Demetria Devonne, of beter gezegd Demi Lovato, is vanaf het begin van haar carrière een cultureel icoon en een inspiratiebron geweest. Met in de op één na beste musical Disney-productie, Camp Rock, werd dit kleine meisje beroemd als zangeres en actrice. Langzaamaan leerde de wereld haar liedjes kennen en al snel werd haar album uitgebracht. Toen begon de acteercarrière en met kleine stapjes is deze fijne dame niet alleen actrice, zangeres en songwriter, maar ook een trotse eigenaar van haar eigen cosmetica- en verfraaiingslijn, Devonne by Demi. Dit brengt ons bij het onderwerp van het artikel van vandaag, de frisse Demi zonder make-up.

Demi Lovato zonder make-upfoto’s:

De webcam-selfie:

Demi Lovato zonder make-up foto's

Selfies zijn een must in de jeugdwereld en heel vaak is dit een van de beste manieren om af te leiden of een persoon zonder make-up echt zo mooi is. Deze foto van de Lovato is een webcam-selfie waar ze verschijnt zonder enig zichtbaar teken van make-up en er toch schitterend aantrekkelijk uitziet. Aan het uiterlijk kan je zien dat ze echt een vlekkeloze huid heeft.

Frisse schoonheid:

Demi Lovato zonder make-up2

Demi Lovato vroeg haar fans ooit om hun make-up voor vandaag af te doen en de huid waarin ze zijn geboren te versieren. prachtig in haar natuurlijke zelf. Geen voering, geen make-up en geen glans, en we konden niet eens zien of ze echt minder make-up was.

Helder:

Demi Lovato zonder make-up3

Er was nooit enige twijfel dat Demi het perfecte wezen is dat ze is. Behalve dat ze een schat in hart en nieren is, staat ze ook bekend als een van de best uitziende idolen die altijd kunnen pronken met hun onberispelijke huid zonder make-up. Deze openhartige van haar is precies wat we nodig hadden om haar waarde te bewijzen zonder de make-up.

De minimalistische:

Demi Lovato zonder make-up4

Altijd in het voordeel van minimalisme, heeft Demetria Lovato haar schoonheid altijd behouden met ingehouden haar en make-up. De inspiratie, vandaar getagd, portretteert haar minimalistische look met slechts een trekje aan de voeringen terwijl ze haar heldere gezicht opnieuw blootlegde aan het publieke oog.

Ochtend-selfie:

Demi Lovato zonder make-up5

We hebben allemaal die dagen gehad dat het ochtendlicht het goed deed met het diafragma van de camera en een foto, engelachtig wordt dus geproduceerd. Demi Lovato moet hetzelfde gevoel hebben gehad toen ze poseerde met haar kopje dampende koffie in de ochtend. Deze diva pronkte met haar tatoeages naast de heldere huid en zag er geweldig uit.

Een kleine affaire:

Demi Lovato zonder make-up6

Hier hebben we een prachtige foto van de popster die pronkt met haar geweldige huid terwijl ze haar nieuw verworven huisdier aan de wereld introduceert. Demi Lovato is de trotse eigenaar van de zeeschildpad en terwijl we over haar en haar nieuwe huisdier kwijlden, zag Demi er knap uit in deze make-up zonder make-up. De foto was het bewijs van hoe ze geen make-up nodig heeft om mooi te zijn.

Foto aan het zwembad:

Demi Lovato zonder make-up7

Zeer weinig mensen of liever meisjes zitten lekker in hun vel. Terwijl sommigen kunnen omgaan met ongelijkmatige huidskleurproblemen, zijn sommige sproeten de grootste barrière. Demi’s foto bij het zwembad gaf ons echter een echt gevoel. Demi speelde zonder make-up op deze foto en pronkte met haar mooie sproeten en zag er fantastisch uit.

De mooie lachers:

Demi Lovato zonder make-up8

De laatste foto van de Lovato laat haar zien in een van haar korte kapsels waar ze er helemaal mooi uitzag en haar parelwitte haren flitsten.