Mariah Carey, een van de meest succesvolle platenproducenten ter wereld, is een populaire Amerikaanse zangeres, songwriter, enz. Deze mooie vrouw speelde ook in een aantal Hollywood-films. Ze is een van de sensationele zangeressen ooit en heeft fans, waaronder tieners en volwassenen. Met haar unieke gevoel voor kleding en lieve glimlach heeft Mariah met succes de harten veroverd van duizenden mensen over de hele wereld.

Haar levensoptredens vereisen dat ze in haar beste vorm is, wat een efficiënte make-up, passende jurken, enz. vereist. Als je denkt dat Mariah gewoon een ander plastic icoon is dat zich verbergt onder de enorme stapel make-up, dan heb je het mis. Mariah Carey heeft het meest natuurlijke schattige gezicht ooit en geeft er de voorkeur aan om het grootste deel van de tijd make-upvrij te blijven. Hier zijn de top 9 make-upvrije foto’s van Mariah Carey.

1. Bij de shoot:

Mariah Carey zonder make-up 1

Hoewel make-up een integraal onderdeel is van haar succesvolle leven, is ze zich bewust van de beperkingen ervan. Ze blijft het liefst zoveel mogelijk make-upvrij. Ze heeft ronde ogen en een mollig gezicht waardoor ze er zelfs op 45-jarige leeftijd extreem schattig uitziet.

2. Op stap:

Mariah Carey zonder make-up 2

Er zijn niet veel beroemdheden die er bijna hetzelfde uitzien zonder make-up. Mariah beschouwt haar natuurlijk als haar beste wapen en laat vaak haar make-upvrije gezicht zien om de haters het zwijgen op te leggen. Haar uitstekende figuur en natuurlijk mooi gezicht zijn een inspiratie voor een aantal vrouwen om make-upvrij te worden.

3. Mariah in The Butler:

Mariah Carey zonder make-up 3

Mariah werd gespot in de film The Butler. Op deze foto droeg ze casual kleding voor meisjes, waardoor ze er geschikt uitzag voor de scène. Dankzij haar kwaliteitsprestaties in de films door de jaren heen heeft ze wereldwijde erkenning gekregen.

4. Fris zonder make-up:

Mariah Carey zonder make-up 4

Mariah Carey plaatste deze foto van haar op Instagram. Ze ziet er erg fris uit, zelfs nadat ze al haar make-up van haar heeft afgeworpen. Deze foto maakte de fans bewust van haar natuurlijke schoonheid. Mariah wilde duidelijk maken dat ze niet zomaar een plastic pop is die miljoenen verdient vanwege haar hoogwaardige make-uptrucs en mooie kleding. Ze kan op dezelfde manier indruk maken en make-up is geen vereiste.

5. In de studio:

Mariah Carey zonder make-up 5

Op deze foto van Mariah Carey werd geklikt in een studio waar ze haar nieuwe studioalbum aan het opnemen was. Ze droeg een make-upvrij gezicht en zag er goed genoeg uit om duizenden likes te krijgen.

6. Kostbare Maria:

Mariah Carey zonder make-up 6

Mariah heeft in een aantal films gespeeld, maar meestal herkenden mensen haar niet. In een van haar vele films droeg Mariah geen make-up omdat de regisseur het geschikt vond voor haar om make-up voor die specifieke scène te vermijden. Ze zag er een beetje anders uit, maar was genoeg om de blikken van de kijkers te stelen.

7. Een nodig argument:

Mariah Carey zonder make-up 7

Deze foto onthult de natuurlijk mooie schoonheid van Maria Carry zonder enige make-up. Aan de linkerkant is Mariah Carey met make-up en aan de linkerkant is een foto van Maria zonder make-up. Schattige Mariah ziet er bijna hetzelfde uit zonder enige vorm van make-up op te doen.

8. Speelse Mariah:

Mariah Carey zonder make-up 8

Dit is een foto van Mariah met haar dochtertje. Mariah ziet er niet minder uit dan een onschuldig en onberispelijk kind. Er zijn maar weinig vrouwen die er zo fris uitzien zonder make-up.

9. De bochtige vrouw:

Mariah Carey zonder make-up 9

Mariah Carey heeft een indrukwekkende lichaamsbouw. Haar rondingen kunnen hartkloppingen doden. Op deze foto gaat ze make-upvrij en toont ze op de een of andere manier het perfecte, natuurlijk mooie gezicht ooit.