Amrita Rao is een actrice die vooral bekend is van films als Ishq Vishk, Masti, Main Hoon Na, Vivah en Shyam Benegal’s veelgeprezen Welcome to Sajjanpur. Een muze voor schilder M.F. Hussain, ze is een getalenteerde actrice en winnaar van de Dadasaheb Phalke Academy Award.

amrita rao zonder make-up

Ze is populair vanwege haar rollen als buurmeisje. Ze is de dochter van een adverteerder en de zus van een model en filmjournalist. Terwijl ze nog op de universiteit zat, verzamelde ze veel advertenties en muziekvideo’s en is ze nog steeds een vaste gast bij grote evenementen.

Haar etherische schoonheid en charme maakten Zayed Khan gek op haar in Main Hoon Naa. Maar dat was niet zomaar een magische transformatie van de ene op de andere dag. Dit meisje is eigenlijk begiftigd met natuurlijke schoonheid en heeft geen make-up nodig om haar te helpen. Hier is onze selectie van haar beste looks zonder make-up.

Mooi en traditioneel in roze:

Deze kleine schoonheid staat synoniem voor minder is meer concept als het gaat om make-up. Bijna altijd zonder haar gespot, is ze een welkome afwisseling van gezellige beroemdheden met overdreven make-up die een totaal andere huidskleur geeft. Ze is veel meer dan je gemiddelde beroemdheid.

De groene vegetariër:

Groen gaan is een zeer belangrijk doel voor PETA en deze maatschappelijk verantwoorde actrice ondersteunt het goede doel met rechtvaardige acties. Gezien op deze foto die vegetarisme ondersteunt, ziet ze er sexy en slim uit allemaal bij elkaar. Deze tengere actrice heeft haar hoofd verstandig op haar schouders en bewijst nog maar eens dat mentale make-up belangrijker is dan cosmetica.

Surrealistisch in het wit:

Met haar iconische vertolking van een eenvoudige stad in het Barjatya magnum opus “Vivah” was ze de eerste keuze van elke moeder voor haar zoon. Ze zag er zo mooi uit, dat het grootste deel van de film zonder make-up is opgenomen. Het Rajshri Production House staat bekend als de mooiste gezichten in de industrie. Haar karakter Poonam was geen uitzondering. Dit zijn waarschijnlijk nog steeds de meest geliefde foto’s van deze kleine actrice.

Brutale kiezer:

De actrice heeft ooit getweet dat iemand hun persoonlijkheid niet kan veranderen, maar iemands persoonlijkheid kan hun uiterlijk veranderen. Ze praktiseert zeker wat ze predikt. Deze specifieke foto is het permanente bewijs van die gedachte. Een eenvoudige outfit kan opvallen met precies de juiste houding. Dus deze brutale kiezer deed uiteindelijk precies dat.

Strandbabe in het blauw:

Ze is een beetje anders dan haar hedendaagse acteurs. Het is duidelijk met deze beach babe-look in een blauwe outfit, waar ze, in tegenstelling tot haar concurrentie, niet te popelen om te ontmaskeren. Toch ziet ze er gewoon goddelijk uit in deze aqua-kleur die haar probleemloze stijl complimenteert.

Bloeiend in beige:

Geen enkele actrice wordt gespot zonder deze oversized zonnebril die net zo iconisch is als bollywood zelf. Hoewel het het kleine gezicht van de actrice bedekt, blijft het op zijn plaats zonder sporen van make-up op haar gezicht. En met die volle lippen glimlach, zal deze look zeker harten sneller doen slaan.

De nerdy-look:

Amrita rao The Nerdy Look

Amrita Rao, afgestudeerd in psychologie, is een passende nerd op deze foto. Afkomstig uit een illustere achtergrond is Amrita een veelzijdige persoonlijkheid met een goed afgerond mens, wat weerspiegeld wordt in haar mooie glimlach. Geen enkele make-up kan iets bereiken dat van onschatbare waarde is.

De schattige schuurlook:

Bollywood’s eigen buurmeisje van de nieuwe eeuw, Amrita is het meisje van wie je houdt vanwege haar relaxte en ongedwongen benadering. Dit tengere, gemakkelijke, onschuldige maar intelligente meisje is schattigheid opnieuw gedefinieerd. Deze schattige boerenmeisjeslook is zowel terughoudend als sexy tegelijk. De frisheid en natuurlijke glans laten menige fans een ster geslagen.

Op het vliegveld:

Pendelend tussen gekke schema’s, houdt Amrita altijd haar gevoel voor stijl vast. Zelfs bij de meest alledaagse verschijningen is ze opvallend aanwezig.

Amrita Rao is een levend getuigenis van schoonheid die niet huiddiep is en een passend voorbeeld voor onze volgende generatie.