Sarah Louise Palin, die in 2006 de negende gouverneur van Alaska was, is een Amerikaanse politieke figuur en commentator die zich ook heeft gevestigd als moeder van vijf kinderen en een verfijnde auteur. Op 51-jarige leeftijd is Palin van oudsher een dame van genade, die zich overal waar ze aankwam op het juiste voorbereidde. Als politiek figuur heeft ze een behoorlijk aandeel gehad in controverses en vetes, maar elke keer is ze erin geslaagd haar gratie intact te houden.

Sarah Palin zonder make-up

Sarah Palin zonder make-up ziet eruit:

Het artikel van vandaag heeft echter niets te maken met haar politieke carrière of haar botsingen en vriendschappen. Deel vandaag gewoon enkele ongeziene foto’s van Sarah Palin zonder make-up.

1. Op Sessie:

Snaps van Sarah Palin zonder make-up 1

De eerste foto van Palin toont ons een tot de beste geklede Palin, in haar blouse met ronde hals en met een gezicht zonder make-up. Dit is een openhartige opname tijdens een van haar vergaderingen, waarschijnlijk waar ze de zaak onder de knie had zonder zich zorgen te maken of ze er goed uitzag voor de dag. Maar zelfs zonder make-up zorgde de heldere huid ervoor dat ze er mooi uitzag.

2. Ochtend joggen:

Snaps van Sarah Palin zonder make-up 2

Op het beste gekleed zag Sarah Palin er sportief uit in haar rode trui en zwarte joggingbroek. Sarah is altijd het type geweest dat zich zou verkleden en er goed uit zou zien, maar niet ten koste van een slechte gezondheid en het is hier duidelijk dat alle sportschooltrainingen goed uitkwamen. Terwijl ze poseerde in haar jogtracks, had ze geen make-up op en zag ze er nog steeds schitterend uit.

3. Druk verleden:

Snaps van Sarah Palin zonder make-up 3

Dit was een veel langzamere dag dan voorheen en Palin, bezwijkend voor de druk van haar werk, vertoonde wat spanningslijnen op haar voorhoofd terwijl ze druk langs de paparazzo’s liep. Sarah kleedde zich in een effen grijs T-shirt, had haar haar op de rug gebonden terwijl ze haar bril opzette en verder ging.

4. Boodschappen doen Sarah Palin Geen make-up:

Snaps van Sarah Palin zonder make-up 4

Zelfs de drukke dames moeten in hun drukke schema tijd vinden om hun boodschappen op de hoogte te houden en op een vrije dag kleedt Palin zich tot op haar comfier in een rood jasje en zwarte tracks gecombineerd met Uggs. Ze zag er fris uit en onthulde dat ze geen make-up op had. Ze zag er echter goed uit terwijl ze de blik droeg terwijl ze bezig was.

5. Snelle snaps:

Snaps van Sarah Palin zonder make-up 5

Hier hebben we nog een foto van juffrouw Palin die naar de camera zwaait die haar fotografeert met haar haar open en geen make-up op. Sarah zette haar bril op en haar off-shoulder top op punt, Sarah rockte de look.

6. Oude dagen:

Snaps van Sarah Palin zonder make-up 6

Een diva van vroeger, dit is een foto van Palin in haar optochtdagen, zoals altijd met het korte kapsel. Ze had haar rode onderjurk aan, zoals ze er vroeger geweldig uitzag. Deze foto herinnert ons eraan hoezeer Palin een echte schoonheid is en ze hebben niet eens make-up nodig om dat op haar te definiëren.

7. Familieportret:

Snaps van Sarah Palin zonder make-up 7

De elementen die een gelukkig familieportret definiëren, zijn de lachende kinderen die naast de ouders staan ​​terwijl ze een trotse look voor het gezin aantrekken. Hier veranderden de tafels echter een beetje toen de familie Sarah omsingelde en haar trots bezit als een publieke figuur en huisvrouw, haar kinderen en echtgenoot glimlachten trots.

8. Druk thuis:

Snaps van Sarah Palin zonder make-up 8

Hier zien we Sarah met haar man druk met hem praten terwijl iemand deze openhartig neerschoot. Het achtergrondverhaal van deze foto beweerde dat ze voorafgaand aan deze foto werd gezien terwijl ze rondliep met haar vijfde kind op haar armen. In haar schattige witte T-shirt zag Palin er zonder make-up erg leuk uit.

9. Home-snap:

Snaps van Sarah Palin zonder make-up 9

Nogmaals, deze foto is gerelateerd aan haar huis toen haar dochter Bristol klikte en een foto van haar deelde op de sociale mediasites. Sarah maakte zich klaar voor haar joggen en zag er prachtig uit in haar witte pet en gele blouse.