8 Beste Fergie zonder make-up

De black eyed peas zagen een nieuwe dageraad van hoop met de nieuwste toevoeging aan hun familie, Stacy Ferguson, een geheel Amerikaans jong hart met weelderige blonde lokken en een schoppend lichaam dat probeerde de wereld over te nemen met haar zang. Al snel kwam Ferguson bekend te staan ​​als Fergie, haar populaire artiestennaam en binnen de kortste keren had deze vrouw haar vleugels uitgespreid en nam ze deel aan het schrijven, hosten en acteren van liedjes naast haar zang. Vanaf het allereerste begin werd Fergie beschouwd als een mode-icoon met haar altijd zo trendy stijlen en tot op de dag van vandaag regeert ze de wereld. Sterren hebben ons echter altijd onder de indruk van professionele make-up en het komt aan ons om af te leiden of deze mooie dames eigenlijk alles zijn dat schittert onder de make-uplagen.

Mooie foto’s van Fergie zonder make-up:

Laat de foto’s van Fergie zien zonder make-up die je zullen verbazen.

1. Mooi als altijd:

fergie zonder make-up

Fergie is altijd bewonderd om haar uiterlijk en de manier waarop ze zichzelf draagt. Op deze foto is een klassieke vergelijking gemaakt tussen de twee foto’s, de ene toont Fergie met make-up, terwijl de andere ons een Fergie laat zien met een minimale make-up, misschien alleen haar ogen en de voering. Hoe dan ook, we kunnen zien dat Fergie best mooi is, zelfs zonder make-upcakes die haar mooier maken.

2. Haar gek maken:

Beste Fergie zonder make-up 2

Fergie is altijd een fitnessfreak geweest en zegt niet beter dan dat, hier is een foto van Fergie tijdens haar ochtendrennen waar ze haar Freak-T-shirt combineerde met een pet en er prachtig uitzag zonder make-up op haar gezicht te hebben gedaan.

3. Onberispelijkheid:

fergie zonder make-up

Hier hebben we een foto van de Ferguson die poseert voor een van haar posts op sociale media en daarnaast is er nog een andere foto geklikt op een van de rode lopers waar de onberispelijke Fergie poseerde met make-up. De foto aan de linkerkant toont de rooskleurige Fergie met een heldere huid en ziet er prachtig uit in haar natuurlijke uitstraling. Haar haar was samengebonden in een rugborstel en de rest viel vrijuit.

4. Willekeurige wandeling:

fergie zonder make-up

Fergie op deze foto kleedt zich naar beneden voor haar casual dag, waar ze haar hoge hakken en korte jurk uitdeed en deze verving door een paarse broek en zwarte blouse. Deze mooie dame temde haar manen in een baseballpet en sjokte over de weg zonder noemenswaardige tekenen van make-up op haar gezicht. We kunnen echter niet klagen dat ze er slecht uitzag.

5. Speldag:

fergie zonder make-up

Terwijl ze zich klaarmaakten voor de wedstrijddag, poseerden meisjesvrienden Lopez en Fergie voor een foto waarop ze allebei straalden als een nieuwe cent. Terwijl de Lopez er opvallend uitzag in haar zachte gelaatstrekken, had Fergie haar lichte kattenogen erop gericht om de menigte met haar aura het hof te maken. Ze zag er goed en glanzend uit in haar piepend schone huid en bewees hoe make-up haar schoonheid niet kan beperken.

6. Glanzende broek:

fergie zonder make-up

Fergie, ooit de trendsetter, besloot haar glitterzilveren broek te combineren met haar zwarte blouse en open golvende lokken. Maar voor dit diner besloot ze make-upvrij te gaan en terwijl ze zich klaarmaakte om de plaats te verlaten, hadden de paparazzi het geluk om een ​​glimp op te vangen van de schoonheid zonder make-up.

7. Fan Tijd Leuke Tijd:

fergie zonder make-up 7

Poserend met fans in Lock Hart, Texas zonder make-up op, zag de mooie Fergie er vrolijk en vrolijk uit. Ze bekende dat het ontmoeten van fans altijd het beste gevoel is en zei dat ze met hen op de foto ging. Een van de foto’s hier laat zien hoe ze er mooi uitziet, zelfs als ze geen make-up op haar gezicht heeft.

8. Autorit naar vreugde:

fergie zonder make-up 8

Hier zien we Fergie met haar oude echtgenoot Josh Duhamel een autorit maken waarbij Fergie haar kleine teckelpup Zoe dicht bij haar houdt terwijl ze allebei genieten van hun rit. Ook al heeft Fergie op deze foto het grootste deel van haar gezicht bedekt met de retro zonnebrillen, de rest van haar gezicht droeg geen make-up en zonder enige twijfel kunnen we bevestigen dat Fergie mooi is, met of zonder professionele hulp.