Aamir Khan (geboren op 14 maart 1965) is een Indiase filmacteur, scenarioschrijver, regisseur, producent en tv-presentator. Hij heeft een succesvolle carrière in Bollywood-films die hem heeft gevestigd als een van de meest invloedrijke en populaire acteurs van de Indiase cinematografie. Hij heeft verschillende prijzen gewonnen, waaronder zeven filmprijzen en vier National Film Awards. Hij is ook geschonken met de Padma Shri in 2003 en de Padma Bhushan in 2010.

Enkele van zijn uitstekende films zijn Qayamat Se Qayamat Tak, Dil, Raja Hindustani, Lagaan, 3 idiots, Taare Zameen Par, Rang de Basanti en Ghajini.

Amir Khan zonder make-up

Aamir Khan is een humanitair en filantroop. Hij heeft de tv-talkshow Satyamev Jayate gemaakt, waarin hij zichzelf presenteert als presentator. Deze show heeft sinds het begin veel terrein en populariteit gewonnen, omdat het de gevoelige sociale kwesties en de empowerment van vrouwen in India belicht.

Aamir Khan is een grote naam in Bollywood die bekend staat om zijn uitmuntende aanwezigheid op het celluloid. Hij staat bekend als Mr. Perfectionist vanwege het soort film dat hij maakt en het soort rol dat hij speelt. Maar hoeveel van ons weten echt dat zelfs deze perfectionisten hun onvolkomenheden moeten verbergen onder de make-up die ze voor elke act of film gebruiken.

Hoewel Aamir Khan een van die acteurs is die zijn leeftijd over het algemeen niet verbergt achter sporen van make-up. Hij houdt ervan om er op de natuurlijke manier mee te pronken. Hier presenteren we top 9 Aamir Khan snapshots zonder make-up.

1. De baardlook:

Hij werd gespot tijdens een prijsuitreiking in Berlijn terwijl hij pronkte met deze ruwe grungebaardlook. We weten allemaal dat Aamir Khan een van die acteurs is die niet socialiseert of te veel prijsuitreikingen en functies bijwoont. Hier hebben we het geluk om hem vast te leggen. Hij ziet er stijlvol uit zoals hij is.

2.De zelfingenomen look:

Aamir Khan is een van die natuurlijke acteurs die volledig kan gaan met een ‘geen make-up’-look voor al zijn films. Dit is zeldzaam in het geval van andere actoren. Deze foto toont hem als iemand die verzonken is in zijn eigen gedachten om de zin van het leven te vinden.

3. Zijn huisdiertijd:

Hij is absoluut een familiemens die tijd vrijmaakt voor zijn vrouw, twee zonen uit zijn drukke schema. Hij neemt zelfs voldoende tijd voor zijn huisdieren en knipt zelfs met ze. In zijn momentopname is hij zonder een greintje make-up op zijn gezicht. Het ouderdomsteken is zeker te zien, maar elegantie is er nog steeds.

4.De coole hunk:

Deze momentopname is gemaakt door een fan in de VS terwijl hij op vakantie werd gezien. Hij ziet er gelukkig en joviaal uit, geniet van elk moment dat voorbijgaat.

5. In een joviale stemming:

Dit is absoluut een heel oude foto uit zijn carrière bij het maken van film ‘Ghulam’. Een complete vooravond-teaser-look met dat neon T-shirt, een groot medaillon dat aan zijn nek bungelt, veel handaccessoires en een zwarte handboei.

6. Het emotionele moment:

Hij werd met betraande ogen gezien tijdens een persconferentie in Mumbai. Aamir Khan, is meestal zonder make-up, terwijl hij zijn films of aankomende shows zoals Satyamev Jayate promoot.

7. De vermoeide blik:

Hij werd betrapt bij een bloeddonatieactie in Bandra, Mumbai, waar hij bloed doneerde aan de behoeftigen. Hij is zeker een filantroop.

8. De Ghulam-look:

We zien deze coole hunk met een casual look en toch een killer.

9. De Indiase rustieke dorpeling:

Deze momentopname komt uit de film ‘Lagaan’ waarin hij de rol speelt van een rustieke Indiase boer en dorpsbewoner.