Amy Jackson, geboren en getogen in het Verenigd Koninkrijk, begon haar carrière tijdens haar vroege tienerjaren, 16 om precies te zijn toen ze zich inschreef voor modellenwerk. Dit Britse model, geboren uit Engelse ouders, had altijd een scherp oog voor films totdat de Tamil-regisseur A.L Vijay haar ontdekte en introduceerde in de Zuid-Indiase filmindustrie. Ze spreidde haar vleugels elke dag een beetje meer en vond al snel haar weg naar Bollywood, haar eerste debuut was in de recente 2012 zelf. Terwijl ze deelnam aan actieve modellenwerk in het VK, leidde Amy tegelijkertijd haar filmdebuut hier in India en werd al snel een bekend gezicht in de Zuid-Indiase films. Zoals iedereen schittert Amy op het scherm, maar het komt op de vraag waar we ons afvragen hoe ze er achter de camera uitziet zonder de finesse van de studio. In het artikel van vandaag zullen we Amy’s lookbooks ontdoen van hoe deze mooie actrice zichzelf draagt ​​zonder de professionele make-up die haar onvolkomenheden verbergt.

1. Beste van de fans:

Amy Jackson zonder make-up

Amy Jackson poseerde in haar causale blouse van denim en koraalperzik en poseerde voor de camera met een van haar geliefde fans vlak bij haar. Haar open en in haar natuurlijke staat gelaten, Amy droeg geen tekenen van make-up, behalve een levendige vampierrode lip die haar huidskleur accentueerde terwijl ze breed glimlachte.

2. De selfie-spelliniaal:

Amy Jackson zonder make-upfoto's 2

Amy op deze foto besloot om ‘s ochtends vroeg wakker te worden en op een geweldige selfie te klikken waar ze poseert zonder een enkele druppel make-upresten op haar gezicht. Haar lichte sproeten sierden haar zachte, vlekkeloze huid terwijl haar heldere ogen een vluchtige ijver voor zichzelf hadden.

3. Achter de schermen:

Amy Jackson zonder make-upfoto's 3

Voor altijd een Amy, Jackson op deze foto werd achter de schermen geklikt naar een van haar films waar ze een ultra-zomerdag klassieke casual look droeg waarbij ze haar witte tanks combineerde met haar blauwe spijkerbroek terwijl ze poseerde zonder enige make-up op haar gezicht andere dan de vliegeniers die haar haar van het voorhoofd hielden.

4. Gekroonde koningin:

Amy Jackson zonder make-upfoto's 4

Deze foto van de oogverblindende Amy Jackson dateert uit haar tienertijd toen ze de gekroonde titel van Miss Teen World won. Nog steeds terug in het VK, zag Amy er woest en onberispelijk uit terwijl haar gezicht zonder make-up bloosde van vreugde. Haar brede glimlach zegt alles op deze foto.

5. Auto-selfie:

Amy Jackson zonder make-upfoto's 5

We hebben allemaal ons deel van auto-selfies gehad en zo te zien had Amy Jackson die van haar ook. Hoewel de donkere tinten het grootste deel van haar gezicht bedekken, konden we zien dat ze geen make-up op had toen ze poseerde bij de stoel bij het raam en er perfect uitzag voor een trendsetter.

6. Foto-opnames:

Amy Jackson zonder make-upfoto's 6

Bij het herstellen van een van de oude foto’s van Amy’s fotoshoots, hier zien we Amy poseren voor een frisse ochtendlook, haar haar gestyled om de ochtendbed-head-look weg te geven, aangezien ze er onberispelijk en fris uitzag, licht en helder op deze foto.

7. Onberispelijkheid:

Amy Jackson zonder make-upfoto's 7

Hier is een verbluffende foto van de schoonheid die poseert voor een andere foto waar ze haar fans gewoon ontzag trof met een van haar natuurlijke modellen. Met de absolute minimumbehoefte van wat we make-up noemen, gaf Amy hier een van haar beste fotoshoots.

8. De klassieke uitstraling:

Amy Jackson zonder make-upfoto's 8

Nog een andere foto genomen van Amy Jackson’s modellering fotoshoots, deze keer zag Amy er veel volwassener uit in haar natuurlijke zelf met een minimale blos en liptint om het plaatje compleet te maken. Ze zag er opnieuw oogverblindend uit, zelfs zonder zware make-up.

9. Selfiespel:

Amy Jackson zonder make-upfoto's 9

Wederom vinden we weer een moordende selfie van Amy Jackson die een absoluut minimum aan eyeliner gebruikt om haar oceaanogen te laten opduiken terwijl ze poseert voor de selfie die er onberispelijk en fris uitziet.