9 onzichtbare foto’s van Parineeti Chopra zonder make-up

De neef van Priyanka Chopra, Parineeti Chopra, is een van de vele getalenteerde jonge actrices waar de Hindi-filmindustrie veel van verwacht. Deze 28-jarige jeugdactrice, geboren in 1988 in Ambala, volgde haar opleiding aan de Manchester Business School. Parineeti heeft meerdere prijzen gewonnen, waaronder de Filmfare-prijs voor beste debuutactrice. Ze komt uit een respectabele en rijke familie en Parineeti heeft zonder twijfel gemakkelijk toegang tot enkele van de beste schoonheidsproducten ooit.

Maar deze schattige jonge schoonheid toont graag haar natuurlijke schoonheid via Instagram- en Facebook-berichten wanneer ze de kans krijgt. Degenen die denken dat Parineeti niets meer is dan alleen een plastic pop die wordt uitgebuit met schoonheidsproducten van topklasse, voor hen hebben we een lijst met de beste make-upvrije afbeeldingen van deze jonge actrice.

Mooie Parineeti Chopra zonder make-upafbeeldingen:

Laten we naar de top 9 Parineeti Chopra kijken zonder make-up.

1. Een nauwe vergelijking:

parineeti chopra zonder make-up

Aan de linkerkant is een foto van Parineeti zonder make-up en aan de rechterkant is een foto van haar met make-up. Hoewel ze er links een beetje moe uitziet, kunnen we haar allemaal nog steeds gemakkelijk herkennen. Ze is tenminste geen plastic model.

2. Schommelen op straat:

Parineeti Chopra zonder make-up 2

De hete en glamoureuze Parineeti Chopra werd gespot in de straten van Mumbai. Ze droeg een wit topje en een strakke blauwe spijkerbroek. Ze besloot die dag make-upvrij te gaan en de casual Bombay-girl-look te dragen. Ze heeft nauwelijks een make-upproduct nodig om haar gebreken te verbergen, want ze is onberispelijk.

3. De informele sfeer:

Parineeti Chopra zonder make-up 3

Het is duidelijk dat Parineeti de laatste tijd flink is afgevallen. Hier ziet ze er mooi genoeg uit om indruk te maken op de omringende mensen. Dit altijd lachende meisje ziet er een beetje gespannen en bezorgd uit over iets op deze foto, terwijl ze haar make-upvrije gezicht en nonchalante gevoel voor kleding liet zien wanneer ze buiten het scherm was.

4. Op de luchthaven:

Parineeti Chopra zonder make-up 4

Parineeti Chopra werd op het vliegveld gespot in vrijetijdskleding en zonder enige aarzeling zonder make-up. Haar gewichtsverlies had helemaal geen invloed op haar schoonheid. Ze ziet er nog steeds uit als dat typische, vrolijke tienermeisje uit Punjabi.

5. Zo eenvoudig en toch zo prachtig:

Parineeti Chopra zonder make-up 5

Deze foto van Parineeti Chopra laat zien hoe eenvoudig ze is als ze niet fotografeert of werkt. Hier toont ze haar door God begaafde natuurlijke schoonheid en de mascara-vrije glimlach. Degenen die dicht genoeg bij haar staan, moeten ook kennis hebben van haar nederige en nuchtere persoonlijkheid.

6. Glimlach voor de camera:

Parineeti Chopra zonder make-up 6

Je kunt een paar dingen niet leuk vinden aan Parineeti, maar één ding dat je niet kunt ontkennen, is dat ze een vrolijke en mooie glimlach heeft die uit het hart komt. Op deze foto van haar slaagt Parineeti erin te glimlachen voor de camera, ook al ziet ze er uitgeput uit.

7. Op Instagram:

Parineeti Chopra zonder make-up 7

Deze foto werd door Parineeti Copra op Instagram geplaatst, waar ze pronkte met haar make-upvrije gezicht. Het lijkt alsof ze op deze foto heeft geklikt zodra ze wakker werd. Ze ziet er indrukwekkend genoeg uit om meer dan 1000 likes te behalen met behulp van dit bericht.

8. Lui zijn:

Parineeti Chopra zonder make-up 8

Je zou Parineeti Chopra op Instagram moeten volgen als je nog steeds denkt dat ze gewoon een ander plastic model is. Op deze specifieke foto toont ze haar gezicht zonder make-up met open haar, vrijetijdskleding en die perfecte glimlach die voor altijd op haar gezicht blijft plakken.

9. Laten we gek worden:

Parineeti Chopra zonder make-up 9

Dit is weer een make-upvrije foto waarop Parineeti selfies met haar broers ziet klikken.