Shriya Saran is een bekende Zuid-Indiase actrice, die haar debuut had gemaakt met een Tamil-film ‘Ishtam’ in 2001. Ze heeft in verschillende Tamil-, Telugu- en Malayalam-films gewerkt en speelde zelfs bijrollen in Hindi-films. Ze wordt erkend als een uitdrukkingskoningin, omdat haar ogen gewoon het woord doen. We zullen ontdekken hoe mooi ze zichzelf aankleedt en er even mooi uitziet zonder make-up.

Shriya Saran zonder make-up

Shriya Saran zonder make-up:

Bekijk enkele recente foto’s van shriya saran zonder make-up van persoonlijk sociaal profiel.

De zomerkleding:

Shriya Saran zonder make-up 1

Shriya Saran had zich perfect aangekleed om op een zomerse dag uit te gaan en ze ziet er extreem schattig uit in deze ‘avatar’. Ze draagt ​​een topje met stippen in verschillende tinten roze. Ze heeft haar haar open gehouden en zijwaarts gescheiden. Een zonnebril die haar mooie ogen bedekt en een witte handtas op haar schouders met zilveren studs erop.

Nog een film:

Shriya Saran zonder make-up 2

Dit is een still shot uit een film. Met een uitdrukking vol gedachten en een lichte glimlach actrice shriya saran zonder make-up ziet ze er mooi egaal uit. Ze lijkt een lichtbruine jurk te dragen met witte sterren erop gedrukt. Ze heeft dunne ronde oorbellen gedragen en ze laat haar haar open dat een beetje van links valt.

Trainingsmodus:

Shriya Saran zonder make-up 3

We kunnen erachter komen dat de actrice aan het joggen is of basketbal speelt. Ze draagt ​​een casual marineblauw t-shirt met een witte afbeelding erop gedrukt voor een contrast, er wordt ook een hotpants in schokkend roze gedragen. Haar haar is netjes vastgebonden bij een pony en ze draagt ​​violetkleurige sneakers.

Shriya Saran zonder make-up 4

Dit is een andere trainingshouding waarbij ze gele en zwarte sportkleding draagt. Haar haar is aan de achterkant weer netjes samengebonden en ze geeft een stevige uitdrukking. Ze heeft dezelfde schoenen en sokken als we op de vorige foto zagen en ze houdt een fles water in de hand terwijl ze loopt.

Shriya Saran tijdens de campagne ‘Save Mumbai’:

Shriya Saran zonder make-up 5

Er is op deze foto geklikt toen de actrice de campagne ‘Save Mumbai’ kwam steunen bij de kerkpoort in Mumbai, samen met Shaina NC. De actrice ziet er zo trendy uit in haar spijkerbroek samen met een wit formeel overhemd dat haar armen bedekt. Haar haar wordt opengehouden en ze is aan haar linkerzijde naar binnen blijven stromen. Haar sandalen zien er erg ‘desi’ uit en haar nagels zijn rood gelakt.

Shriya Saran in Half Saree:

Shriya Saran zonder make-up 6

We krijgen een eenvoudige Zuid-Indiase blik van de actrice op deze foto te zien. Ze draagt ​​een effen blauwe sari samen met een oranje blouse met prints aan het einde ervan en ook dezelfde blauwe rand die bij de sari past. Een driehoekige bindi op het voorhoofd, een kleine ketting om haar nek, een paar oorbellen en open haar zijn alles wat ze nodig heeft om er gewoon mooi uit te zien.

Schieten tijdens het zwemmen:

Shriya Saran zonder make-up 7

Deze foto is een foto van een shoot waarbij Shriya Saran een zwembad is. Ze draagt ​​een fluorescerend, geel en blauw gestreept zwempak en ziet er zoals gewoonlijk mooi uit.

Lol met vrienden:

Shriya Saran zonder make-up 8

Op deze foto is geklikt op een feestje waar de actrice plezier heeft met haar vrienden. Ze is gewoon een casual model met franjes aan het uiteinde van de mouwen. We kunnen haar zelfs een horloge met bandjes aan haar linkerhand zien dragen terwijl ze lacht om een ​​klik te krijgen.

Shriya Saran in volledige Saree:

Shriya Saran zonder make-up 9

Indiase vrouwen zien er het beste uit in Saree, hoeveel ze ook western dragen. De actrice heeft een gele sari gedragen met een roze blouse diep uitgesneden aan de achterkant en vastgebonden als een knoop. Haar gezichtsuitdrukkingen kunnen duizenden harten wegnemen, zelfs zonder make-up.