Koningin van de pop, Madonna, Louise Ciccone, ook bekend als Madonna, is een van de beroemdste zangeressen in de geschiedenis van de muziekindustrie. Deze Amerikaanse zangeres is ook een beroemd stijlicoon in de wereld van mode en beauty. Terwijl Madonna op het podium optreedt, gebruikt ze een verscheidenheid aan make-upproducten om de gewenste look voor het specifieke nummer te krijgen. Deze theorie is ook hetzelfde voor haar video’s. Je zou denken dat deze 56-jarige popster zich altijd verstopt onder een stapel make-up, maar dat is niet waar. Vaak toont ze haar natuurlijke uitstraling om mensen te imponeren met haar geërfde schoonheid. Achter de schermen draagt ​​Madonna graag casual kleding en gaat ze make-upvrij om op een eenvoudige manier van haar leven te genieten. Bekijk enkele van de beste Madonna zonder make-up selfie-foto’s in het artikel.

Beste foto’s van Madonna zonder make-up:

1. In de regen kijken:

Madonna zonder make-up 1

Madonna werd gezien alsof ze net in een regenbui was gestapt. Ze werd gezien met een zwart leren waterdichte jas en haar kenmerkende strandgolven. De Queen of Pop heeft geen hints van make-up, behalve misschien een nude-lippenstift. Ze ziet er zeker mooi uit voor haar leeftijd!

2. De nerdy-look:

Madonna zonder make-up 2

Madonna heeft een nogal ongewone look op deze foto. Ze kiest ervoor om op veilig te spelen in een eenvoudige outfit en haar kenmerkende sjaal. Haar nerdy bril geeft haar een waardige blik. Ze houdt haar haar golvend en vastgebonden. Ze lijkt naar het vliegveld te gaan om te reizen en er is geen betere om het comfortabel te houden.

3. De cowboy-look:

Madonna zonder make-up 3

Madonna houdt het opnieuw rustig bij het maken van haar publieke optreden. Ze wordt gespot zonder make-up. Haar strohoed, koptelefoon en sjaal geven hints dat ze ergens heen gaat en haast heeft. We zijn helemaal weg van het idee van de hoed om haar rommelige, onhandelbare haar te verbergen. Slim, is ze niet??

4. Luie maandagochtend selfie:

Madonna zonder make-up 4

Het is maandagochtend en Madonna heeft er net zo’n hekel aan als de rest van ons. Te zien in deze selfie is Madonna’s maandagochtendpost, waar ze geen make-up gebruikt en nog steeds geen haast lijkt te hebben om haar dag te beginnen. Haar ogen onthullen de vermoeidheid van het feest van de vorige avond. Maar we zijn er zeker van dat ze binnen de kortste keren op haar benen zal staan!

5. Moe, maar mooi:

Madonna zonder make-up 5

Madonna zet al jaren nieuwe records op het billboard en wordt beschouwd als een van de meest revolutionaire en inspirerende muziekiconen in de muziekgeschiedenis. Ze is zo aantrekkelijk en onberispelijk dat een eenvoudige grijze top haar er zelfs na een lange vermoeiende dag goddelijk uit kan laten zien. Deze vrouw heeft iets in haar waardoor ze anders is dan anderen.

6. Klaar voor actie:

Madonna zonder make-up 6

Madonna werd make-upvrij gespot in de straten van New York. Deze foto laat duidelijk zien dat de favoriete popster aller tijden geen make-up nodig heeft om er aantrekkelijk uit te zien. Haar schoonheid komt van haar talent waardoor ze een van de meest succesvolle zangeressen ter wereld is.

7. De muziek voelen:

Madonna zonder make-up 7

De popster, Madonna, werd in de camera betrapt terwijl ze een effen wit t-shirt droeg met een koptelefoon om haar nek. Ze hield haar blonde haar los en leek in een vrolijke bui. Degenen die Madonna kennen, hebben gezegd dat ze graag teruggaat naar haar oude en eenvoudige leven waar ze niet opgesloten zat in de kooi gemaakt van schoonheidsproducten en kosmopolitische problemen.

8. Knoei niet met je Kijk:

Madonna zonder make-up 8

Madonna’s groene ogen maken haar uniek van elke andere vrouw op het podium. Onlangs trad ze live op zonder make-up om haar fans bewust te maken van haar natuurlijke schoonheid. Op deze foto werd de popkoningin gespot met een groene hoed en een topje met lange mouwen in dezelfde kleur. Tenzij het een live optreden of video-opname is, draagt ​​Madonna casual kleding en vermijdt ze de rage van mascara.

9. Klaar om te presteren:

Madonna zonder make-up 9

Madonna werd in actie betrapt toen ze vertrok van een locatie waar ze optrad. De pers liet haar ook niet achter bij de ijdelheidsbus. Ze deed al haar make-up en mooie kleren uit en kwam naar buiten met alleen een simpele hoed en een mouwloze top.

10. Sportieve vrouw:

Madonna zonder make-up 10

Een paar weken geleden kwam het nieuws naar buiten dat Madonna’s mobiele telefoon was gehackt en dat haar persoonlijke foto werd blootgesteld aan het publiek, waarvan de meeste geen make-up droegen. Dit is een van die make-upvrije foto’s waarin ze een jongensachtige rode top droeg, waardoor ze er gewoon geweldig uitzag. Ze is zonder twijfel de mooiste popzangeres ooit.

11. Warm blijven:

Madonna zonder make-up 11

Madonna kan haar er aantrekkelijk uit laten zien in een simpele trui en sjaal. Ze heeft nauwelijks extra make-up nodig. Deze tijdloze schoonheid wordt gracieus ouder in haar gebreide mantel en grijze sjaal. Ze geeft de aankomende modellen zeker een run voor hun geld.

12. Geen make-up live optreden:

Madonna zonder make-up 12

Op deze foto ging Madonna live en deed ze haar hele optreden zonder enige vorm van make-up. Ze koos voor beachwaves een zwart t-shirt. Ze heeft deze blote look helemaal genageld met een vleugje nude roze lippenstift en misschien een kleine markeerstift op de wang.

13. Geen apen rond:

Madonna zonder make-up 13

Madonna droeg ook na de show haar buitensporige podiumkunsten. Ze werd gezien terwijl ze door de straten liep met een hoed met een gorilla-gezicht. Er is lef voor nodig om zo’n outfit uit te trekken, maar hey! Ze is Madonna! Ze ziet er zeker knus uit in die warme winteroutfit en als het op vreemde outfits aankomt, is er geen aap rond met Madonna!

Madonna staat bekend om haar bizarre mode. Ze is ook een van de weinige beroemdheden die haar gebreken graag aan het publiek laat zien. Of ze nu ongeschoren oksels of haar vervormde tanden heeft, ze laat ze allemaal zelfverzekerd op haar foto’s zien. Hoewel ze er misschien grof uitzien, moet je haar onbevreesdheid waarderen. Niets kan Madonna afschrikken en ze is zeker de baas over haar lot. Madonna leert ons dat mensen die in goede tijden bij je zijn, moeten weten wie je werkelijk bent. Geweldige ideologie, nietwaar??