Als opvolger van haar vader, de dochter van de beroemde Shakti Kapoor, haastte Shraddha zich eerst naar de bioscoopwereld met haar komische hartverscheurende film ‘Luv ka the end’, waar ze de hoofdrol in de wacht sleepte en haar eerste korte cameo achterliet in haar debuutfilm Teen Patti . Halverwege haar studie in Boston verliet Shraddha haar tijd om haar ware liefde voor acteren toe te geven, en uiteindelijk maakte ze een pad voor zichzelf in de verblindende stad Tinsel..

Shraddha Kapoor zonder make-up

Shraddha is altijd een oogverblindend beeld geweest, zeker harten winnend, vooral na haar nieuwe, meer verfijnde look in ABCD2. De vraag rijst echter of Shraddha in het echte leven echt een knaller is of niet.

Shraddha Kapoor zonder make-up:

In dit artikel van vandaag zullen we een kijkje nemen in het lookbook van Shraddha om erachter te komen of deze verfijnde vrouw een verfijnde smaak heeft buiten het scherm of niet.

1. Vergelijking 1:

sraddha kapoor zonder make-up

Hier is een vergelijkingsfoto van het Kapoor-meisje, de eerste in haar verzonnen zelf, terwijl de rechter haar zonder make-up laat zien. Sterren hebben een gezonde dag om rond te rennen, te schieten en wat niet, en het is maar een korte tijd voordat de donkere kringen verschijnen. Omdat het niet anders is, sport Shraddha hier vermoeidheid in haar ogen.

2. Vergelijking 2:

sraddha kapoor zonder make-up

Hier is nog een verbluffende vergelijking van de schoonheid, deze keer die aan de linkerkant die haar naakte gezicht laat zien terwijl ze prachtig gloeit. Shraddha laat hier zien hoe ze een onberispelijk vlekkeloze huid heeft zonder enige vlek of donkere vlek, en dat is precies waarom we haar kunnen categoriseren als een van de echte schoonheden.

3. Bezig zijn:

sraddha kapoor zonder make-up

Terwijl ze achter in haar auto zat, was Shraddha duidelijk niet klaar voor foto’s, want haar make-up zonder make-up bewijst dat voor ons op deze foto. Druk aan de telefoon met haar haar achteloos in een pony gegooid, Shraddha zag er echter prachtig uit, zelfs zonder make-up op.

4. Zeker een knaller:

sraddha kapoor zonder make-up

Een foto van verfijnde waarde, Shraddha op deze foto verbaasde ons gewoon terwijl ze lief poseerde met haar haar gladgestreken in een strakke vlecht. Haar huid zag er babyzacht en mooi uit terwijl ze een lichte traditionele toets aan haar look gaf met een zachte neusring en een trui met een sjaal. Dit kan inderdaad worden beschouwd als een foto die meer dan duizend woorden sprak over de toeschouwer en de schoonheid die ze aanschouwt.

5. Pap-opnamen 1:

sraddha kapoor zonder make-up

Een NY-pet en een trendy spijkerjasje was alles wat ze nodig had om haar look op te peppen zoals ze er trendy uitzag. Deze keer was de vermoeidheid in haar ogen eminent toen haar oogzakken zachtjes onder haar mooie peepers verbleven terwijl ze glimlachte naar de paparazzi die haar nieuwe stijl tot leven brachten.

6. Pap-opnamen 2:

sraddha kapoor zonder make-up

Dit is nog een foto van de camera van de paparazzo, waar Shraddha werd gezien terwijl ze een zwart T-shirt droeg met haar losse zweet terwijl ze haar weg baande. Ze was altijd haar bruisende zelf, ze glimlachte liefjes en baande zich een weg door de brij, haar huid zonder make-up gloeide fel terwijl ze dat deed.

7. Backstage-selfie:

sraddha kapoor zonder make-up7

Shraddha Kapoor promootte haar nieuwe film ABCD2, gebaseerd op gekke dansbewegingen, en poseerde voor een foto met haar co-ster die er helder en fris uitzag. Terwijl haar gestileerde haar naar één kant werd geduwd, liet Shraddha de pruilmond bloeien terwijl ze zichzelf opzij kantelde voor een snelle knip.

8. Vroege ochtendlooks:

sraddha kapoor zonder make-up8

Wat doe je als een vroege vlucht je nachtrust verpest? Luister naar Shraddha die werd gezien terwijl ze op weg was naar haar ochtendvlucht, gekleed in een trui met patroon en strakke pony. Zelfs zonder make-up vielen haar slaperige ogen op de camera terwijl ze haar lippen kromde tot een zachte glimlach.