Wie kent Marilyn Manson niet? Als een van de Amerikaanse toptalenten als zanger en populaire figuur in de muziekindustrie, is hij ook behoorlijk beroemd om zijn uiterlijk. Natuurlijk valt niet te ontkennen dat hij tot nu toe best verkochte exemplaren van alums en de meest controversiële verklaringen heeft gegeven. Maar gezien zijn veelzijdige facetten in het leven, zoals zanger, schilder, instrumentalist en acteur, weet je hoe Marilyn Manson er zonder make-up uitziet? Zijn looks zijn vrij beroemd en gezien het brute en rauwe gezicht laat hij het vaak liever aan het publiek zien. Kom meer te weten over zijn make-uploze stijlen en kijk in dit artikel.

Marilyn Manson zonder make-up

9 nieuwste foto’s van Marilyn Manson zonder make-up:

Hier komt top Marilyn Manson, geen make-upfoto’s die je niet mag missen als je hem leuk vindt.

1. Make-up of geen make-up:

Marilyn Manson Make-up of geen make-up 1

Kijk naar de afbeelding aan de linkerkant en dan die aan de rechterkant en denk dat die er beter uitziet. Deze twee foto’s zijn eigenlijk van dezelfde persoon, Marilyn Manson. Het zou niet gerechtvaardigd zijn om te zeggen dat Marilyn er beter uitziet met make-up. Omdat wanneer Marilyn make-up opdoet, hij een heel ander persoon wordt. De foto aan de rechterkant maakt duidelijk dat deze zanger zich geen zorgen hoeft te maken over zijn make-uploze look, aangezien hij erin slaagt er behoorlijk aantrekkelijk uit te zien zonder de mascara en verdwaalt in zijn karakter. Dit is een van de vreemdste en brute Marilyn Manson-looks zonder make-up.

2. Er moe uitzien:

Marilyn Manson zonder make-up 2

Er werd op deze foto van Marilyn Manson geklikt toen hij op een luchthaven arriveerde. Hier schudt Marilyn een zwart leren jack en draagt ​​ze geen make-up. Omdat zijn commerciële leven vereist dat hij veel overschatte make-upproducten gebruikt, neemt Marilyn graag de tijd en geniet van het eenvoudige maar korte deel van zijn leven, namelijk de tijd buiten het podium. Deze Marilyn Manson zonder make-uplook is geklikt toen hij rauw en moe was te midden van zijn drukke reisschema’s en in het leven werkte.

3. Jong en roekeloos:

Marilyn Manson zonder make-up 3

Dit is een foto van de jonge Marilyn Manson die een video maakt zonder make-up te dragen. Aangezien make-up een groot deel van zijn succes en zijn leven is, geniet Marilyn graag van de tijd waarin hij de kans krijgt om zijn schandalige blush af te doen. Deze Marilyn Manson zonder make-upafbeeldingen is best een oude en toch bekend bij velen. Hier is de beroemdheid die geniet van zijn openbare leven en een evenement bijwoont met zijn naaste vrienden en vrienden in de kring. Hij ziet er op deze foto buitengewoon vrolijk en bruisend uit, met de gebruikelijke donkere ogen en een brede glimlach!

4. All-time casual look:

Marilyn Manson zonder make-up 4

Marilyn Manson draagt ​​graag vrijetijdskleding en is make-upvrij als hij niet optreedt. Op deze foto draagt ​​Marilyn een zwart T-shirt met kraag en warrig haar. Mensen herkennen hem niet als hij casual gaat. Hij vermijdt graag veel aandacht en mengt zich graag tussen de gewone mensen. Deze Marilyn Manson zonder make-uplook is een van de bekendste en meest verspreid op internet, gezien de manier waarop we gewend zijn naar zijn make-upfoto’s te kijken. Hij ziet er heel anders uit en toch ziet hij er rauw en echt uit! Dit is een van onze populaire foto’s van Marilyn Manson.

5. De keizer:

Marilyn Manson zonder make-up 5

Hier geeft Marilyn een serieuze blik in een fotoshoot voor een tijdschrift. Deze bleke acteur, zanger, mode-icoon, enz. is zich altijd zeer bewust geweest van zijn uiterlijk en make-up. Hier draagt ​​hij een zwart shirt met zijn nonchalante kapsel waardoor hij er ongeveer uitziet als een keizer. Het enige dat hij op deze foto heeft toegevoegd, is wat gewaagde mascara en ogen. Deze Marilyn Manson zonder make-upfoto’s kwam voor de meesten van ons als een schok, gezien zijn langere kapsel dan normaal en zijn gedurfde ooglook. Marilyn Manson pronkt moeiteloos met deze look, hoewel de meesten van ons niet de voorkeur hebben.

6. In een film:

Marilyn Manson zonder make-up 6

Marilyn Manson werd zonder make-up op het scherm gespot. Gezien de verschillende van zijn multi-getalenteerde namen, wordt zijn rol als acteur ook goed geprezen. Hier ziet Marilyn er een beetje anders uit dan hij. Door zijn baard ziet hij er een beetje ruw en volwassen uit. Dit is verreweg een van de beste make-upvrije looks van Marilyn Manson. We zijn dol op deze echte en reel-combinatie van Marilyn Manson zonder make-upfoto in deze look. Hij ziet er bruisend en heel charmant uit.

7. Tijdens het diner:

Marilyn Manson tijdens het diner 7

Dit is nog een make-upvrije foto van Marilyn Masson, waar hij een bruine blazertop rockt en pronkt met zijn diner. De afbeelding is een oude en er is tijdens het etentje op geklikt. Deze oude foto van Marilyn Manson zonder make-up lijkt nog steeds relevant gezien zijn stijlvolle uiterlijk en de manier waarop zijn stijl en charme in de loop van de tijd veranderden. Hij ziet er buitengewoon knap en wild uit in dit beeld zonder make-up. Zijn lange kapsel wordt door velen aanbeden!

8. Geïnterviewd worden:

Marilyn Manson zonder make-up 8

Marilyn werd ooit geïnterviewd over zijn plannen met betrekking tot zijn muzikale carrière en drukke leven, waarbij hij indruk maakte op het publiek aan de andere kant van het hek met geestige antwoorden en een make-upvrije look. Hoewel we Marilyn Manson zonder make-up in het openbaar hebben gezien, haalt deze foto van milde make-up met zijn gebruikelijke donkere, gewaagde ogen het internet weg. Het is ook wild gezien de tattoo-weergave van zijn armen en handen overal. Zijn blikken samen met zijn geestige antwoorden, charmeren het publiek behoorlijk en houden hem in de greep. We houden van de manier waarop hij sociaal en in het openbaar verschijnt!

9. Kijk wie er leest:

Marilyn Manson zonder make-up 9

Op deze foto pronkt Marilyn met het Rogue Island-boek en een zacht gezicht met stijlvolle blikken. Deze foto is behoorlijk populair op internet, gezien zijn stijlvolle uiterlijk en uiterlijk. De looks zijn extreem hot en op deze foto zien we hem natuurlijk poseren voor de camera met een eenvoudige stijl. Zijn dagelijks leven en de manier waarop hij er zelfs in zijn vrije tijd uitziet, is om onder de indruk te zijn, gezien zijn stijlvolle karakter ook in zijn dagelijks leven!

Aanvullende tips:

Gezien de manier waarop we begrijpen hoe Marilyn Manson zonder make-up ook goed werkt en er vrij helder uitziet in zijn huid, willen we allemaal wat inspiratie opdoen, is het?!

  1. Het is heel belangrijk om het gezicht zo vaak mogelijk in gewoon water te wassen.
  2. Gemiddeld 2-3 keer is de gezichtswas goed om onzuiverheden en gifstoffen weg te gooien en weg te spoelen.
  3. Het hangt ook allemaal af van een gezond dieet. Schoon en gezond voedsel zal zeker invloed hebben op onze huid en schoonheid.
  4. Mis nooit meer jezelf verwennen. De beroemdheden zorgen ervoor dat ze hun huid hebben en geen make-up verwennerij om een ​​heldere en stralende huid te hebben.
  5. Een exfoliërende huid, evenals een diepe reiniging en toning, is vereist voor een stralende en jeugdige huid.
  6. Zorg ervoor dat je huid niet snel veroudert. Dit hangt weer af van de manier waarop gezonde voedselinname en zorg voor de huid regelmatig en constant is.

Deze foto’s van Marilyn Manson zonder make-up nemen het internet behoorlijk over, ondanks dat de foto’s oud of nieuw of nieuwste zijn! Dit komt door de enorme populariteit die Marilyn Manson heeft in zijn echte en openbare leven – niet alleen als multi-getalenteerde persoon (als zanger, acteur of instrumentalist), maar ook met de mooie en charmante looks in zijn echte leven. Ik hoop dat dit artikel je nieuwsgierigheid wekt naar hoe Marilyn Manson er geen make-up uitziet. Vertel ons hier hoe je erover denkt!

Mensen vroegen ook:

1. Wie is de make-upartiest van Marilyn Manson??

Marilyn Manson is bekend geworden door te vertellen dat hij graag experimenteert en zijn make-up doet. Hij zei echter in verschillende interviews dat hij slechts 2-3 make-upartiesten aan zijn gezicht heeft laten werken en dat te zeer zelden. Je kunt dus zeker zien dat Marilyn Manson zelf zijn make-up doet!

2. Wat is de favoriete make-up van Marilyn Manson??

Marilyn Manson is nogal experimenteel. Hij vertelde in verschillende interviews dat hij dol is op het gebruik van foundation en oogproducten zoals mascara en liner.

3. Wat is de inspiratie achter de make-up van Marilyn Manson?

Welnu, aangezien we Marilyn Manson vaak tegenkomen met gedurfde en ruwe make-up, vragen we ons af wat hem ertoe heeft gebracht die route te volgen die vrij helder, uniek en anders is dan de mainstream. In een van de vele face-to-face-interviews zei hij dat hij dol is op facelifting met experimenten en het uitproberen van iets nieuws. Hij houdt ervan om zijn verbeeldingskracht en creativiteit in make-up te houden en te proberen er als nieuw uit te zien!