Shakira Isabel Mebarak Ripoll weet ook dat Shakira een van de beroemdste zangers is die ooit heeft bestaan. Behalve dat ze een zangeres van wereldklasse is, is ze een populaire acteur, danseres, songwriter, choreograaf, producer en nog veel meer. Shakira is er altijd in geslaagd om bovenaan de billboard-hitlijsten te komen met haar revolutionaire nummers en albums.

Deze vrouw moet veel make-up gebruiken en een tijdelijke nep-schoonheid opdoen om er aantrekkelijk uit te zien. Shakira is echter veel meer dan alleen een plastic pop bedekt met een stapel schoonheidsproducten. Ze ziet er ook behoorlijk aantrekkelijk uit zonder enige vorm van make-up op te doen.

Foto's van Shakira zonder make-up

Shakira Geen Make-up Foto’s:

Hier zijn de top 9 make-upvrije foto’s van Shakira die de bovenstaande verklaring rechtvaardigen.

1. Shakira Geen make-up in winterkleren:

Shakira Geen make-up in winterkleren

Dit is een foto van Shakira, waar ze een make-upvrije look heeft terwijl ze op een mooie winterochtend uit haar appartement vertrekt. Een van de beste dingen van Shakira-schoonheid is haar vertrouwen om zonder make-up te gaan. Afgaand op haar natuurlijke schoonheid kan worden gezegd dat deze vrouw nauwelijks aanvullende schoonheidsproducten nodig heeft om zichzelf er aantrekkelijk uit te laten zien.

2. Make-up Minder Shakira op FIFA World Cup:

Make-up Minder Shakira op FIFA World Cup

Op deze foto van Shakira toont ze openlijk haar gezicht, hoewel ze geen make-up heeft gedragen. Ze is ongetwijfeld een van de meest natuurlijke danseressen ter wereld. Daarnaast onderhoudt ze zichzelf, wat blijkt uit de gloed van haar gezicht, zelfs als ze moe is.

3. Shakira zonder make-upgezicht bij sportschool:

Shakira zonder make-up gezicht bij Gym

Shakira werd op een zomerochtend gespot terwijl ze naar de sportschool ging. Ze houdt het graag simpel als ze buiten het podium is en raakt vrij comfortabel betrokken bij haar omgeving. Haar glimlach is duidelijk haar beste ronding en ook een van de belangrijkste redenen achter alle ophef over haar schoonheid. Hier draagt ​​ze wat vrijetijdskleding en laat ze comfortabel haar gezicht zonder make-up zien.

4. Dierenliefhebber:

Shakira zonder make-up4

Er werd op deze foto van Shakira geklikt terwijl ze besloot haar kostbare ochtend in het aquarium door te brengen. Hier wordt ze gezien terwijl ze plezier heeft met de dolfijnen. Dat gelukkige zeedier krijgt een voorproefje van haar natuurlijke schoonheid. Deze zangeres kan zichzelf er aantrekkelijk uit laten zien door alles te dragen wat ze wil en make-up hoort daar zeker niet bij.

5. De Studio-look:

Shakira zonder make-up5

Dit is een foto van Shakira in de studio die een track opneemt. Ze ziet er heel schattig uit met het kapsel van de varkensstaart. Ze lijkt echter elk soort schoonheidsproduct te vermijden. Haar natuurlijke schoonheid is genoeg om haar miljoenen likes te geven.

6. Haar moordenaar ziet eruit:

Shakira zonder make-up6

Shakira werd op het strand gespot zonder enige vorm van make-up te dragen. Haar door God begaafde lichaamsbouw en natuurlijk mooie looks zijn zeker een voordeel. Op deze foto ziet ze er behoorlijk ontspannen uit terwijl ze geniet van haar tijd op het strand.

7. Het meest schattige meisje ooit:

Shakira zonder make-up7

Zonder twijfel is Shakira een van de meest schattige zangeressen in de wereld van vandaag. Op deze foto ziet ze er verdomd aantrekkelijk uit zonder make-up. Shakira heeft nauwelijks extra schoonheidsproducten nodig om zichzelf er prachtig uit te laten zien.

8. Het meest geliefde koppel ooit:

Shakira zonder make-up8

Van Shakira en Gerard Pique wordt vaak beweerd dat ze het meest schattige celebrity-paar aller tijden zijn. Deze foto laat zien dat de wereldberoemde zangeres niet het hele jaar vol hoeft te zitten met schoonheidsproducten om een ​​gelukkig leven te leiden. In plaats daarvan geniet ze van haar tijd buiten het scherm en blijft ze graag casual.

9. Een prachtige moeder:

Shakira zonder make-up9

Shakira werd gespot met haar zoon in Miami met een casual mouwloze zwarte top en een make-upvrij gezicht. Deze vrouw neemt zelden make-upproducten om er zo mooi uit te zien.