De Amerikaanse actrice die haar carrière in de acteerwereld begon samen met een kleine theatergroep en vrij snel beroemd werd, is op dit moment ook een van de mooiste actrices in Hollywood. Zij is niemand minder dan de mooie Anna Kendrick. Deze adorabel mooie dame is een van de beste performers in de filmindustrie en heeft een goed gevoel voor humor, samen met een aantal intense acteervaardigheden. Hier zijn enkele foto’s zonder make-up van Anna zonder make-up.

1. De Amerikaanse schoonheid:

Anna Kendrick Zonder make-up American Beauty

Anna werd gespot met haar verleidelijke gezicht, terwijl ze aan het winkelen was in de supermarkt. Ze zag er die dag echt mooi uit en droeg helemaal geen make-up. Anna hield ook haar gevoel voor casual kleding bij en zag er behoorlijk glamoureus uit zonder zelfs maar te proberen. Dit is een van de beste Anna Kendrick zonder make-upfoto’s ooit.

2. De vlekkeloze allure:

Anna Kendrick zonder make-up Flawless Allure

Dit is weer een mooie foto van Anna die helemaal geen make-up draagt. Ze zag er hier echt prachtig uit, terwijl ze trots haar natuurlijk verleidelijke gezicht droeg samen met haar fatsoenlijke gezichtstextuur. Ze ziet er prima uit zonder make-up en zo is ze.

3. Backstage-peepers:

Anna Kendrick zonder make-up 3

Deze foto van Anna Kendrick is backstage genomen, toen ze het erg naar haar zin had en deed waar ze goed in was. Ze zag er best goed uit zonder make-up. Deze vrouw heeft geen luxe make-uptips en -trucs nodig om de zogenaamde “aantrekkelijke” look op haar gezicht te krijgen. Ze kan indruk maken op mensen door gewoon zichzelf te zijn.

4. Een oude module:

Anna Kendrick zonder make-up 4

Als je geïnteresseerd bent in Anna Kendrick, geen make-upfoto’s, dan is dit echt een goede. Dit is echt een geweldige foto, waarin Anna haar natuurlijke allure uitoefent en de taak lijkt te krijgen om mensen te imponeren vrij soepel zonder de hulp van enige vorm van make-up.

5. De blote aantrekkingskracht:

Anna Kendrick zonder make-up 5

Deze make-upvrije foto van Anna Kendrick laat zien hoe mooi een vrouw eruit kan zien zonder zelfs maar schoonheidsproducten op haar gezicht aan te brengen. Ze was waarschijnlijk moe toen ze deze foto nam. Een van de belangrijkste doelen van deze Anna Kendrick-foto zonder make-up is om de natuurlijke, verleidelijke schoonheid van deze jonge getalenteerde actrice te laten zien.

6. De minimale make-uplook:

Anna Kendrick zonder make-up 6

Dit is waarschijnlijk de minste hoeveelheid make-up die een vrouw op haar gezicht kan dragen. Deze foto van Anna toont haar werkelijke schoonheid samen met haar schattige glimlach.

7. Op straat:

Anna Kendrick zonder make-up 7

Anna werd op straat gespot terwijl ze met haar zelfschoonheid langszij liep. Ze had geen beetje make-up op haar gezicht en zag er nog steeds heel aantrekkelijk uit.

8. De fotoshoot zonder make-up:

Anna Kendrick zonder make-up 8

Dit is een heel lieve advertentie mooie foto van Anna, waarin ze pronkt met haar natuurlijke schoonheid. Vooral door de bril ziet ze er mooier uit. Ze droeg ook een heel schattig topje, waardoor ze er zoals altijd heel onschuldig en mooi uitzag.

9. Op de sets:

Anna Kendrick zonder make-up 9

Anna ziet er zo eenvoudig uit op deze foto, alsof ze zich niet echt druk maakt over haar uiterlijk hier. Ze ziet er helemaal mooi uit en houdt het eenvoudige profiel hier bij. Haar natuurlijke schoonheid is echt een uitzondering en ze onderhoudt is vrij efficiënt.

10. De zorgeloze uitstraling:

De zorgeloze look

Anna stoort zich echt niet aan de manier waarop ze eruitziet, wanneer ze die make-up afdoet. Eigenlijk ziet ze er prima uit en ze krijgt de taak om mensen zonder make-up vrij goed aan te trekken. Ze doet dat met de hulp van haar begaafde allure in haar van nature prachtige gezicht.

In dit artikel hebben we enkele van de beste momenten van Anna Kendrick besproken zonder enige vorm van make-up. Ze toonde haar natuurlijke schoonheid op al deze foto’s en zag er geweldig uit. Anna ziet er even schattig en schattig uit zonder make-up en ze is in werkelijkheid waarschijnlijk een van de best uitziende vrouwen in Hollywood.