Eva Longoria, altijd een van de meest veelzijdige acteurs die er is, is een bekende Amerikaanse actrice, producent en regisseur. Haar hitserie Desperate Housewives en haar andere prestaties hebben haar een behoorlijke plaats in de Hollywood-scene opgeleverd. Voor altijd een fashionista, heeft Longoria haar deel van rode lopers en prijsuitreikingen gedaan en tot onze verbazing elke keer dat ze schitterde als de helderste ster. In het artikel van vandaag zullen we echter beslissen of Longoria echt een echte schoonheid is of niet, met of zonder make-up.

Eva Longoria zonder make-up met afbeeldingen:

1. Straatweergave:

eva longoria zonder make-up

Comfortabel in haar zweet en blouse, Longoria werd afgebeeld terwijl ze in haar natuurlijke zelf rondliep zonder make-up en uit het uiterlijk was het duidelijk dat ze echt een schoonheid is, zelfs zonder noemenswaardige make-up. Longoria had haar onberispelijke manen geopend en met een zachte voering boven haar oogleden zag ze er gracieus en goed uit.

2. Vergelijking:

Eva Longoria zonder make-up 2

Hier is een klassieke vergelijking tussen de verzonnen en de niet-make-up Longoria, waarbij de linker zonder make-up is. Als we de twee vergelijken, konden we zien dat ze er een beetje plakkerig en schoon uitzag dan haar gebruikelijke uitgedoste uiterlijk, maar hoe dan ook, de onberispelijkheid van de huid was duidelijk. Ze zag er zijdezacht en perfect uit toen ze daar zat met haar zonnebril omhoog.

3. Eva aan het zwembad:

Eva Longoria zonder make-up 3

Hier zien we Eva Longoria een vrije dag voor zichzelf hebben terwijl ze ontspannen in een handdoek gewikkeld aan de rand van het zwembad ligt. Verrassend genoeg zag Longoria er na een lange werkweek best mooi uit, ook al had ze geen make-up op. Deze vrouw gooide haar haar in een knot en wiegde niet alleen een helder gezicht, maar ook een onberispelijke huid.

4. Schaduwrijke momenten:

Eva Longoria zonder make-up 4

De luchthaven van Los Angeles zag de prachtige Longoria met haar grote zonnebrillen naar de overkant lopen om haar vlucht te halen. Hoewel de tinten de meeste van haar mooie gluurders hadden bedekt, zag deze vrouw er net zo onberispelijk uit als altijd. Longoria combineerde haar open haar met een wit T-shirt en een zwarte spijkerbroek en stapte er fit uit.

5. Fris gezicht:

Eva Longoria zonder make-up 5

Backstage supermodel Karlie Kloss poseerde voor een foto met Longoria waar ze allebei geen make-up op hadden en er nog steeds fris uitzagen. Longoria kauwde op iets van het bord dat ze vasthield en zag er anders uit dan ze zelf had verzonnen. Zonder de uitgebreide zwarte voering zag ze er met lege ogen uit, maar toch mooi. Nog steeds beroofd en in afwachting van haar en make-up voor de show, zien deze schoonheden er inderdaad prachtig uit zonder make-up.

6. Mooi geconfronteerd:

Eva Longoria zonder make-up 6

Hier is nog een andere vergelijking tussen de twee waarbij de vorige foto een Longoria zonder make-up laat zien, terwijl de andere kant Longoria afbeeldt met voeringen en bronzers. Nogmaals ter vergelijking, Longoria, hoewel anders, zag er behoorlijk vrolijk en fris uit. Zonder zichtbare tekenen van make-up, miste ze donkere wallen en vlekken en sproeten, een van de redenen waarom we haar een echte schoonheid kunnen noemen.

7. Datumwandeling:

Eva Longoria zonder make-up 7

Voor altijd een fashionstatement, Longoria in het wit zag er prachtig uit terwijl ze op pad ging met haar oude vriend. De dame in het wit zag er gracieus uit met haar kleding en door de look te combineren met tinten en open haar, maakte ze zeker hoofden op de weg. Met een minimale hoeveelheid noodzakelijke make-up verbaasde deze schoonheid ons opnieuw.

8. Wandelroute:

Eva Longoria zonder make-up 8

Wederom zien we een make-uploze Longoria op straat en deze keer gekleed in een warme jas om de kou te verslaan. De ster ging helemaal natuurlijk in haar honingbruine haar en leek haar ware zelf. Zonder make-up heeft deze ster de make-up zonder make-up er goed uit laten zien.

9. Met de meisjes:

Eva Longoria zonder make-up 9

Net als wij meisjes, ging Longoria naar de sociale media om te poseren met haar twee vrienden, alle drie zonder make-upgezichten. Longoria was echter net zo mooi als altijd.