Top 12 Diana Penty zonder make-up

Dit Indiase model is een van de mooiste actrices in de wereld van de Indiase televisie. Ze begon haar modellencarrière in 2005 en van daaruit begon ze haar glamoureuze voetstappen in de wereld van mode en beauty. In haar recente schoonheden heeft ze een belangrijk teken van schoonheid en diepgaande prestaties achtergelaten. Het kan echter worden gezegd dat deze vrouw een groot hart en een mooi gezicht heeft. Ze heeft geen make-up nodig om er aantrekkelijk uit te zien. Hier zijn enkele van de beste make-upvrije foto’s van deze getalenteerde jonge actrice die je versteld zullen doen staan.

1. Diana op haar best:

Diana Penty zonder make-up 1

Dit is een make-upvrije foto van Diana Penty, waar ze een schattig en aantrekkelijk gezicht heeft. De foto is genomen tijdens een evenement waar ze een aantal van haar trouwste fans tegen het lijf liep en ook met hen op enkele foto’s kon klikken. Deze foto bewijst dat Diana niet veel van haar tijd voor de kaptafel doorbrengt, omdat ze van binnen mooi is.

2. Bij The Music Launch:

Diana Penty Zonder Make-up 2

Deze foto van Diana Penty is gemaakt tijdens het muzieklanceringsevenement van haar film Cocktail. Hier droeg de jonge schoonheid een make-upvrije casual look en zag ze er mooi genoeg uit om het middelpunt van de omringende menigte te zijn. Haar mooie haar, schattige gezichtshoeken en unieke lichaamstaal maakten haar de off-screen ster van die avond.

3. Ster van het evenement:

Diana Penty zonder make-up 3

Dit is nog een andere make-upvrije foto van Diana Penty die werd gemaakt bij de lancering van het Women’s Health Magazine-evenement. Iedereen kan naar haar kijken en zeggen dat ze geen make-up droeg. Maar tegelijkertijd zouden we het er allemaal over eens kunnen zijn dat ze er zoals altijd erg heet uitzag en dat ze absoluut geen mascara nodig had om het vuur op te voeren tijdens die lichaamsgerelateerde gebeurtenis.

4. Scène uit een film:

Diana Penty zonder make-up 4

Dit is een scène uit een film genaamd ‘Cocktail’, waarin Diana Penty een co-actrice speelde naast DeepikaPadukone. In deze specifieke scène werd Diana gevraagd om op te treden zonder de hulp van een schoonheidsproduct. Zonder enige aarzeling legde ze haar hart in die scène, ook dat zonder mascara. Haar natuurlijke schoonheid is niet te meten aan de maatstaf van de nietige schoonheidsproducten.

5. Op een feestje:

Diana Penty zonder make-up 5

Diana woonde onlangs een feest bij waar ze een paar van haar vrienden tegen het lijf liep en uiteindelijk een aantal coole foto’s maakte. Ze hoeft geen twee tot drie uur voor de spiegel door te brengen en make-up op te doen voordat ze ergens heen gaat. De natuurlijke schoonheid van deze vrouw is genoeg om ook alle mannen en vrouwen aan te trekken, die vooral komen met vragen over haar schoonheidsgeheimen.

6. Het trotse gezicht van schoonheidsproducten:

Diana Penty zonder make-up 6

U weet waarschijnlijk allemaal dat Diana Penty het gezicht is van tal van schoonheidsproducten zoals Garnier, Maybelline. En ze verdiende die positie niet door te pronken met haar schoonheidsvaardigheden vanwege haar keuze aan schoonheidsproducten. Ze staat op de voorpagina van een aantal modebladen vanwege haar harde werk en natuurlijk haar natuurlijke schoonheid.

7. Geen make-up? Werkelijk?:

Diana Penty zonder make-up 7

Dit is nog een andere foto zonder make-up van de getalenteerde, jonge en opkomende schoonheid, Diana Penty. Hier ziet ze er heel aantrekkelijk uit zonder make-up te dragen. Ze heeft geleerd van zichzelf te houden zonder make-up. Make-up is een sociale norm voor de meeste beroemdheden, maar voor Diana zweert ze bij geen make-up. De sleutel is om een ​​natuurlijk vlekkeloze teint te hebben.

8. Het cocktailinterview:

Diana Penty zonder make-up 8

Diana gaf ooit een interview om het script van de film dichterbij te brengen, waar ze een make-upvrije look droeg. Ze motiveert inderdaad vrouwen en meisjes om tegenwoordig make-upvrij te worden. Diana heeft geen maatschappelijke druk en voelt niet de behoefte om te voldoen aan de schoonheidsnormen die door de industrie zijn vastgesteld, daarom gelooft ze in een meer natuurlijke uitstraling.

9. De schoonheid zonder make-up:Diana Penty zonder make-up 9

Het is duidelijk dat Diana geen make-up nodig heeft om er prachtig uit te zien en de schoonheidskoningin te zijn die ze is. Haar natuurlijke schoonheid is de belangrijkste reden achter haar verleidelijke en aandachttrekkende looks. Zelfs zonder make-up straalt Diana zelfvertrouwen uit en dat is inspirerend voor degenen die om hun huid geven en de impact die make-up op hun huid heeft. Ga gedurfd en make-upvrij zoals Diana.

10. Runway-look:

Diana Penty Zonder Make-up 10

Diana, ziet er moeiteloos fris en wakker uit zonder dat er make-up nodig is. Ze experimenteert haar make-uploze look voor evenementen, films, catwalks en casual dagen, met trots en gemak. In plaats van haar toevlucht te nemen tot mascara, concealers, foundations, enz., koos Diana ervoor om haar make-uproutine bloot te leggen en eerlijk gezegd ziet ze er natuurlijk prachtig uit.

11. De gebeurtenislook:

Diana Penty zonder make-up11

Geen make-up? Ja, Diana ziet er prachtig uit op dit evenement waar ze ervoor koos om weer make-upvrij te worden. Een goed gehydrateerde huid en een goede huidverzorgingsroutine helpen haar deze look te bereiken. Ze ziet er glamoureus uit en haar huid straalt. Haar huid straalt natuurlijk en ze ziet er prachtig uit op alle foto’s en in het echt. Met Diana is er geen slechte huiddag!!!

12. Glimlach:Diana Penty zonder make-up 12

Make-up is een accessoire en geen noodzaak. Ze gelooft niet in er mooi uitzien met behulp van make-up. EEN GLIMLACH is de beste make-up die elke vrouw kan dragen en Diana is daar een perfect voorbeeld van. Het citaat van Audrey zegt: “De gelukkigste meisjes zijn de mooiste”, nou, we zijn er zeker van dat je het hier 100% mee eens bent. Diana heeft hard gewerkt om zich mooi in haar vel te voelen, dat doet ze zeker!

Blote schoonheid behoort niet tot het verleden, het is NU! Sterren en beroemdheden hebben geen betere huid dan wij, ze hebben betere en geweldige make-upartiesten en stylisten. Barefaced beauty gaat over het op natuurlijke wijze laten doorschijnen van je huid en het hebben van een egale teint en een natuurlijke glans.

Nude lippen en een natuurlijke maar niet verwassen look zijn helemaal in. Kies voor een meer bedauwde look en ga voor een natuurlijke blozende uitstraling. Of je huid nu blank of donker is, een natuurlijke look helpt je op te vallen.