Jennifer Winget is een televisiester met een klein scherm die ook het voorrecht heeft gehad om te verschijnen in de Bollywood-kaskraker Kuch Naa Kaho. Je kunt haar echter vooral zien in veel van de Indiase televisieseries waarvoor ze ook veel prijzen heeft gewonnen. Winget, getrouwd met Karan Singh Grover, is een gelukkige vrouw op haar topleeftijd met uiterlijk en succes, maar de belangrijkste vraag rijst of ze er ook zo goed uitziet als deze engel van de camera?

Mooie Jennifer Winget zonder make-up foto’s:

Dit artikel geeft je de 7 ongeziene foto’s van Jennifer Winget zonder make-up die je echt verbazen.

1. Buurmeisje:

Jennifer Winget zonder make-up

Jennifer Winget is misschien wel de zinderende diva die ze op het scherm is met haar kattenogen en petite gezicht, maar net als ieder van ons, buiten het scherm, blijft Winget nederig en eenvoudig, maar dit is de tijd van de openbaring. Met make-up ziet ze er vurig heet uit en zonder is ze zo zoet als een suiker. Op deze foto van haar heeft ze haar haar naar achteren getrokken in een pony met een lieve brede glimlach op haar gezicht.

2. De vermoeide blik:

Jennifer Winget zonder make-up 2

In het leven van een ster heerst vaak een hectisch schema. Ze moet van set naar set rennen en heen en weer, kostuums en make-ups veranderen, nachtelijke shoots doen en aan het eind van de dag als mens is het mogelijk dat ze zich moe en verdronken en uitgeput voelt. Als iemand er dan nog steeds in slaagt er lief uit te zien, moet ze dan niet als een pure schoonheid worden beschouwd? Je kunt het verschil zien tussen Jennifer Winget met en zonder make-up.

3. Achter de sets:

Jennifer Winget zonder make-up 3

Dit is een lieve foto van de anders meisjesachtige Jennifer Winget zonder make-up, waar ze werd beetgenomen tijdens een van haar personageshoots voor een Indiase serie. Ze speelde op de set een personage en ging daarom casual gekleed met een zachte lippenbalsem.

4. Fanbeeld:

Jennifer Winget zonder make-up 4

Je weet nooit wanneer een fan je zal bespringen en je om foto’s zal smeken en daarom zie je vaak sterren in hun fanfotoshoots zonder make-up. Hetzelfde wordt hier geconfronteerd met de mooie Jennifer Winget die koos voor een foto met een fan. Zelfs zonder make-up ziet ze er expliciet onberispelijk uit met een lichte voering en glans.

5. Op ingestelde opnamen:

Jennifer Winget Op set schiet 5

Deze foto van Winget is genomen op Trafalgar Square in Londen, waar ze op de set aan haar serie werkte. Hier kun je zien dat ze een wollen jas over haar heeft die haar beschermt tegen de kou, terwijl haar gezicht er absoluut prachtig uitziet. Omdat dit na de inpakuren is, heeft ze haar make-up verwijderd en nu ziet ze er zelfs in haar natuurlijke zelf geweldig uit.

6. Verjaardagsviering:

Jennifer Winget Verjaardagsviering 6

Dit is een van de beste foto’s van Jennifer Winget. Op een van haar verjaardagen besloot de eenzame Winget om wat quality time door te brengen met haar beste vriendin tijdens een paar borrels in de avond en daarom waagde ze zich in de open lucht en dacht er niet echt aan om zichzelf over te geven alleen voor een ontmoeting met haar vriend. Je kunt zien hoeveel schoonheid er in het frame past, zelfs zonder externe make-uphulp.

7. Het uitje:

Jennifer Winget Het uitje 7

Met haar echtgenoot, hartkloppingen Karan Singh Grover, ging Jennifer Winget uit op een openbaar uitje waar ze zichzelf klassiek kleedde in een casual spijkerbroek en een shirt instopte, samen met weinig make-up. Haar haar was in de steek gelaten en prachtig geordend.