9 ongeziene foto’s van Enrique Iglesias zonder make-up

De koning van de Latin Pop, Enrique Iglesias, is een grote magnaat in de muziekwereld, die albums van miljoenen dollars verwoest die ons niet alleen hypnotiseert, maar ons ook laat gaan. Als een succesvolle, meermaals bekroonde muzikale sensatie, verwierf Enrique zijn muzieksmaak van zijn vader en voorganger Julio Iglesias. Een muzikale sensatie zijn komt echter met veel meer dan alleen een verleidelijke stem. Zangers van zijn roem, staan ​​vaak onder grote druk om eruit te zien als een perfecte 10. Dit is waarschijnlijk een van de redenen waarom ze constant make-up aangekoekt en oogverblindend zijn. Als we het supermankostuum echter uittrekken, is het een wonder wie we daadwerkelijk zullen zien? In dit artikel van vandaag bespreken we het uiterlijk van de beroemde Enrique Iglesias zonder make-up op.

Mooie foto’s Enrique Lglesias zonder make-up:

1. Jongere dagen:

enrique lglesias zonder make-up

Deze foto is er een uit zijn jongere dagen toen hij werd afgebeeld terwijl hij zijn auto verliet, druk in gesprek met iemand op zijn telefoon terwijl de mensen om zich heen koesterden in zijn natuurlijke schoonheid, een onberispelijke huid en een buurjongen in de war. De modemagnaat had een blauwe sjaal om zijn nek gewikkeld terwijl zijn zwarte jas hem warm hield van de bittere kou van buiten.

2. De Evenementendag:

enrique iglesias zonder make-up

Dit is een foto van een van de evenementendagen waarop hij besloot om helemaal casual te gaan en een van zijn kenmerkende baseballpetten over zijn ongepolijste gezicht te dragen. Op de foto is het vrij duidelijk te zien dat hij geen make-up droeg, maar toch stond die look briljant bij hem.

3. Zijn kenmerkende stijl rocken:

enrique iglesias zonder make-up3

Opnieuw zien we de beroemde ster een van zijn kenmerkende stijlen dragen terwijl hij rondliep zonder te weten van deze openhartige foto. Enrique werd altijd gewaardeerd om zijn knappe uiterlijk en slimme manieren en deze keer was het niet anders. Hij zag er geweldig uit, Enrique rockte zijn blik zelfs in een openhartige.

4. Een gastbeoordelingssessie:

enrique iglesias zonder make-up

Enrique Iglesias nam de stoel op naast X-Factor-jurylid Nicole Scherzinger en verscheen op de gastjurylijst voor de bovenstaande 30-categorie voor de zangshow. Enrique zag er goddelijk uit in een eenvoudig rood T-shirt en zag er behoorlijk verleid uit met de talenten die voor hem werden gepresenteerd terwijl hij zich opmaakte voor wat meer verrassingen, zijn gezicht zonder make-up laat duidelijk zien hoe onberispelijk hij is.

5. Datum van de spelshow:

enrique iglesias zonder make-up

Dit is een van die foto’s van toen Enrique zijn langdurige geliefde Anna Kournikova meenam naar een spelshow. Tussen de lachende en blije gezichten werd het duo gespot op een van de stoelen op de eerste rij, genietend van het spel. Hoewel zijn wederhelft wel wat make-up op had, zag Enrique er best mooi uit zonder sporen van make-up op hem.

6. Tussen het concert door:

enrique iglesias zonder make-up6

Tijdens een van zijn concerten werd Enrique afgebeeld terwijl hij op selfies klikte op de telefoon van een van zijn fans. Selifes zijn geen onbekende voor sterren omdat ze allemaal naar sociale mediasites gaan om hun foto’s te plaatsen. Dit is waarschijnlijk slechts een van die momenten waarop het concert op zijn hoogtepunt Enrique betrapte met zijn kenmerkende pet die wegklikte.

7. Jachtvakantie:

enrique iglesias zonder make-up7

Toen hij een pauze nam tijdens een van zijn vakanties, besloot Enrique te pronken met wat strakke buikspieren terwijl hij bij de reling stond met zijn zonnebril op. Weer had hij zijn pet op terwijl zijn gespierde spieren glinsterden in het licht. Enrique is altijd een favoriet geweest onder de meisjes en nu weten we waarom.

8. Rondrijden:

enrique iglesias zonder make-up8

Deze foto was op dezelfde dag als het jachtfeest, slechts enkele uren eerder toen hij ter plaatse kwam in zijn auto, zijn vriendin naast hem, helemaal klaar en opgepompt voor de weekendvakantie. Met een lichte stoppelbaard zag Enrique er hoe dan ook behoorlijk mannelijk uit.

9. Luchthaven loopt:

enrique iglesias zonder make-up9

Deze foto van Enrique is van een van zijn vertrek op de luchthaven, gemaakt toen hij het vliegveld verliet. Met zijn haar in een beanie en zijn vermoeide gezicht te zien, konden we zien dat hij een zware week had.