Eva De La Caridad Medez is een Amerikaans model en een actrice, eigenlijk best een goede. Ze is een van de meest herkenbare gezichten in de filmindustrie en ze heeft in veel films gewerkt met Oscarwinnende co-acteurs en actrices. Deze 42-jarige gescheiden vrouw uit Miami is een van de beste die deze industrie ooit heeft ontvangen. Haar verleidelijke gezicht is haar belangrijkste instrument om mensen aan te trekken en ze doet het werk prima. Mensen hebben soms de neiging om te denken dat bij Eva alles draait om make-up en dat zij niets meer is dan die modellen die hun gebreken verbergen onder een stapel make-up. Maar niet Eva. Ze is totaal uniek en in dit artikel zullen we enkele unieke feiten over Eva’s schoonheid bespreken met behulp van foto’s.

Beste foto’s van Eva Mendes zonder make-up:

1. Gelukkig winkelen:

Eva Mendes zonder make-up 1

Eva heeft van nature een aantrekkelijk gezicht en daarom hoeft ze haar gezichtsgebreken niet te verbergen. Ze is onberispelijk en ze pronkt graag met haar natuurlijke gezicht wanneer ze de kans krijgt.

2. Uit de auto:

Eva Mendes zonder make-up 2

Eva ergert zich nooit aan de pers die haar foto’s maakt. Ze voelt zich redelijk op haar gemak bij hen, net zoals ze zich op haar gemak voelt bij het onthullen van haar volledig natuurlijke gezicht. Als je op zoek bent naar Eva Mendes zonder make-upfoto’s, dan is dit de perfecte die er is.

3. Met en zonder make-upbeeld:

Eva Mendes zonder make-up 3

Deze foto’s zijn handig als je graag iemands werkelijke schoonheid wilt inspecteren. Op de foto is te zien dat Eva er op beide foto’s min of meer hetzelfde uitziet. Dit bewijst dat deze vrouw waarschijnlijk een van de mooiste is die er is en zonder enige aarzeling haar volledig natuurlijke gezicht kan spelen, omdat ze zich bewust is van haar natuurlijke allure.

4. Het ruwe maar echte gezicht:

Eva Mendes zonder make-up 4

Eva Mendes schaamt zich niet om met haar ware gezicht te pronken, omdat ze vindt dat het tonen van je gezicht zonder make-up hetzelfde is als het onthullen van je ware identiteit. Dit soort mentaliteit is echt episch en ze wil volledig loyaal blijven aan haar fans en volgers.

5. De natuurlijke schoonheid:

Eva Mendes zonder make-up5

Dit is hetzelfde als het echte gezicht van Eva Mendes onthullen. En als je het te zien krijgt, realiseer je je eindelijk dat ze er fantastisch uitziet, zelfs zonder enige vorm van make-up op haar gezicht. Dit is waarschijnlijk een van de mooiste foto’s van Eva Mendes zonder make-up.

6. De fotoshoot zonder make-up:

Eva Mendes zonder make-up 6

Hier kunnen we de blote gezichtsuitstraling van Eva zien, waar ze er absoluut geweldig uitziet, zelfs als er geen make-up op haar gezicht zit. Deze vrouw kan de schermen laten schommelen, zelfs als ze bloot lijkt te zijn.

7. De blote gezichtsscène:

Eva Mendes zonder make-up 7

Deze specifieke scène uit de film, “The Other Guys”, toont zeker de natuurlijke schoonheid van Eva. Ze ziet er geweldig uit, zelfs als ze geen make-up draagt. Voor de rol moest ze volledig make-upvrij zijn en ze deed het geweldig.

8. De blote gezichtscène #2:

Eva Mendes zonder make-up 8

Dit is nog een andere scène met blote gezichten uit een van Eva’s beste films. Hoewel ze een ondersteunende rol speelde in deze film, was ze in staat om behoorlijk de aandacht te trekken zonder zelfs maar te hard te proberen.

9. Beste manier om de dag te beginnen:

Eva Mendes zonder make-up 9

Hier kun je waarschijnlijk de LA-sfeer voelen door naar deze foto van Eva Mendes te kijken. Terwijl ze een kopje koffie van Starbucks pakt, laat ze haar echte gezicht zien dat schrikbarend mooi is.

10. Boodschappenagenda’s:

Eva Mendes zonder make-up 10

Eva Mendes werd tijdens het winkelen gespot met een echt coole outfit en een volledig make-upvrij gezicht. Dit is de laatste maar nog steeds een van de beste Eva Mendes zonder make-up foto’s.

Dit artikel heeft je niets anders opgeleverd dan de beste make-upvrije bezienswaardigheden van Eva Mendes zonder make-up. Op al deze foto’s droeg ze haar volledig natuurlijke gezicht samen met een aantal coole outfits en geweldige kapsels. Eva Mendes is een echte vrouw waar elke man wel verliefd op zou willen worden.