgebreken is deze Hollywood-diva nergens bang voor.

2. Ochtendfitnessschema:

Sarah Jessica zonder make-up 2

Sarah zag er helemaal make-upvrij uit terwijl deze foto werd genomen. Ze droeg haar fitte outfit en zonder enige vorm van kunstmatige verfraaiing zag haar gezicht er aantrekkelijker uit dan ooit. Als je op zoek bent naar een goede Sarah Jessica Parker zonder make-up display, dan is dit misschien wel een van de meest geschikte die er is.

3. De witte topschoonheid:

Sarah Jessica zonder make-up 3

Sarah Jessica Parker werd gespot terwijl ze op straat liep met een eenvoudige witte tanktop. Ze toonde haar ruwe maar volledig natuurlijke uitstraling. Deze drukke vrouw krijgt waarschijnlijk geen tijd om ‘s ochtends wakker te worden en met de make-upkit te gaan zitten. Ze kan er heel mooi uitzien, zelfs als ze de make-up afdoet en de rol van een eenvoudige vrouw speelt.

4. Die schokkende blik:

Sarah Jessica zonder make-up 4

Bang maar mooi, toch? Er zijn enkele vrouwen die er bijzonder aantrekkelijk uitzien als hun schokkende gezicht opkomt. Dit specifieke beeld toont het totaal aanlokkelijke gezicht van Sarah, terwijl ze geschokt was door een soort actie van de cameraploeg (waarschijnlijk). Wat het ook was, de gebeurtenis onthulde het natuurlijke gezicht van Sarah en haar gezichtsgebreken waren ook prominent aanwezig op deze foto. Ze gelooft dat mensen haar werk meer zullen herkennen dan haar uiterlijk en dat past bij haar. Daar kan ze mee leven en blij zijn met haar gebreken omdat ze een deel van haar zijn.

5. Die slechte haardagen:

Sarah Jessica zonder make-up 5

Sarah werd betrapt op het vliegveld, terwijl ze net van een vlucht kwam, met haar haar helemaal in de war. Toch zag ze er erg aantrekkelijk uit en zag ze er op haar best uit. Het haarbloedbad leek haar niet te storen of haar aandacht af te leiden, terwijl ze bezig was haar natuurlijke gezicht te laten zien.

6. Ergens heen gaan:

Sarah Jessica zonder make-up 6

Na het bekijken van deze foto, kan men één ding zeker beweren dat Sarah jessica parker een van de mooiste Hollywood-actrices ooit is. Naast haar geweldige optredens, maakt ze indruk op de kijkers met haar verleidelijke ogen, strakke en verzorgde gezicht. Eén ding kan gezegd worden: deze vrouw kan er gewoon mooi uitzien door te laten zien wat ze is, niet hoe ze eruitziet met make-up.

7. Schoolreisjes:

Sarah Jessica zonder make-up 7

Sarah werd gefotografeerd terwijl ze haar zoon naar school bracht. Deze vrouw verbaast de pers met haar prachtige weergave van het eenvoudige leven. Ze is eerder intimiderend voor hen en daarom wordt ze zo vaak gefotografeerd. In plaats van een van de meest bekende celebs te zijn, is ze ook een moeder en dat neemt ze nooit als vanzelfsprekend aan. Dat maakt haar een echte vrouw. Dat maakt haar mooi.

8. De vergelijking met en zonder make-up:

Sarah Jessica zonder make-up 8

Vanwege de brute dieetplannen heeft Sarah’s lichaamsbouw de laatste tijd veel geleden en op de foto links kunnen we zien hoe ze er eigenlijk uitziet zonder enige vorm van make-up. Dit is waarschijnlijk een van de mooiste foto’s van Sarah Jessica Parker zonder make-up, die haar natuurlijke allure laat zien. Deze vrouw kan er gewoon prachtig uitzien, zelfs als ze die make-up afdoet en haar echte gezicht laat zien.

9. Het goddelijke beeld:

Sarah Jessica Parker zonder make-up 9

Wie zegt dat je mascara nodig hebt om er mooi uit te zien? Een vrouw is mooi zoals ze is. Volgens Sarah Jessica Parker is make-up absoluut geen optie om er aantrekkelijk uit te zien. De jonge Sarah ziet er best goed uit en ze is indrukwekkend genoeg om alle schoonheidsliefhebbers die er zijn aan te trekken.

10. De minimale make-uplook:

Sarah Jessica zonder make-up 10

Sarah wordt beschuldigd van het dragen van te veel make-up om haar gezichtsgebreken in de bewegingen te verbergen. Dat is waar. Maar het leven is geen film voor haar. Omdat ze een celeb is, heeft ze niet het gevoel dat ze onberispelijk moet zijn. Deze foto toont het minimale make-upgezicht van de Hollywood-schoonheid.

11. Meisjesdaguitje:

Sarah Jessica zonder make-up 11

Sarah Jessica Parker werd betrapt met haar twee kleine meisjes. Die kleine engeltjes zagen er prachtig uit, maar alle ogen waren gericht op de Hollywood-schoonheid, Jessica. Ze zag er buitengewoon aantrekkelijk uit en terwijl ze haar volledig natuurlijke gezicht droeg, kregen mensen ook een goed zicht op haar natuurlijke schoonheid.

12. Breng het kind terug:

Sarah Jessica Parker zonder make-up 12

Jessica werd gespot terwijl ze plezier had, terwijl ze haar kind terugbracht van school. Als je zin hebt in Sarah Jessica Parker, geen make-upfoto’s, dan is dit een heel goede.

13. De aantrekkelijke:

Sarah Jessica Parker zonder make-up 13

Je kunt je niet eens voorstellen hoe eenvoudig Sarah eigenlijk is. Ze heeft waarschijnlijk het meest aanlokkelijke gezicht en meestal laat ze het zien zonder de hulp van mooie producten en alleen zo ziet ze er goed uit. Ze is waarschijnlijk een van de beste natuurlijk knappe vrouwen in de entertainmentindustrie.

14. Proberen te mixen:

Sarah Jessica zonder make-up 14

Sarah is vaak geïrriteerd door de paparazzi en daarom probeert ze zich soms te mengen met de menigte en wat eenvoudige kleding te dragen en waarschijnlijk een laag profiel te houden door het gezicht make-upvrij te houden. Dit is een van die momenten.

15. De onschuldige blik:

Sarah Jessica zonder make-up 15

Kijk maar naar het onschuldige gezicht van Sarah. Ze ziet er zo mooi uit zonder make-up.

Als je graag wat Sarah Jessica Parker wilt zien zonder make-updisplays, dan zijn de hierboven besproken waarschijnlijk de beste in deze categorie. Op basis van de fan-talk zijn de hierboven besproken enkele van de beste die er zijn, waar men naar kan en moet zoeken.

Sarah Jessica Parker is uniek in haar soort en haar natuurlijke schoonheid is met niets of niemand te vergelijken. Haar gezichtsschoonheid is met niets anders ter wereld te vergelijken.